Dere skal få hele historien, og sannheten

Jeg har valgt å bruke lang tid på dette innlegget, for nå skal jeg skrive hele historien min, og dere skal få sannheten om alt sammen.

Jeg føler jeg har løyet folk rett opp i ansiktet, rett og slett. Men jeg føler ikke noe vondt i det eller at det er dårlig gjort av meg, for ingen forstår hva jeg går igjennom hver eneste dag.
Som psykologen min sa til meg: "Du og livet ditt er som er diamant. Til mer man pusser, til flere sider kommer det frem"
Det er kanskje sant, for nå har jeg innsett alt sammen selv, jeg har endelig skjønt alt jeg har gått igjennom, det folk har gjort mot meg og hvor sterk jeg egentlig er.
Dere skal alle få vite hvor vondt andre mennesker kan gjøre mot hverandre. Jeg har blitt gjort så mye vondt med, at jeg ikke orker lenger.

Jeg har alltid vært en jente som viser følelser og sier det jeg mener. Folk så på meg som en jente som tålte utrolig mye og var sterk. Og det er sant, det var jeg også. Det skulle mye til før jeg begynte å gråte over noe eller at det var noe som slo hardt ned på meg. Jeg pleide ikke å bry meg om hva andre synes om meg. Jeg gråt aldri over en gutt eller når kjæresten min gjorde det slutt med meg. Jeg gikk bare videre og gjorde alt jeg kunne for å ha det bra med meg selv, og det var jeg flink til. Jeg vokste opp med skilte foreldre, noe som gikk utrolig innpå meg når jeg var veldig liten. Jeg var mye sint og lei meg hele tiden, men jeg sa eller viste aldri noe. Det å være så liten og vise så mye følesler, haha ja det ville vært ganske rart. Tror ingen vil tatt meg seriøst heller. 
I 7.klasse var første gang jeg begynte å ta meg nær av hva folk sa til meg og hva de synes om utseendet mitt. De sa ting rett i ansiktet mitt, og jeg følte meg svak. Hva skulle jeg liksom gjøre? Jeg ville ikke si imot, for jeg fikk høre så mye at jeg begynte å tro på det selv. Jeg fikk mest kommentarer på kroppen min, noe som førte til at jeg aldri spiste på skolen og jeg kastet maten min med en gang jeg kom hjem. Jeg var ikke deprimert på den tiden, men jeg gikk stadig rundt å lurte på om jeg faktisk var feit. Jeg veide meg hele tiden og vekta mi stod på det samme i ett helt år. 65 kg.

I sommerferien til 8.klasse bestemte jeg meg endelig for å gjøre noe med dette. Jeg klarte ikke tanken på å være feit på ungdomsskolen. Tanken på å bli mobbet på ungdomsskolen knuste meg helt, og derfor skulle jeg gjøre noe med det. Men jeg gjorde det på helt feil måte.
Jeg spiste utrolig lite, og jeg presset meg selv til å ikke ville ha noe mat. Innerst inne ville jeg bare spise så mye jeg kunne helt til jeg var mett, men jeg kunne ikke. På den tiden ville jeg ha mat, jeg siklet over mat hele tiden, men spiste nesten ingenting.
Jeg la merke til at folk tullet med at jeg hadde spiseforstyrrelser. De trodde jeg bare latet som, så de gjorde "narr" av meg på nettet, de tweetet om meg osv. Jeg vet så godt hvem de personene er, og jeg ser dem hver eneste dag på skolen. Dere aner ikke hvor mye jeg vil slå dem ned. De har ødelagt mye av meg, og de gjorde spiseforstyrrelsene mine så utrolig mye verre enn hva det var.
Tiden gikk og etter noen måneder hadde jeg blitt vandt til dette, og jeg ble pro-ana. Noe som betyr at man nekter for å ha anoreksi/ sliter med mat. Noen mener det er en livstil, og man skal leve slik. Jeg vet ikke helt hva jeg mente akkurat da, det eneste jeg mente var at jeg var frisk og at jeg ville bli tynn. Dårlig idè. Mamma gråt ofte over tanken på å miste meg. Jeg kan si at jeg ikke var syk nok til å bli lagt inn på sykehus eller til å dø, men jeg var på god vei.

Etter 6-7 måneder på skolen, fant jeg en gutt jeg ble utrolig fort forelsket i. Vi ble sammen 2 uker etter vi hadde holdt på. Og for å si det rett ut, vi hadde det perfekt. Jeg har virkelig ikke ord på hvor bra jeg hadde det med han. Endelig hadde jeg en i livet jeg stolte 100% på og kunne fortelle alt til. Men jeg visste at det kom en dag hvor jeg mistet han, og det gjorde det også etter 8 måneder.
Det ingen noen gang har skjønt eller fått vite, er at jeg vil ikke han han tilbake fordi jeg savner han, men jeg trenger han. Jeg mistet spiseforstyrrelsene mine etter jeg hadde vært sammen med han en stund, for jeg var så lykkelig og jeg klarte ikke gjøre noen eller meg selv vondt. INGEN har noen gang klart å si "spis" til meg, og jeg spiste på dems kommando. Men det gjorde jeg med han, for jeg husker fortsatt ansiktet hans når jeg fortalte han at jeg hadde anoreksi. Jeg fikk vondt inni meg, og jeg klarte ikke tanken på å dø fra han. Så med andre ord, jeg snudde hele livet mitt rundt, kun for han. Det er vanskelig å få vekk en spiseforstyrrelse, men jeg klarte det, kun for han. Samma for meg om jeg ble feit, jeg hadde jo verdens beste gutt som elsket meg? Jeg elsket han mer enn meg selv.
Og jeg skal være ærlig. Jeg gjorde det ikke for noen andre. Ikke for familien min, ikke for vennene mine eller for meg. Kun for han. Jeg klarte bare ikke tanken på at det kunne komme en dag hvor jeg lå på sykehuset og han måtte se meg slik.
Men jeg mistet han. Og jeg har helt ærlig aldri følt meg verre enn hva jeg gjorde på den tiden. Det var i slutten av sommerferien, og jeg satt inne på rommet mitt nesten hver dag og bare gråt. Jeg kunne virkelig ikke skjønne at jeg har mistet den gutten. Vi hadde det jo perfekt sammen? Hva skjedde? Han visste den minste detalj om meg, og jeg om han. Han var ikke bare kjæresten min, men en bestevenn. Blir feil å si bror, men det var som det også.
Fra juli til slutten av august føltes ut som en evighet. Det føltes ut som om jeg aldri kom videre i livet. Men, en kveld ringte han meg og ville prøve på nytt. Jeg begynte å gråte, for det var min største drøm som endelig gikk i oppfylelse. Vi holdt vel på i en og en halv måned, før han igjen sa at det ikke funket lenger. Jeg var enda mer knust enn det jeg var etter vi slo opp.
Var det noe galt med meg?
Er jeg ikke tynn nok?
Er jeg ikke pen nok?
Skal jeg forandre meg?

Greit, da skal jeg vise deg. Tenkte jeg. Jeg har aldri slitet så mye med spiseforstyrrelser enn hva jeg gjorde etter han sa det. Jeg slet så utrolig mye med depresjon og angst også. Jeg klarte meg ikke. Jeg trengte hjelp.

Etter en måned prøvde jeg å begå selvmord. Jeg skal ikke gå inn på hva jeg gjorde, men det funket ikke. Jeg klarte bare ikke tanken på å forlate de menneskene som faktisk brydde seg og ville hjelpe meg. Jeg lå lenge å lurte på hvordan jeg skulle gjøre dette så smertefritt som mulig, eller om jeg bare skulle føle all smerten på engang, og aldri igjen. Det er permanent å prøve å drepe seg selv, og tro meg, det var ikke en beslutning jeg tok fordi jeg mistet kjæresten min. Men jeg var sikker på at spiseforstyrrelsene mine skulle bli så mye verre at jeg kom til å dø. Jeg ville ikke at folk skulle huske meg som at jeg døde av anoreksi. Jeg ville heller dø og at noen skulle gå rundt å lure på hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde.
Jeg hadde gått igjennom for mye med både familien, kjærlighetssorg og det med spiseforstyrrelsene mine at jeg ikke klarte mer. Det ble for mye for meg. Ingen visste det, for ingen ville skjønne det. Ingen vil noen gang skjønne hvorfor jeg har selvmordstanker. Uansett hvor mye jeg forteller, så vil dere aldri skjønne poenget i hvorfor jeg ønsket å avslutte livet mitt da. Jeg hadde det forferdelig, jeg hadde ingenting å se frem til.
De månedene frem til den dag idag, har vært enda mer jævligere. Ja tro meg, det går an. Jeg har hatt selvmordstanker hver eneste dag.
Jeg står opp, noen ganger orker jeg ikke å dra på skolen så jeg blir hjemme, men jeg tenker på at hvorfor står jeg opp? Hvorfor våknet jeg? På skolen må jeg se eksen min hver eneste jævla dag. Aner dere hvor vondt det gjør? Følelsen jeg får når jeg ser han er ubeskrivelig. Bokstavelig talt. Noen ganger gråter jeg som faen og må dra hjem fordi jeg ikke klarer å være der. Ikke bare pågrunn av det. Men elevene der. Lærerene. Jeg hater dem alle. Mange av dem har gjort alt så mye mer vanskeligere for meg, uten at dem sikkert vet det. Og hvis noen av dere leser dette nå, og føler dere truffet. Så fuck dere så jævlig mye. For vet dere hva?

De mener jeg burde bli innlagt på psykiatrisk sykehus.. Ja, et sted for de med syke tanker og selvmordsanker. Dere har gjort meg så syk i hodet, ødelagt meg så mye, at nå får dere se på hva dere har gjort. Og skal jeg si det rett ut, jeg er ikke redd for å forlate denne verden. I det hele tatt. Jeg tror fakisk jeg ville fått det bedre om jeg endelig fikk det som jeg ville for en gangs skyld.
Det skal så mye til for å bli lagt inn på et psykiatrisk sykehus, men det er den eneste løsningen nå. Jeg har alt for syke tanker om verden, meg selv og alt rundt meg, at jeg trenger hjelp nå. Jeg har sletet i over et år nå, og nå var det på tide at jeg også skal bli frisk. Jeg får ihvertfall håpe det.
To av grunnene til hvorfor de vurdrer om jeg skal bli innlagt er fordi jeg er bokstavelig talt syk i hodet. Dere har sikkert hørt om Ana? Ja, de fleste ser på henne som et monster, jeg ser på henne som min beste venn. Jeg kan se henne, hun forteller meg ting, hun er rundt meg hele tiden og jeg snakker med henne. Jeg tenker at hun bare vil meg godt ved å hjelpe meg med å bli tynn, men alle andre sier noe annet. Hun finnes ikke, men jeg er så syk i hodet at jeg kan se henne og snakker med henne. Grunn to er det vel ikke noe spesielt å si mere om?

Det som er, er at hvis jeg går ned noe mer nå, så er jeg i faresonen for å dø. Ja, så langt har det gått nå, og jeg er villig til å dra den lenger. Det vil ikke si at jeg kommer til å dø, men det er en sjanse for det. Men da slår vi jo to fluer i en smekk da?
Det å ha anoreksi er en alvorlig ting, og er man årsaken til at noen har fått en spiseforstyrrelse så burde man få sin dom. Det er den tredje dødsårsaken i verden, og da skjønner dere vel hvor alvorlig det er?
Mange som jeg kjenner har sagt til meg, face to face, at de ønsker å ha anoreksi. Vet dere hva? Det er så respektløst å si det. Vil dere virkelig ha en sykdom som du dør av? Vil dere virkelig stå i dusjen å dra ut masse hår av hodet ditt, fordi du mister hår? Vil du virkelig bli lagt inn på sykehuset flere ganger og bli tvunget til å spise? Vil dere virkelig bli så tynn at det er stygt, istede for å bli tynn og fit? Du blir ikke fit av å slutte og spise. Jeg kan ikke beskrive føleslen jeg får inni meg når noen forteller at de vil lideav en sånn sykdom. Det er helt utrolig.'

Det ligger mer bak barndommen min, men det blir for mye å skrive. Det krever faktisk ganske mye å legge ut mye av livet sitt på nettet, men jeg velger å gjøre det slik at jeg kan vise dere hva jeg har gått igjennom. Og ved å skrive dette, så føles det ut som om jeg opplever alt på nytt, det gjør vondt egentlig. Ihvertfall delen med eksen min, wow, jeg savner det virkelig. Ingen under, ingen over, ingen ved siden av, var det jeg skrev på et bilde av oss. Ord blir tomme når folk nevner navnet hans eller når noen vil snakke om han med meg, for jeg klarer ikke. Det er for vondt og sårbart.

Og til dere jentene på skolen som har plaget meg så mye. Mange snaps. Så mange tweets om meg. Så utorlig mange som har baksnakket meg. Så jævlig mange som har ødelagt meg. Jeg vet så godt hvem dere er, og jeg hater dere. Jeg hater dere av hele mitt hjerte. Dere har gjort selvtilliten min til 0, og dere har så mye skyld i hvorfor jeg har det som jeg har det.
Familien min har vært der utrolig mye for meg. Men samtidig føler jeg at de ikke bryr seg nok, er det rettferdig? Men på en annen side så har jeg ikke hatt lyst til å fortelle dem så mye heller, så det er vel ganske mye min skyld også?
Og vennene mine. Haha. Eller skal jegskrive"venner"? Mange av dere er så falske, dere er så falske mot både meg, dere selv og hverandre. Dere forteller så mye dritt om hverandre, og med en gang jeg er borte fra skolen er dere bestevenner alle sammen? God bless you. Heldigvis er dere ikke alle sånn. 

Bestevenninnen min er fantastisk som holder ut med meg. Jeg elsker henne så mye. Ikke så veldig mye mer å si enn at jeg aldri kommer til å forlate henne eller svikte henne.
Lærerene mine, dere er noen fitter. Respektløse jævler hele gjengen. Hater dere. Hatet mitt for dere er så stort at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Dere har behandlet meg så dårlig, at det er helt sykt.
Psykologen min er som en bestevennine for meg. Jeg elsker henne så mye, og kunne ikke vært mer takknemlig for å ha henne som psykolog. Hun er den som faktisk har hjulpet meg. Og jeg er utrolig glad for at hun endelig tar ordentlig tak i problemene mine.
Jeg har selvfølgelig hatt venner som har hjulpet meg også, men jeg føler jeg har mistet dem mye i det siste. Men kanskje det er det beste for dem sånn som jeg har det.

Jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg til å dra til et psykiatrisk sykehus. Jeg tror jeg gruer meg. Har hørt det er ganske tøft å være der, men samtidig at jeg kan få hjelp. Jeg vil bare bli frisk igjen. Slutte å være oppe til klokken 3 om natten og spørre meg selv om hvordan jeg kan dø. Eller hva jeg skal gjøre med meg selv for at alle bare slutter å plage og ødelegge meg. Jeg orker ikke å gråte flere ganger om dagen lenger. Jeg vil ikke gå fire dager uten mat. Jeg vil ikke gjemme maten min under sofaen, senga eller andre steder når jeg må spise. Og mest av alt, jeg vil ikke kutte meg så mye at jeg havner på sykehuset lenger.
Så mange dype kutt på den eneste kroppen jeg skal ha foralltid. Så mange historier forskjellige steder. Så mange grunner. Så mange som er grunnen til kuttene mine. Så mange som ikke en gang vet det.

Tusentakk til dere som leste alt dette! Det betyr så utrolig mye for meg.  

OG TUSENTAKK FOR ALLE SOM HAR DELT INNLEGGET! 


  393 kommentarer på "Dere skal få hele historien, og sannheten"

Postet av: Randielisabet
Utrolig tøfft av deg å skrive ned alt dette!! Stå på videre, og ikke la di taperene som drar deg ned vinne! Heier på deg!!
Postet av: cuskima
Som mamma er dette helt forferdelig å lese om.

Som medmenneske vil eg gi deg en klem.

Eg tror du vil få hjelp når du blir lagt inn og som du sier vil du ikkje forlate bestevenninnen din eller de du bryr deg om. Tar du selvmord-da vinner de *onde*

Du kan ha et vakkert liv etter skolen og etter du legger bak deg alt som har skjedd

Ønsker deg all mulig lykke til

Klemmeting <3<3<3
23.01.2014, 00:14
URL: http://cuskima.blogg.no/
Postet av:
Utrolig... Stå på videre! Helt fantastisk å lese, men likevel så sårende... Lykke til!<3 Du er utrolig sterk! Dette klarer du
23.01.2014, 00:16
Postet av: Helena
dette stakk langt inn i hjertet.. håper for guds skyld at du klarer deg! men er ikke psykiatrisk sykehus ganske ekkelt? hørt at mange tar selvmord der.. ikke for å skremme deg eller noe! kan du lage ett innlegg om hva det er og hvrdan det er der?<3

stay strong<3
23.01.2014, 00:19
Postet av: http://thedemonsinside.blogg.no
Har sittet me tårer rennende ned over mine kinn når eg lese din historie. Er mye vondt og mange mennesker som øddelegger andre.

Er ikke mye som kan gjøre ting bedre for deg, men det beste eg komme på er å skrive at eg tenker på deg og kan sette meg inn i noe av din smerte. Men eg kan ikke si alt og alle opplever ting på forskjellige måter. Må og si det at det å dele din historie va tøft gjort... Utrolig tøft gjort
23.01.2014, 00:22
Postet av:
Wow..
23.01.2014, 00:43
Postet av: ole magnus
sterk å lese, men veldig godt skrevet. lykke til. dette klarer du:)

klemmer til deg.
23.01.2014, 01:33
URL: http://omsg.blogg.no
Postet av: prinsesseaandrea
Dette var helt grusomt og lese ! Håper det går bedre når du blir lagt inn.

<3
23.01.2014, 01:39
URL: http://www.prinsesseaandrea.blogg.no
Postet av: Mia
Wow, dette stakk virkelig hardt inn på hjertet. Alt det du har gått gjennom, det er helt utrolig. At folk kan være så slemme, det forstår jeg ikke. Jeg har også en venn som prøvde å begå selvmord men jeg stoppet henne. Syntes veldig synd på deg for å ha godt gjennom alt dette her. Håper du får det mye bedre og det er jeg nesten 100% sikker på også. Vi heier på deg alle sammen. STAY STRONG ❤️
23.01.2014, 04:56
URL: http://miabl.blogg.no
Postet av: Hege
Dette var sterkt å lese. <3 Masse lykke til videre <3
23.01.2014, 07:10
URL: http://treningsnarkomanhege.blogg.no
Postet av: Rakel
Sterk historie dette, og jeg vet helt ærlig ikke helt hva jeg skal si. Men husk; du KLARER dette! Stay strong <3 Klem <3
23.01.2014, 07:58
Postet av: Stine
Du er knalltøff som deler denne historien og tenk så mange du kanskje hjelper som har det på samme måte rundt omkring. Har selv slitt med panikkangst av andre årsaker men selv om man ikke unner noen i værden noe så vondt er det likevel godt å vite at man ikke er alene hvis du skjønner hva jeg mener ;O)
23.01.2014, 09:51
URL: http://www.stineormasen.blogspot.no
Postet av: Karoline
Sterkt å lese! du fortjener det beste, stå på og ikke gi opp!:)
23.01.2014, 15:00
Postet av: Min Dans
Herre, tårene renner her.. dette var sterkt! Stå på videre, ja jeg vil tenke på deg veldig mye nå! Phh, blir så surr når du sier at familien din ikke bryr seg, er det muilg? Din egen mor og far burde vise litt ansvar syns jeg da! Åhh, som tårene renner her, Stå på! :)
23.01.2014, 15:51
URL: http://mindans.blogg.no
Postet av: paarettvei
Det kommer til å ordne seg, det er jeg sikker på :) Stå på!
23.01.2014, 16:40
URL: http://paarettvei.blogg.no
Postet av: Nora
dette klarer du <3 sårende å lese. håper du vinner tilbake "typen", så søte dere var! og håper alt ordner seg for deg en vakker dag
23.01.2014, 17:10
Postet av:
Nå fikk jeg tårer her... åh dette må ordne seg for deg! Du forjtner ikke dette i det hele tatt, stay strong!:)
23.01.2014, 17:13
Postet av: Marita Pettersson
Stå på! <3
23.01.2014, 17:15
URL: http://maritapettersson.blogg.no
Postet av:
Utrolig å lese!
23.01.2014, 18:39
Postet av:
Du er utrolig tøff som tørr å legge ut alt dette her på nettet! Utrolig trist historie, men jeg vet at du kommer til å få det bedre! bare stå på, så ordner det seg nok! <3
12.02.2014, 18:04
Postet av:
dette var utrolig trist og litt sjokkerende å lese.. skulle ønske jeg kunne vært der for deg! jeg har virkelig trua på at du kan klare dette! det er et langt liv etter skolen. ikke gi opp! håper alt kommer til å ordne seg for deg <3
26.02.2014, 04:16
Postet av:
<3
26.02.2014, 07:27
Postet av: X
For noen drittsekker, stå på du er utrolig <3
26.02.2014, 13:49
Postet av: Anne Marte
Åh, nå fikk jeg virkelig tårer i øynene!

Du er utrolig sterk!

<3
26.02.2014, 15:16
Postet av: turte00.blogg.no
Wow , for en historie ! En sterk historie sitter med tårer i øynene <3 Lykke til til deg !!

Legg meg til som venn !!
26.02.2014, 15:31
Postet av:
Jeg sitter med tårer i øynene, for jeg kjente meg igjen i noe av dette. Du er en utrolig sterk person som klarer å gå gjennom noe sånt, og dele det med verden. Har utrolig masse respekt for deg!

''You are strong enough to make it through i believe in you''

-Stay strong
26.02.2014, 15:34
Postet av: Ingrid
Jeg er helt ordløs. Ingen i denne store verden fortjener å ha det på denne måten. En ting du skal vite, som du skrev øverst i innlegget, er at du ER sterk. Veldig sterk. Jeg håper virkelig alt ordner seg for deg, at du blir frisk, at du kanskje får en gutt du kan elske like mye som den forrige - om ikke mer. Du skal også vite at jeg tenker mye på deg nå, og at jeg er her, selv om du ikke kjenner meg, så vil jeg bli kjent med deg og lytte til deg, hjelpe deg. Så ta kontakt om du ønsker <3 heter Ingrid Kaggerud på Facebook. Stå på, dette klarer du!
26.02.2014, 16:01
Postet av:
Wow, så sterk du er. Du fortjener ikke å ha det slik, og jeg håper virkelig at du blir bedre! Gi deg selv en klapp på skulderen for at du fortsatt er her og at du er villig til å forsøke å bli bedre. Stå på!
26.02.2014, 16:05
Postet av: zino
drit trist å lese! håper du får hjelp, og blir bedre, vennen! du virker som en med et stort og vakkert hjerte og en fin hjerne, derfor du føler så mye og tenker så mye. bare husk at alt ordner seg til slutt, du er i ungdomsaldern og vi sliter nok alle med den aldern i en viss grad, bare husk at det må slutte snart. spis for faen! le, smil, heng med folk du liker, snakk med fremmede hvis du må! jeg kan kanskje være til hjelp hvis du trenger en å eksplodere følelser på! kontakt meg hvis du trenger en skulder gjennom nett:P haha eller ikke, ditt valg: just in case: zino pino på facebook ;) husk at du lever en eneste gang, gjør det med glede! ja livet kaster dritt på deg, men kast det tilbake! stay strong! fuck alle og alt som gjør deg trist, ikke tenk for seriøst på noe, og ikke bry deg for mye om noe når du føler det ødelegger deg...ordene mine hjelper kanskje ikke no særlig for de er lettere sagt enn gjort, men prøv, vennen. gjør alt du kan for å bli frisk og sunn igjen både mentalt og physisk! lykke til videre og håper alt blir bra!<3
26.02.2014, 16:12
Postet av: Stå på fine deg!
Ikke la mobberene ødelegge deg! Du er flott og sterk! Skal virkelig be for deg! Ikke glem at du er verdifull og elsket!<3
26.02.2014, 16:13
Postet av:
Utrolig! fikk tårer i øynene! Bra at du tør å skrive historien din, der er nettopp slik man åpner øyner så folk kan få et intrykk av den grusomme realiteten. Takk, ikke bare på mine vegne, men på så mange fler enn du tror <3
26.02.2014, 16:20
Postet av: Martine Meland
Du er utrolig sterk, og du fortjener ikke noe av dette her! <3 Jeg håper VIRKELIG at du blir frisk, noe som dette er det ingen som fortjener! <3 Jeg er nesten på gråten, får dette var sterkt og det trenger masse styrke får å kunne klare å skrive alt dette! <3 Hvis du trenger noen å snakke med eller noen som kan lytte, kan du søke på meg på facebook så kan jeg prøve å hjelpe deg, og du virker som en utrolig herlig jente bak alt dett dritte folk har gjort og sakt mot deg! <3 Jeg håper inderlig at du blir bedre, STÅ PÅ!! <3<3
Postet av: Ada Sigfridstad
WoW, Marthe dette var utrolig bra skrevet❤️ Ser vi sliter med mye av det samme som kutting, spiseforstyrrelser, kjærlighetsorger og rett og slett falske venner... Det gjør meg ikke glad at du har dersom som meg, men det får meg bare til å tenke at jeg er ikke den eneste i verden som har det vondt..:( Håper at oppholdet ditt på psykiatrien hjelper deg viste i livet ditt, vennen❤️ Du er fortsatt UTROLIG sterk!! Stå på kjære deg!❤️ Selvom jeg ikke kjenner deg så er det bare og sende en Mail til adsig@outlook.com eller sende en melding på Facebook!❤️ Jeg ønsker å hjelpe andre som har det vondt med seg selv!❤️ Lykke til!!👌💖
26.02.2014, 16:21
Postet av: Daorsa
Du virker som ei utrolig flott jente. Stay strong<3
26.02.2014, 16:27
Postet av:
Dette var fælt å lese :( Du er kjempe strek som klarer deg, og du fortjener ikke dette!

Selv om jeg ikke kjenner deg, så ville jeg gjort masse for at du skulle få det bra! <3

~ Stay strong.
26.02.2014, 16:32
Postet av: Cathinka
Kjente jeg fikk tårer i øynene av dette.... Du er utrolig sterk <3 har faktisk hatt spiseforstyrrelser selv. Ønsker deg masse lykke til <3 Du fortjener ikke noe av dette <3 du virker som ei flott jente <3
26.02.2014, 16:36
URL: http://crazzyme.blogg.no
Postet av: Anine Larsen
Stay strong, Marthe<3 Loveu
26.02.2014, 16:41
Postet av: Charlotte
Stå på videre, du e for god til at disse menneskene som har ødelagt deg skal få "vinne".

Du virker som en sympatisk og utrolig sterk ung jente!

Heier på deg videre i livet ditt, aldri glem at du er verdifull og elsket!
26.02.2014, 16:42
Postet av:
Har ikke ord. Du er så sterk. Du har så rett, sykt hva mennesker kan gjøre mot hverandre
26.02.2014, 16:42
Postet av: livetbakalt
Så utrolig tøft av deg å dele dette...

Vet selv hvordan det er å ha det sånn...

Jeg ble mobbet i 11 år, så om du vil ha noen å snakke med skriv til meg enten på bloggen, melding eller mail :)

Vet jeg ikke kjenner deg, men ingen skal stå alene i livet...

Uansett hva gammel, hvor man er fra osv, aldri at noen som sliter skal bli forlatt til seg selv...
26.02.2014, 16:46
URL: http://livetbakalt.blogg.no
Postet av: betina
❤️❤️
26.02.2014, 17:11
Postet av: Mina Borgen
Utrolig trist å lese dette... Du fortjener så mye bedre enn det, og jeg håper så utrolig sterkt at du klarer å blir frisk! Jeg heier virkelig på deg, og jeg har troen❤️
26.02.2014, 17:13
Postet av:
Shit, stå på!
26.02.2014, 17:17
Postet av: Sarah Lundberg
Du er utrolig sterk, det med å aldri gråte kjenner jeg meg faktisk litt igjen i, og jeg vet hvor vont det er å holde det inne hele tiden... Det med skilte foreldre og diverse også.jeg støtter deg 100%! Ikke gi opp når du har kommet så langt som nå! stå på! <3 <3
26.02.2014, 17:18
Postet av:
vet akkurat hvordan du har den med familie delen og gutte delen. jeg hadde selv mye familie problemer.. som var ganske tøff for meg. og så begynte jeg med selvskading. så møte jeg verdens herligste gutt som hjalp meg å slutte. men så ble det slutt...

stå på videre!!
26.02.2014, 17:33
Postet av: Gutt,15
Du er utrolig sterk!!

Masse klemmer<3
26.02.2014, 17:34
Postet av: Mie
Så utrolig trist å høre ❤️ men du må aldri tenke sånn igjen, det er alltid noen som bryr seg om deg! Dette skal du komme gjennom! ❤️ Klem
26.02.2014, 17:38
Postet av: silje
Det er den sterkeste og den mest grusomme historien jeg har lest, sitter med tårer i øynene. Du er kjempe sterk, du fortjener virkelig at alt fikser seg!
26.02.2014, 17:38
Postet av: anonym
du har jo kjæreste nå!
26.02.2014, 17:45
Postet av:
Du er helt utrolig.
26.02.2014, 17:46
Postet av: Lisbet
Oi! Viste ikke at noen kunne ha det så vondt å ha opplevd så mye!😞 håper virkelig at du får det bedre etter du er ferdig med å være på sykehus!💕 stay strong!💕
26.02.2014, 17:50
Postet av:
Du er utrolig sterk, stå på!! Det virker kanskje ikke som at alt ordner seg nå, men om en stund skal du se alt er mye bedre! Heier på deg <3<3
26.02.2014, 17:56
Postet av: Thea Alfheim
du virker utrolig sterk! stå på, og ikke mist håpe <3 husk at du er så utrolig verdifull! jeg heier på deg <3

masse klemmer!
26.02.2014, 18:05
Postet av:
Jeg begynte å gråte når jeg leste dette. Blir så sur av folk som behandler andre på denne måten! Stå på og jeg håper av hele, hele mitt hjerte at ting blir bedre for deg.
26.02.2014, 18:06
Postet av: jeanette
OMFG! Da jeg leste dette tenkte jeg bare å herregud og hva som feiler folk og hvordan kan noen gjøre slikt mot andre? Du er tøff og stærk!♡ Håper at alt kommer deg til gode og de som har gjort dette mot deg burde få! Jeg kjenner deg ikke men vet det at du ikke fortjener dette! ♡ Stå på, vær så stærk som du er nå, glem alle dumme/slemme folk og ta drt dteg for steg. Alle håp til deg om et bedre liv hvor du har det bra! ♡
26.02.2014, 18:29
URL: http://blondereadhead.blogg.no
Postet av:
jeg gråter..:( dette er så trist men samtidig så utrolig vakkert!
26.02.2014, 18:31
Postet av:
STÅ PÅ, dette klarer du!! Værsåsnill!! <3
26.02.2014, 18:31
Postet av: Susanne
Du er en utrolig sterk person og jeg håper at du får den hjelpen du trenger for å bli bedre ❤️
26.02.2014, 18:40
Postet av: Jeg har så mye respekt for deg.
Fyfaen Marthe! Jeg vet hvem du er. Men jeg viste ikke at du hadde det så vondt! Jeg er så glad for at du fortsatt er i live! Du er så sterk! Stå på! Dette her skal du komme deg igjennom! Du skal se bak på disse dagene og disse folkene som har plaget deg å vise fingeren. Vi støtter deg! Stå på! God bless you!
26.02.2014, 18:42
Postet av: VildeEilertsen
Hei! Jeg skrev også mye som det du skrev på

Min anonyme blogg! Det er helt utrolig! Du er som tvillingen min som har gått igjennom AKKURAT like mye som meg! Stå på! Aldri gi opp! ALDRI!
26.02.2014, 18:42
URL: http://bullyingforlife.blogg.no
Postet av: Jente som tenker på deg❤️
Jeg hører nå din historie og ikke la noen av de slemme dær ute ødelegge livet ditt!

Stå på og alt kommer til og gå bra😘
26.02.2014, 18:47
URL: http://dutta.blogg.no/
Postet av: Marte
Veldig sterk historie, men jeg har virkelig troen på deg! Dette kommer du til å klare, du er en flott jente som kommer til å oppnå veldig mye bra her i livet selvom du har fått en veldig tøff start. Lykke til <3
26.02.2014, 18:52
Postet av: Stay Strong Beautiful
Åå jeg sitter her med tårer som renner nedover ansiktet mitt. Du skrev på starten av innlegget at du er sterk, du er utrolig sterk. Mye sterkere enn du tror. Det å bli følt seg alene kan jeg kjenne meg igjen i. Du virker som en utrolig jente med så mye framtid. Jeg vet at hvis du nå setter deg et mål om å bli bedre/friskere så kommer du til å oppnå det. Jeg vet du sikkert føler at jeg ikke er til å stole på siden jeg skriver her, men det er folk som er glad i deg og elsker deg for den du er. Har problemer selv så kan kjenne meg igjen litt på følelsen, men nå handler det om deg. Du er virkelig sterk Marthe.

Du er et forbilde, en inspirasjon. Aldri skad deg, aldri tenk på det en gang.

Stay Strong Beautiful <3
26.02.2014, 19:01
Postet av: Caroline
<3
26.02.2014, 19:03
URL: http://carolinejoh.blogg.no
Postet av: Mariann
Vet hvordan det føles, men dette er jeg 100% sikker på at du klarer. Never say never. BELIEVE in Your self. Dette klarer du. Selv om jeg ikke kjenner deg er jeg faktisk stolt av deg og du er sykt tøff som klarer å skrive dette!!!!!!❤️❤️❤️❤️
26.02.2014, 19:07
Postet av: Unskyld hvis jeg er frekk nå
Du nevnte aldri hvordan du var utro mot kjæresten din? Hvis du var så glad i han hvorfor var du utro...?
26.02.2014, 19:09
Postet av: Ei som bryr seg!
Ikke la de fæle menneskene som trykker deg ned vinne! Du skal vinne denne kampen :)

Bra du tenker på de som bryr seg om deg, som bestevenninen din.

Jeg har en sånn trang for å ta første fly til hvor nå du enn bor og gi deg en klem, jeg vil gråte sammen med deg.

Dette er utrolig sterkt å lese.

Du kommer til å få masse god hjelp når du blir lagt inn, det er jeg sikker på.

Og etter skolen så kommer du til å være en så sterk person for det du har gått igjennom nå, alle disse årene.

Alle vi som har lest dette heier på deg, dette klarer du!
26.02.2014, 19:15
Postet av: Tenker på deg..❤️
Jeg tenker på deg! Jeg har selv følt mye av det du gjør nå. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Tror aldri jeg har lest en tekst og følt meg så truffet. Jeg er nå på vei ut av helvete og takk Gud for det. Jeg sliter fortsatt med spiseforstyrrelser men sliter ikke med å være med folk lenger. Jeg orker å sitte med familien min å spise og le nå. Gled deg til du greier å komme deg ut av det, du vil føle deg så lykkelig som du aldri har følt før!
26.02.2014, 19:22
Postet av: Anonymt navn, ikke så hemmelig
Du skal vite at jeg er der for deg. Jeg kjenner deg ikke, men likevell føles det ut som om du er en jeg har kjent hele livet. Når jeg leste alt dette, så ble jeg ganske trist. Hvis ingen andre støtter deg, så støtter jeg og alle de andre leserne deg <3 Jeg kjente meg litt igjen med det med faren min og den stemoren. Stemora mi er tysk, og sier jeg må slanke meg, og faren min sier jeg kler meg som en hore. Jeg kom inn på bloggen din første gang for 1 halv time siden, og skal fortsette å lese bloggen din! Ikke tenk på å drepe deg selv, fordi, du er sterk. Den kraften er inni deg, men veldig dypt inni deg. Grav den frem. Jobb med selvtilliten. Jobb med L I V E T <3 Jeg er her for deg 100%, selv om jeg ikke har møtt deg før.

Fra meg, 12 år.
26.02.2014, 19:31
URL: http://eliidahr.blogg.no
Postet av: marped
DERE ER HELT FANTASTISKE! Fy søren, dette er helt sykt! Aner dere alle sammen hvor fantastiske mennesker dere er? Dere har virkleig hjulper meg, og jeg LOVER å gjøre alt jeg kan for å hjelpe dere, alle sammen! Ønsker dere alt godt videre!
26.02.2014, 19:37
URL: http://marped.blogg.no
Postet av:
Vi går på samme skole, Marthe. Jeg har sett deg av og til, aldri tenkt noe over at du faktisk har en historie. Jeg går i 10ende, har hørt at du bare har anoreksia for oppmerksomhet. At forholdet mellom deg og mathias ikke var "ekte". Men nå forstår jeg så mye mer. Jeg vet du ikke skrev dette til spess meg, men vil allikevel takke for at du skrev det. Det fikk virkelig opp øynene mine. Har hatt det litt hardt i det siste, men det er ikke på langt nær som noe du har opplevd. Det har fått meg til å tenke. Jeg burde ikke syntes synd på meg selv, jeg burde være takknemlig for det jeg har.

Kunne virkelig ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe deg, er det det?? Uansett, jeg håper det blir bedre for deg. At du kommer igjennom dette og ting blir bedre.

Jeg har troen på at du klarer det, stå på Marthe!<3
26.02.2014, 19:42
Postet av:
Pro-ana står for «promotion ana», altså å promotere/vise fram anoreksi. :) Det sier ingen ting om hvor syk du er eller ikke.
26.02.2014, 19:55
Postet av: Ina <3
vet hva du mener med det med at du på en måte '' mistet'' spiseforstyrrelsen din da du fikk kjæresten din, det samme med meg, og det er grusomt å tenke på at jeg kanskje kommer til å miste han :/ men det var utrolig trist å lese dette her, jeg ser sykt synd i deg, og håper at ALT blir bedre så fort som mulig! du er helt nydelig og du må ikke la NOEN da mener jeg NOEN fortelle deg noe annet! du er helt perfekt som du er! å jeg forstår deg veldig godt! Lykketil videre <3
26.02.2014, 20:00
URL: http://iinke.blogg.no
Postet av:
Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det. Jeg har hatt depresjoner, spiseforstyrrelser og angstanfall, jeg har kuttet meg og jeg har hatt selvmordstanker. Jeg slet i over 4 år før jeg fikk hjelp, men likevel har jeg aldri hatt det så ille som det du beskriver. Du er så utrolig sterk som har holdt ut så lenge. Og jeg tror virkelig at når du får intensiv behandling, så vil du klare å komme deg gjennom dette. Problemene dine er alvorlige, de er helt jævlige, men du er en fantastisk sterk person, og du SKAL klare å komme deg gjennom dette. Du har fortsatt noe å leve for. Hold fast i det du har, og husk at det ligger en framtid foran deg som du selv kan forme når du har blitt frisk. Det er hardt nå, men når du kommer deg ut av dette, vil det være helt fantastisk. Jeg husker den første dagen jeg var genuint glad. Den første dagen på årevis hvor jeg hadde et ekte smil om munnen. Det var fantastisk. Du kan bli hel igjen, du kan få det bra. Du kan bli lykkelig, og du kan få en god framtid. Du er sterkere enn jeg noensinne var. Dette klarer du. Stay strong <3
26.02.2014, 20:05
Postet av:
Du e helten min❤️❤️
26.02.2014, 20:22
Postet av: Rebecca
Hei kjære deg!

Jeg skjønner så utrolig godt hva du snakker om, fordi jeg er der selv.. Har kommet igjennom noe av det, men det er så utrolig mye som henger igjen. Har sliti med selvmordstanker, selvskading, mobbing i flere år. Det er ikke morro i det hele tatt. Men bare vær sterk og ikke la de taperene vinne!! Selv har jeg også prøvd å ta livet mitt maange ganger, jeg bor ikke hos mine egene foreldre en gang fordi jeg er fosterbarn.. Det tærer veldig på det også fordi du føler hele tiden at du må være perfekt og gjøre akkurat som de sier.. Men sånn er det ikke, du skal kunne si hva du mener til de akkurat som til dine egene foreldre. Jeg sliter veldig med å åpne meg til folk, men jeg skriver det til deg her fordi jeg vet du kommer til å klare deg, du kommer til å vinne dette! Jeg og som du ser mange andre her har trua på deg! Stå på videre, dette ordner seg til slutt, bare gi det litt tid! :) Ønsker deg massemasse lykke til videre <3
26.02.2014, 20:33
Postet av: anonym
Sterk historie men staystrong jeg har troa på deg
26.02.2014, 20:35
Postet av: Karoline
Wow! Du er fantastisk som deler dette. Sender deg en varm, god klem og ønsker deg masse lykke til! <3
26.02.2014, 20:36
Postet av: Gutt
Stå på, Marthe!
26.02.2014, 20:36
Postet av:
Jeg tror på deg <3
26.02.2014, 20:37
Postet av: Anonym
Fikk noen tårer nå. Ingen skal ha det sånn.

Stå på jente!

Varme klemmer til deg! <3
26.02.2014, 20:47
Postet av: Thea
Stå på! Dette klarer du! <3
26.02.2014, 20:52
Postet av: Hanna
WOW! Dette er så trist å lese!

Jeg beklager virkelig for alt som har skjedd med deg!

Du tenker nok at det ikke er lys i enden av tunellen, men det er det alltid! Du må ikke gi opp, du er en nydelig jente og du må stå opp for deg selv og ikke la andre rakke den på deg, fordi du er så mye bedre enn dem, de er verd 0! de prøver å få seltilitten din på 0, men det er de som har seltilitt på -10! de er så barnslige at de må rakke ned på andre for å føle seg bedre! ikke hør på dem, jeg vet at det er vanskelig, men du kommer til å få en bedre framtid <3
26.02.2014, 21:10
Postet av: ;)
You are the beautiful one.

Its just society who is ugly.

And be better soon! :)
26.02.2014, 21:17
Postet av:
jeg fikk tårer i øynene av og lese dette. du er utrolig sterk og det er en fantastisk egenskap. stå på! dette klarer du! <3
26.02.2014, 21:19
Postet av: Julie Odlolien
Dette står det så utrolig stor respekt over at jeg finner knapt de rette ordene. Ord blir fattige og jeg kan selv kjenne tårene i øyekroken av å lese innlegget. For ei jente du er og for et mot du har! Jeg blir helt rørt og utrolig imponert. Du er så sterk, så utrolig sterk! Aldri la noen ta det fra deg. Fortsett kampen og slå den ned i støvlene. Det er jeg sikker på at du klarer :- ) You go, girl!
26.02.2014, 21:45
URL: http://frkodlolien.blogg.no
Postet av:
Så fint skrevet, stay strong beib
26.02.2014, 22:04
Postet av:
Tårene renner og sannheten er skrevet ned. Det å være der, midt oppi det uten at noen forstår er ille, og det viser hvor sterk du er. Dette innlegget har fått meg til å tenke over mange ting. Jeg ser virkelig opp til deg Marthe og håper at du får det så bra som mulig, det fortjener du.
26.02.2014, 22:04
Postet av: Chatrine.
Jeg ble utrolig lei meg da jeg leste dette.

Og jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har hatt det, eller har det for den saks skyld. Men jeg har blitt mobba, baksnakka, osvosv jeg og. Så jeg har en stor anelse.

Men ikke gi deg. Du kommer til å klare deg. Ikke la de taperne vinne. Jeg heier på deg!
26.02.2014, 22:16
Postet av: Kine Ramfjord
Utrolig tøft, men du er jo bare en nydelig jente!! Lykke til!
26.02.2014, 22:16
Postet av:
Du er en utrolig sterk jente, dette kommer du deg gjennom❤❤

Stå på⭐
26.02.2014, 22:22
Postet av:
Stå på, ikke gi opp! Du er nydelig
26.02.2014, 22:30
Postet av: Steffen
Sykt hva mennesker kan gjøre mot hverandre... Stå på videre dette klarer du! Du virker som en sterk og hyggelig jente!<3
26.02.2014, 22:40
Postet av: Olivia
Du kan klare alt! Stå på, du har kommet langt nå❤

Sender deg de beste tanker, det er velfortjent

Xoxo
26.02.2014, 22:42
Postet av: Carina
http://stresslei.blogg.no/1389392935_ny_blogg.html#comment

Vi har veldig lik histore :), har vært på psykriatisk avdeling selv, så hvis du trenger noen å prate med så kan du kontakte meg på face : Karina Fagermo ..

Stor respekt forr at du deler historien din :)
26.02.2014, 22:53
Postet av:
Stå på <3
26.02.2014, 22:53
Postet av:
Det knuser meg å lese dette. Det traff meg rett i hjertet. Du fortjener ikke å ha det sånn. Jeg håper virkelig det ordner seg, alt sammen! Du er en utrolig søt & fin jente, aldri glem det! Never give up! <3
26.02.2014, 22:54
Postet av: Mina S
Du er utrolig sterk og jeg håper du får en fantastisk og fin fremtid. Du er utrolig vakker og du er verdt gull. Hold deg sterk. ♡
26.02.2014, 22:58
Postet av:
Det er utrolig tøft av deg og skrive alt dette! Du er en utrolig sterk og nydelig jente! Du fortjener å ha det bra! Ikke gi opp, dette klarer du! :)
26.02.2014, 22:59
Postet av:
Når jeg leser dette, vil jeg jobbe med mennesker, mennesker som har det tøft og vanskerlig, hjelpe de, være en god venn. Du er en inspirasjon for mange unge mennesker som sliter med spiseforstyrrelser, selvmordstanker eller andre lidelser som "friske" folk ikke kan tenke seg hvordan er, eller hvordan det er og ha det.

stå på! du blir frisk det er jeg overbevist om!
26.02.2014, 23:14
Postet av: Svein
Trist historie.. Men dette vet jeg at du klarer! Du er ung, du har så mye du ikke har opplevt. Undommen er en tung tid for oss alle. Om noen år,ikke det engang; vil du se fremm over. Lærerene, Mobberene og Eksen din vil være historie. Det er mobberene som får et dårlig liv. Lærerene dine har elendigt til opplæring av hvordan de skal respektere Ungdommer som har det vanskeligt. Det jeg mener med at du vil se fremm over er at du garantert vil komme til å få deg en FANTASTISK kjæreste som du vil elske og gjærne vil gifte deg med. Du vil ettervært få barn og "Mobberene" vil ettervært misunne deg hvor fantastisk du har det! Jeg Vet At Du Er Sterk! Det er tungt, men du vil klare det! STÅ PÅ ALDRI! ALDRI GI OPP! Dette kjeme du til å klare! :)
26.02.2014, 23:17
Postet av: Ida
Ser du har vært gjennom mye vanskelig, og ikke har hatt det så lett hele tiden. Men vet du hva? Dette kommer du til å klare! Jeg kjenner deg ikke personlig, men du må vite at jeg er her for deg. Jeg har virkelig troen på at du blir frisk igjen:) Selv om du ikke vet hvem jeg er må du vite at jeg støtter deg! Du må alltid vite at det er noen som fortsatt vil ditt beste, og støtte deg gjennom vanskelige tider.

Du er en nydelig jente, Marthe! Og jeg skulle så gjerne ønske at jeg kan gjøre noe mer for å hjelpe deg.

Så du må vite at du er i tankene mine<3

Stå på videre, Marthe! <3
26.02.2014, 23:18
Postet av: Ei jenta som har stor respækt for dæ ;*
Du e så utrolig stærk at d e helt sjukt. Æ kjente bare tåran trilla. Æ vet æ ikkje kjenne dæ, men du e bare helt fantastisk og håpe du får ei flott framtid. Håpe alt ordne så. STAY STRONG!RESPÆKT!
26.02.2014, 23:20
Postet av: En som har vært psykisk syk selv
Tøft og ærlig skrevet!

Det er altfor mange som ønsker at de har spiseforstyrrelser eller later som/tror at de har depresjon, uten å vite at det er alvorlige psykiske lidelser! Det er trist, og det gjør meg sint! Hva slags samfunn lever vi i egentlig?

Du er utrolig tøff! Du har vært igjennom mye, det skjønner jeg, bare vit at det er mange som bryr seg om deg og at du er bra nok som du er!

Jeg har selv vært syk, slet med angst og depresjon men fikk hjelp av en psykolog. Kjenner meg godt igjen i mye av det du skriver, og grunnen til at jeg sier dette er at jeg vil bevise for deg at det er mulig å bli frisk. Det tar tid, men det er fullt mulig!

Ikke mist troen på deg selv, for du er altfor bra og altfor verdifull til å miste troen på!
26.02.2014, 23:20
Postet av: Anonym
Hei! Jeg ville bare si dette: det skal mye til for å skrive dette på nettet❤️ Du er utrolig sterk❤️ Men du burde kanskje ikke være sååå frekk mitt vennene dine 😉 fordi kanskje de baksnakker, men de baksnakker til deg fordi de stoler på deg❤️ Kanskje de ikke har julpet deg, men kanskje det er du som ikke legger merke til deg? Denne historien minner meg om mitt liv❤️ Jeg hadde også kjæreste, spise problemer og masse annet. Jeg ønsker deg LYKKE TIL VIDRE❤️ Hold on and stay strong😚
26.02.2014, 23:25
Postet av: Eirik
Helt sykt sterk lesning. Håper du får all hjelpen du trenger på asylet! Du er sterk, og veldig pen også :)

Masse lykke til!
26.02.2014, 23:29
Postet av: Karianne
Wow, sterkt å lese, men du er helt unik på din egen måte og dette klarer du! Helt forferdelig å lese dette, da jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, men vær sterk! Lykke til <3
26.02.2014, 23:53
URL: http://karianneeb.blogg.no
Postet av: Klarte det!
Hei! Jeg skal ikke skrive 4 sider i til dette innlegget. Vil kort fortelle at du er fantastisk flink! Jeg er 21 år, og du satte ord på HELE min historie. Den er helt lik, så lik at jeg måper. Jeg ble lagt inn, og det er det beste som kunne hendt meg. FY så sterk jeg ble. Jeg fikk tenkt på meg selv, tatt igjen søvn, hadde mennesker rundt meg som forstod OG lærte meg at jeg ikke var problemet. Jeg lærte så mye, og kan si den dag o dag. At jeg er stolt av meg selv. Jeg unner deg alt i verden for at du en dag kan fortelle deg selv det samme. Lykke til. Jeg har troen på deg! :)
26.02.2014, 23:59
Postet av:
Så utroli bra skrevet! Er helt satt ut. Du er utrolig sterk, du fortjener alt det beste.
26.02.2014, 23:59
Postet av: Martine borgenvik
Ikke la andre styre over deg, du er sterk og du klare dette! Du er så utrolig nydelig på alle slags måter! Stay strong❤️
26.02.2014, 23:59
Postet av: Sara
Hei sann!:) finnes det noen måte for at vi kan snakke for oss selv!?:) (Sara Rasmussen) på face jeg har hest som profilbildet:) historien din er utrolig trist jeg skulle likt og fortelle min historie på nett men det er litt mer komplisert derfor ønsket jeg kontakt med deg etter jeg leste dette!:)
27.02.2014, 00:03
Postet av: marped
Sara: Hei du!:) Bare å ta kontakt på Kik, marthepk eller Facebook, Marthe Pedersen
27.02.2014, 00:04
URL: http://marped.blogg.no/
Postet av: Anonym
Du er et sterkt menneske som kan skrive dette. Jeg gråt, og håper det ordner seg<3
27.02.2014, 00:13
Postet av: Camilla
Så mange av oss har/hadde det like vanskelig. Du er ikke alene om dette. Men tiden flyr og plutselig er du 20, og lever ett helt annet og bedre liv. Syns det er absolutt smart at du får hjelp nå i en så ung alder. Se på deg? Nydelig jente som er helt utrolig flink til å skrive. Du har så mange talenter. Og ingen kan forandre det uansett hva dem sier om deg. Stå på!!
27.02.2014, 00:19
Postet av: Louise
Det var veldig sårene å lese om, men det er fordi jeg vet litt om hvordan du har. Bare stå på! Du er en sterk jente å det kommer til å hjelpe deg masse, ikke glem det. <3
27.02.2014, 00:20
URL: http://learnignlife.blogg.no
Postet av: Du er bedre enn alle andre
Hadde ingen venner hele barne skolen alle sto i en ring rundt meg å pekte og lo, de sa at de veddet på at de kunne stå sånn i under ett minutt å jeg da ville begynne å gråte. Som tredje klassing ville jeg ikke gå på skolen. Da jeg gikk på mellomtrinnet ville jeg ta selvmord, men som deg klarte jeg ikke se at de som faktisk elsker meg vil ha det enda værre. Jeg fikk ikke noen annen hjelp enn at jeg måtte starte å si til meg selv i speilet. Du er unik, sterk og pen. Men det har gjort meg til en sterk person idag som ikke tar til seg stygge kommentarer, for jeg vet at de som må slenge dritt ikke vill komme langt i livet. Jeg vet at du også kan snu! Fordi du er unik å pen, og en smart jente! <3 en dag vil du se det selv<3 loveyou!
27.02.2014, 00:20
Postet av: <3
Stå på <3 du er utrolig sterk!

Btw:får ikke sett videoen ..
27.02.2014, 00:35
Postet av:
Jeg skjønner deg jævlig godt når du sier at du ikke vil leve mer, men de som faktisk tar sitt liv, de sier ingenting om det. Ikke at jeg ikke tar deg på alvor, du sliter, men jeg tror at det eneste du vil ende, er de drittfolka som drar ned på selvtilliten din. Du gir dem det de vil ha, ved faktisk å tro på det selv og la det gå inn på deg. Du er 14 år, det er masse som står i vente, jo mindre oppmerksomhet du gir de som mobber deg, jo mindre mobbing blir det. Lykke til videre
27.02.2014, 00:39
Postet av: elvira
Dette er noe av det sterkeste og tristeste jeg har lest! Klarte ikke holde tårene tilbake. Du virker som en fantastisk, flott og fin jente som fortjener det aller beste! Og det håper jeg så inderlig du får. Jeg hater alle menneskene som har vært med på å ødelegge for deg, de er usikre, små, latterlige jævler.

Men jeg beundrer deg virkelig som klarer å fortelle historien din, det beviser at du er en sterk person som kommer til å klare denne kampen! Og det skal du. Jeg heier på deg!! <3
27.02.2014, 00:41
Postet av: Anonym
Blir skikkelig rørt av at du klarer og skrive om dette, jeg kjenner meg veldig igjen i dette, med ikke spise, gråte hver da, og aldri være fornøyd med deg selv... men ingen støgg eks her.. Jeg har mange venner... men ingen bestevenner liksom, ingen som vet om selvskadingen min ellerno. skjuler det veldigt godt. vet ikke hvordan man skal si at man skader seg selc. det er vanskeligt. men når jeg leser sånne artikler så begynner jeg å gråte og sjønner ikke hvorfor jeg slutter og spise, men det begynner og gå bedere.jeg sitter faktisk her med en sjokoladeplate, kan ikke huske sist gang jeg spiste godteri, og på en torsdag. det er ferie men... jeg trener veldigt mye, men når man trener og ikke spiser så blir man i dårligere form, ja jeg spiser før hver trening men det ender bare opp med at jeg spyr midt i økta. det er såå kipt. du få meg til og tro at det er håp <3 du inspirerer meg <3
27.02.2014, 00:47
Postet av: Elisabeth
Dette var utrolig strekt å lese om, og du er helt utrolig serk som skriver om hva du føler og opplevelsene dine. Du har hatt det veldig vannskelig, og kan ikke forestille meg hvordan det har vært for deg. Jeg blir forbanna for alle som kan gjøre deg noe så vondt, hvem får seg til å gjøre sånt? Tenker ikke folk i det hele tatt? men jeg vet at du skal få det bedre, du kommer til å få hjelp, folk som er der for deg. Jeg håper at du en dag klarer å legge dette bak deg, og starte livet på nytt. Jeg håper du får den hjelpen du fortjener, og at ting blir mye bedre for deg. Jeg ønsker deg masse lykke til i livet, alltid husk på at du er vakker, og nydelig og du skal få det bra ❤️
27.02.2014, 00:48
Postet av: Magnus Engen Molstad
Hei! :) Leste hele, utrolig leit :( vil ikke at du skal ha det sånn som dette, jeg er her for deg :) stå på :D
27.02.2014, 00:54
Postet av: Nora
Lille venn. Jeg har også slitt med anoreksi, depresjon osv. Sykdommen i seg selv er helt forferdelig, men det som er enda jævligere er hvordan folk behandler de som har den. Det er ikke din feil. Har selv vært innlagt 2 ganger, og selv om alt ser mørkt ut nå lover jeg at det hjelper! Du trenger en pause. Gi FAEN i de taperne som trykker deg ned, du er et bedre menneske uansett. Prøv å glemme eksen, dette er noe du må gjøre for deg selv. Ønsker deg alt godt <3
27.02.2014, 00:55
Postet av: Victorya Teuku
Du er vakker, you go girl <3!
27.02.2014, 00:56
Postet av: Nicolas Ekholt
TITS OR GTFO
27.02.2014, 01:03
Postet av: Suzanna Gashi
Så forferdelig grusomt å lese at en så vakker ung jente skal føle at livet ikke er verdt å leve lengre.

Livet har ikke engang startet for deg kjære lille. Ønsker deg alt godt i fremtiden, og husk veldig godt på at karma finnes. Justice for all:) Stor god bedring klem!!! Nydelige jenta!!!
27.02.2014, 01:47
Postet av: kristine
Stå på
27.02.2014, 01:55
Postet av: Iben
Wow Marte, du et så utrolig strerk!

Lykke til videre og jeg håper virkelig du vil få det bedre.
27.02.2014, 01:56
Postet av:
du har hele livet ditt foran deg! når du har nådd bunn kan det bare gå en vei, og det er oppover! :)
27.02.2014, 02:07
Postet av: Samuel "Karoline" Aaseth
WoW!!! <3

Dette her, er den ALLER, ALLER Sterkeste, mest rørende, skjønne, vakre, og ikke minst dypeste historien om livet til en 14 år gammel ung jente som deg, bare tok hjertet mitt med full glede, sorg, og helt med ære, og respekt! <3 :) Du fikk meg til å gråte, gjøre meg glad, smile, og ikke minst få meg i senk!!! :):)! <3 Du får all den dypeste respekten ifra meeg, og jeg bare tar av meg hatten for deeeg Marthe! :):)! <3! Helt utrolig! <3! Stå på videre, og du er den aller sterkeste 14 år gammel ung jenta, jeg har lest om, som er helt skjønning, full av ære, og minst moot! <3 Bøyer meg i støvet for deg! Stå på videre, og jeg heier på deeg! Helt 200-250 prosent!! :):)! <3!

Masse masse klemmer ifra Samuel/Karoline Aaseth! :):) <3! :)! hihihi! :)!
27.02.2014, 02:22
URL: http://samuelpilot.blogg.no
Postet av: Anonym
Jeg vet akkurat åssen du har det, knuser meg bare å lese dette.. kjenner meg så utrolig igjen i dette.. Stå på, ikke la deg knekke du er sterk!
27.02.2014, 02:25
Postet av: Simon skår willumsen
Stå på! <3 du er sterk
27.02.2014, 02:29
Postet av: Suiharm
Jeg vet AKKURAT hvordan du har det når det gjelder Ana. Tro meg, jeg skjønner deg! Sliter med spiseforstyrrelse selv og jeg skjønner deg SÅ GODT når du skriver at du kan se henne, snakke med henne, at hun er der hele tiden, at hun "hjelper" deg. Tusen takk for at du delte dette på bloggen din. Det minte ihvertfall meg på at jeg ikke er alene. :) Du er utrolig sterk, ikke la noen knekke deg nå! Du har kommet SÅ langt, det har holdt på SÅ lenge. Ikke gi opp nå. Bare fortsett fremover. <3
27.02.2014, 03:44
URL: http://www.alleminetankar.blogg.no
Postet av:
Eneste tingen jeg kan si, WOW... At folk kan være så onde og slemme. Jeg håper virkelig de som sitter å leser dette skjønner hva dem har gjort mot deg. Jeg slet litt på ungdomsskolen, men jeg slet aldri som deg. Jeg ble kalt feit, selv om jeg var 60-70 kg. Husker ikke helt, men nå som jeg veier så mye mer, innser jeg nå at jeg ikke var feit, jeg var helt normal. Men det folk kan gjøre mot folk, hvordan de vrir tankegangen din er helt utrolig. En person kan gjøre så mye skade.

Og jeg kan skjønne deg når det gjaldt eksen din. Da jeg gikk på ungdomsskolen, ble jeg mobbet. Hvorfor? Fordi de ikke likte meg, selv om jeg hjalp noen av dem i starten. Men jeg fant verdens mest nydeligste person, vi ble sammen, jeg tror vi var sammen i 1,5 år før folk begynte å snakke. Han hadde fått lappen og jeg var bare ei lita ei som gikk i 9 klasse. Da de begynte å snakke, flyttet han og bare dro sin vei.. Jeg ble så knust, jeg lå bare i senga og gråt, jeg ville ikke spise, ville ikke opp, ville ikke våkne. Grunnen er vel det at han hjalp meg mye igjennom en vond ungdomstid. Da han flyttet tilbake etter en liten stund, fikk jeg aldri vite noe, før jeg så han henge med de som mobber/mobbet meg. Det gjorde så vondt, hvordan skjedde dette?

Jeg ble så lei meg, så jeg gjorde akkurat som deg, skrev hva jeg følte og hvordan jeg hadde det igjennom tiden på ungdomsskolen, åpnet meg skikkelig for han igjen, han tok kontakt med meg og jeg trodde vi kunne bli venner, snakke og ha det gøy. Men det eneste han ville var en ting, noen dager seinere sa han at vi ikke kan være venner eller ha kontakt fordi han har funnet seg ei annen. Den følelsen..

Men den dag i dag er jeg 21, sliter fortsatt etter alt på skolen. Men kommet meg masse, jeg leier et hus, har dyr jeg bryr meg om, jobber deltid og har verdens beste kjæreste! Som har støttet meg igjennom så mye, vi er så ulike på mange måter. Men så bra for hverandre. Den gangen trodde jeg at han var den rette, men nå er jeg bare glad det ble sånn, eller så hadde jeg ikke møtt han her. I dag har vi vært sammen i 3 år og 2 mnd.

Det jeg skal frem til er at uansett hvor vondt det er.. Så må man ikke miste motet, man må stå for det du tror på og vite det at du har et svært støtteapparat rundt deg. Håper alt ordner seg for deg og at du tar deg tid til å bli frisk.
27.02.2014, 06:06
Postet av: Celine
Du er en tøff å modig jente, har noen ganger også følt meg sånn, men livet ditt har nettopp begynt .. Stay strong jeg lover at du vill få det bedre!
27.02.2014, 07:47
Postet av: damian andre (arild seterberget)
lenge siden sist, stå på fanny. ingen kan knekke deg uten din tillatelse ;)

alle ramler ned til tider, men husk at det er bare du som kan reise deg igjen. dem rundt deg kan bare motivere deg til å komme deg opp igjen.

lykke til!^^
27.02.2014, 08:21
Postet av: Ibtisam
Hang in there girl!

Your stronger then you think!

Your beatutiful! Your life will change, look at the commentes above, people who dont know you, support you! Me to! Blessyou!
27.02.2014, 08:55
Postet av: Anne
wow ... you go girl! du er sååå mye bedre enn dem som har gjort deg vondt! ❤
27.02.2014, 09:13
Postet av: mona-edel nilsen
kjære vakre jente...jeg føler nesten jeg kunne skrevet denne historien selv,og virkelig vondt og lese om det..stå på..jeg vet det er tøft,men vet også att su har masse og leve for..du vil også få mange nedturer i livet,som stadig raser hele korthuset for deg,men for vær nedtur blir det enklere og reise seg igjen.med 30 år ut og inn av anoreksia helvete ,så sann meg vet hva jeg snakker om.men nå det skal sies ,så ser jeg att det er mange gleder ,og er glad for att jeg ble reddet.har fått 3 vakre barn som jeg forguder.en snill og god kjæreste og ett godt liv..husk att du er unik,det finnes bare 1 av deg, DU KAN IKKE ERSTATTES..alt vil gå bra for deg...mange klemmer meg
27.02.2014, 09:23
Postet av: Vero
Kjenner meg igjen i noe av smerten din!:( spesielt det med kjærlighetssorgen... Føler hatet ditt for alle de som har gjort deg vondt! Men du må bare stå på! Det kommer til å ende godt, aldri gi opp, vær sterk! Et dikt jeg skrev, hjelper meg i hverdagen ;)

Aldri gi opp kampen mot det som gir deg glede.

Reis deg heller opp og kjemp med en vrede.

Hold hodet hevet og finn deg et mål.

Tro at du lykkes med en vilje av stål.

Glem ikke livet du får det aldri i reprise,

Lev i nuet og la tiden vise.

Kampen vil vinnes, og gleden vil komme

Så lenge du kjemper, og tar livet som det kommer.

Håper dette kan være til hjelp! <3 STÅ PÅ!!
27.02.2014, 09:24
Postet av:
Jeg har tårer i mitt øyne og wipe tårer børt etter den...1.) Har ikke galt med deg, det du tenker er fiel,, tenk Possivt hele livet med deg ,det er den eneste son teller og vare i fennes i Globe..GOD' Som Skapte Deg,ikke med menesker og Bønn er eneste Løsning på dette alt. du for svar fra GOD hvis du tror på GOD..Tror du PÅ GOD?... hvis du tror ikke ? Du får ikke Svr: fra GOD..Bønn er Viktig, hverdag, ikke vare når det er i Vanskeligheter.. Vi snakke om Hverdag. hjelpe faktes ,GOD eneste vie, kan vise Riktig Vie.til deg.og du kan live livet ditt får alltid... ikke Menesker som dårlig møt deg, untatt det snille folk rund deg og Vikgstiste er rund Familein den du har. hat .2.) Hva det tenker i hode ditt,, og hva du så ii kroppen den er bra med deg, ikke bry hva det andre seir til deg , ikke bry om det, Vikgsteste er bra Helse..du har ikke sykdom untatt arve fra Familien den fra før gammelt dags..Vet ikke, 3.)Om du skal forandre ? Trenger ikke å Forandre deg,GOD'' som gjøre den du er Nå.. Ikke prøve forandre deg GOD' Bli Fornærme hvis du gjøre og lei seg... bli det såm såm du er nå...4) Tynn og tykk?har ikke noe å si..Tenk på i Afrika har ikke mat, mange barna har sult på grun har Krig, Syria,,? og Barna har ikke Foreldreløse på grunn-av Krig og her i Norge er Rik Land,,Tenk på den... du trenger ikke å bry seg hva andre sier til deg, du kan spise hva du vil .untatt mat såm ikke skrivet fra Bible,,og du kan spise til du bli met, ikke sult, i vartfal og tenk på deg selv at du har hat bra,, Det såm andre sier,, er har ikke noen å gjøre til seg selv,, har ikke resfek med menesker mot andre Følelse ,,dårlig oppdragelse hjemme fra, 5) Jo da.. Hjerte det er fin inne deg,, Og hode ditt er smart eller klok. du kan bedre mer en dette du har skrivet om ditt Historie. Oplevelse i livet ditt takk for delte til Os.. og Håper du er på Riktig Vie nå.. Lykke til i fremmtiden med deg... uanset hvem du er Jeg stor Hjerte for deg de du er Vakker Jenta... Jeg har en liten dikt til deg. håper du liker....LOVE Is Not What The Mind Think But What The Heart Fell...LIFE End Why? You Stop Believing And Love Ends When You Stop Caring... So Dream Own Dont Stop...Hope , Wisdom, And LOVE Make LIFE BEAUTIFUl HAPPY.....!!!
27.02.2014, 10:13
Postet av: Nina
Uff for en sterk lesning. Dette klarer du lille vakre sjel <3
27.02.2014, 10:25
Postet av: Anonym
Kjenner igjen meg og venner i dette, veldig stærkt å lese. Stå på dette skal du klare og tenkt på de som støtter deg, hev deg over de andre. Stå på, lykke til :)
27.02.2014, 10:25
Postet av: june helene
Jeg blir sjokkert over hvordan unge mennesker behandler hverandre når jeg leste dette.

Samtididig gråter mamma hjerte mitt får deg.

Du er vakker, sterk og unik.

Du er verdt mer enn din vekt i gull.

Noen elsker deg så høyt at bare tanken på å miste deg får det til og briste innvendig.. ikke la noen andre få deg til å tru noe annet.

Dette er noe jeg forteller sønn min vær dag, og nå sier jeg det til deg. ♡

Lykke til på veien.

Ikke glem at skolen varer ikke for alltid.
27.02.2014, 10:40
Postet av: Alexandra
Sterk historie og veldig ærlig fortalt, respekt! Ja, på sykehuset vil du få den hjelpen du trenger, fordi du nå selv vil ha hjelp - jeg snakker av erfaring. Og når du får det bedre vil du tenke annerledes på en del ting du her har skrevet... eksen vil ikke ha denne særstillingen du har tildelt ham lenger, bare for å nevne et eksempel. Så flott er han ikke, når han sårer deg ikke bare en men to ganger. I tillegg vil du med årene erkjenne at alt er projeksjon og at du skaper dine egne erfaringer. Og da blir alt plutselig snudd på hode med tanke på ansvarlighet for eget liv.

Jeg ønsker deg fortsatt mye kraft - det er kraft å hente fra en tid, hvor man tilsynelatende har gitt opp. Jeg har gitt opp to ganger og sett etterpå, at det var ikke å gi opp, det var mine egne ressurser som sto på for meg. Du har dette også inni deg. Lykke til!!
27.02.2014, 10:48
Postet av: Magne
SÅ NYDELEG SKREVE, SKO TVANGSFISTA DEG I ENDETARMSÅPNINGEN DIN! TJO TJO
27.02.2014, 11:08
Postet av: Zahra
Du er utrolig tøff som skriver dette. Og du er veldig sterk❤️
27.02.2014, 11:16
Postet av: Anonym<3
Du får mange kommentarer så det er ikke sikkert at du leser denne men hvis du gjør det, så vil jeg bare si at jeg syntes det er fantastisk fint det du har gjort. Du har ikke lenger gitt folk et inntrykk av hvem du er, nå kjenner de din historie. Jeg går på skolen din, men du vet nok ikke hvem jeg er. Jeg har en som står meg veldig nær som også har anoreksia. Jeg er så lei av at folk tror at spiseforstyrrelser er et eventyr..... Det er et helvete, og ikke bare for personen som har det, men for venner og familien rundt. Det mange tror er at når man får en spiseforstyrrelse så er det kroppen som er syk. Men der tar de helt feil. Det er ikke bare kroppen som er syk hodet er også. Sykdommen tar liksom over hjernen. Og det er der tvangstanken kommer inn. Det er helt forferdelig det som har skjedd med deg, og jeg håper av hele mitt hjerte at du kommer deg gjennom det, -stay strong.

En av moren min sine venner har en lillesøster, hun hadde anoreksia hele livet sitt. Hun ble mye mobbet gjennom skolen. Hun fant seg en mann, som hun giftet seg med. Men det ble en tøff skilsmisse. Dette gikk veldig inn på henne, og under hele denne perioden så var hun ikke helt frisk. Men det viste seg at ting gikk bedre for henne, hun fant seg en kjæreste som hun trivdes godt med. I tillegg så hadde hun to sønner fra før av. Så hun virket veldig lenge. Men en dag så kom hun aldri hjem. De begynte og lete, og røde kors fant henne i skogen. Hun hadde tatt sitt eget liv. Og tenk hva alt startet med...!

Jeg er sikker på at du kommer til og komme deg gjennom dette<3
27.02.2014, 11:32
Postet av: Mina
Håper alt ordner seg til slutt!! Stå på❤️❤️❤️
27.02.2014, 11:34
Postet av: Anna
Stå på!! Dette kan du klara, MOTBEVIS DE <3
27.02.2014, 11:35
Postet av: Anonymt
Jeg vet hvordan du har de... De er hel jævli. Så du må bare stå på! Å et lite tips for å ikke kutte seg mer er æ finne noe annet å gjøre. For eksempel fikle me et arbånd eller noe. Jeg har klart meg gjennom de og jeg håper du klarer de også!

STAY STRONG!
27.02.2014, 11:48
Postet av:
Utrolig tøft av deg å skrive dette! Jeg fikk tårer i øynene. Har gått igjennom nesten det sammme. Vet hvor vanskelig det er.. Du er utrolig sterk! Lykke til videre, stay strong! Alt vil ordne seg snart! Og om du trenger noen å snakke med er jeg her
27.02.2014, 11:58
URL: http://snartborte.blogg.no
Postet av: sol kolstad
hvor skal jeg begynne.. jeg sitter her med tårer i øynene og jeg tenker med meg selv herregud, hva har denne jenta gjort for å fortjene alt dette. hun er jo bare ei jente! Marthe, du er så utrolig sterk og pen og vakker! Stå på videre, og ikke la noen knekke deg, uansett hva ikke mist håpet, ikke la deg knekke. i tider der du lurer på hva er vits, ikke mist håpet om å bli frisk igjen. kjemp imot, det er vanskelig og det er noe drit det vi får slengt i fjeset vær dag men ikke la det knekke deg. For guds skyld værsåsnill, kjemp! vær sterk og spis, fordi du er vakker på din egen måte! og jeg synes synd i de som ikke ser det, at de kan være sånn mot deg er ja.. Jeg vill gjerne prate mere med deg, viss det er mulig? Facebook: Sol Kolstad :D håper virkelig du tar kontakt, fordi jeg vill så gjerne hjelpe deg til å bli bedre, bli frisk! du er et helt fantastisk menneske og stå på videre marthe <3
27.02.2014, 12:03
Postet av: Silje Mari
utrulig sterkt gjort av deg å skrive dette. var en utrulig rørende historie du har hatt. det du trengere er ekte venner som stiller opp for deg. det er så jævlig dårlig gjort av de jentene som har plaget deg, men ikke bry deg om di. du er mye bedre enn di. eneste som kan ligge igjen hos di er sjalusi, du er en fantastisk jente må ikke la di ødlegge deg. du er en sterk jente, stå på :)
27.02.2014, 12:04
URL: http://smyl.blogg.no
Postet av: marped
Anonym: Du er fantastisk på alle mulige måter. Aldri glem det <3
27.02.2014, 12:08
URL: http://marped.blogg.no/
Postet av: andrine
du er en utrolig sterk person❤️ du fortjente ikkkr alt dette, ingen fortjener det! håper du får et kjempefint liv videre😊
27.02.2014, 12:11
Postet av: Madeleine
Utrolig sterkt innlegg!

Jeg veier 41kg nå og har en BMI på 15... Det er dødelig lite. Jeg prøver å spise, men magesekken min er som ei nøtt. Jeg blir stappmett av en kvart brødskive og spiser sjeldent mer enn jeg forbrenner i løpet av en dag.

Jeg har sagt fra til legen min, og jeg har nå ventet i over en mnd på ernæringsfysiolog. Jeg går ned flere kg for hver uke som går og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre... Jeg er så redd!

Jeg vil ikke det her selv en gang! Jeg vil jo gjerne spise, men jeg klarer ikke. Jeg har bare tjukke lår, men elllers så er jeg ganske spinkel
27.02.2014, 12:16
Postet av: Ida
Håper virkelig de jævlige personene som har såret deg leser dette! Du er utrolig, og jeg vet at du kan klare dette hvis du vil! Har kommet meg ut av noe selv, IKKE like alvorlig som dette, men jeg vet at det å endelig føle seg bra igjen, det er en herlig følelse. Så stå på!
27.02.2014, 12:22
Postet av: Line Fjellheim
Jeg blir rørt. Du er sterk, og ikke la andre tråkke ned på deg. Jeg vet jeg ikke kjenner deg, men min aller beste venninne har hatt det helt likt som deg. Så hvis du vil snakke med meg eller noe, så er jeg her. Det hørtes utrolig dumt ut siden du ikke kjenner meg, men jeg fikk noen tårer når jeg leste dette, og jeg vil hjelpe deg. bare tanken på at noen har det sånn i livet gjør meg knust. Jeg vil virkelig hjelpe deg. Så hvis du trenger noen å snakke med, som er der og lytter, kan du snakke med meg. Kik: LineJDB Bare vær så snill. Jeg vil hjelpe deg. Og det er ikke noe jeg bare sier. Men jeg kan lytte, og være der. Jeg lover.
27.02.2014, 12:23
Postet av: Ida
Husk at du aldri må la de som plager deg vinne, måten du gjør det på er å ville ta selvmord.. Du er en super sterk jente som jeg virkelig har troen på, du vil bli frisk.. Men uheldigvis så vil minnet av dette alltid være der, men du slutter å tenke på det like mye..
27.02.2014, 12:31
Postet av: Iselin
Til deg som skrev; "du burde kanskje ikke være så frekk med vennene dine, de baksnakker kanskje til deg fordi de stoler på deg." !?!? Seriøst. Hvilke tanker får man dersom noen kommer til deg og snakker dritt om andre? Det kan like godt snu rett rundt sekundet etterpå, og da er det samme "venninnen" som snakker dritt om deg.. Det er falske personer som holder på sånn.

STÅ PÅ Marthe.
27.02.2014, 13:05
Postet av: iselin
får vondt innerst i hjerteroten når jeg leser dette! det er ikke rettferdig at et menneske skal oppleve så mye smerte som det du var gjort! håper du kommer deg gjennom dette, du fortjener virkelig å ha det mye bedre: ( du er sterk som har kommet deg gjennom alt sette og fremdeles være her! stå på, har troen på deg ❤
27.02.2014, 13:13
URL: http://iselinbrandtzag.blogg.no
Postet av:
Ingen fortjener å ha det vondt, å bli mobbet.

det høres kanskje fjernt ut, men det kommer en dag i morgen og, det er en fremtid.. ting virker kanskje trist og fælt nå, men det kommer en bedre tid, og det å ha gått i gjennom alt dette, vil bare gjøre deg sterkere i din framtid.. kjærlighetsorg er nok noe vi fleste vil gå gjennom, og det er vondt. men det vil bare si at det var ikke ment til å være, selv om man inderlig ønsker dette her og da.. det vil komme en bedre en i fremtiden, bare å være tolmodig med livet, respektere deg selv, ta dag for dag. for tingen er det at, du er bra nok, du er pen nok, du er deg selv, og til slutt er det alt som spiller noe rolle. velg dine venner, og kast bort de du ikke trenger. vit at familien din er glad i deg, men kanskje de syntes det er vanskelig, å at de ikke helt vet åssen de skal være rundt deg. men du har lov å si i fra, du har lov å si din mening. du er forsatt veldig ung, og du må vite at din fremtid, vil bli så mye bedre. har selv hatt venninner med spiseforstyrrelser, og det er en fæl ting, men de er friske nå, med god hjelp! oppsøk hjelp.. å vit at det kommer en dag imorgen.

Jeg selv har vært langt nede, langt langt nede i en ung alder, og trodde ikke ting kom til å bli bra igjen, men jeg holdt ut, og er evig takknemmlig for det idag, idag er jeg forlovet, har aldri hatt det bedre med familie, har en fantatisk hund å livet mitt er helt topp, så det er håp, selv om det føles litt håpløst i blant ;)

vi alle må gjennom en tøff tid i livet, men tenk alltid det kommer en dag i morgen å, tenk ikke tilbake på fortid, fortid kan vi ikke endre, og istedet for å angre, så lær heller. og ta det med deg i din framtid :)

du er sterk, og du vil bli sterkere dag for dag, ikke la dine fiender og dine innerste tanker ta knekken på deg, stå imot og du vil komme ut av dette som ei sterk og frisk jente!
27.02.2014, 13:17
Postet av: KOM IGJEN!
Hvorfor lar du andre mennesker trykke deg ned på denne måten? Reis deg opp for helvete! Du er sterkere enn de er du ikke? Hvorfor lar du de fucke med deg? Unnskyld for at jeg er hard, men du må bare drite i alt og alle, gjør akkurat det DU vil. Du lar dem tråkke på deg og dra deg ned, neste gang; spark tilbake! Fuck alle, men fuck deg og som har latt dem gjøre dette mot deg.

Du er 14 år, du har lenge igjen av livet ditt. Om to år kommer du ikke til å huske dette engang. Tro meg jeg vet veldig godt hvordan du har det, men det hjelper faktisk ikke å sitte å gråte over det. Mann deg opp!
27.02.2014, 13:17
Postet av: Cecilie Kleiven
Helt utrolig sterkt å lese. Får helt vondt inni meg. Du er så utrolig sterkt. Ingen burde ha det så vondt og forferdelig som det du har, men jeg har troen på deg. Har troen på at du en dag kommer til å beseire alt, og vise alle hvor utrolig sterk og vakker du er, for det er du, så absolutt. Skulle ønske jeg kunne ha hjulpet deg, vært der for deg, men jeg kan ikke gjøre så mye annet enn å ha deg i tankene og tro på deg. Du er en utrolig vakker jente, og så ufattelig sterk. Jeg har troen på deg, Marthe. STÅ PÅ
27.02.2014, 13:18
Postet av: Dina Svela
Først og fremst vil jeg bare si at du er utrolig sterk kvinne. Og for de som har mobbet deg, det må nok være fordi de ikke har hjerte av gull som du har. Utsende spiller ingen rolle hvis hjertet er fult av hat. Stå på jente. Du er så flink så :)
27.02.2014, 13:18
URL: http://queendiana.blogg.no
Postet av: HIBT
Herregud å tragisk å bruke bloggen på denne måten for å få enda mer oppmerksomhet. Dere jenter måler livslykke i likes på Facebook. Dere er ødelagte, damaged goods. Bare få jenter igjen i Norge som er verdt å satse på.

Hva da selvmord pga litt mobbing?

Du har selv påført deg en hel del smerte, det er ikke bare andre. Og her sitter du å sutrer om selvmord mens andre sjeler som har blitt torturert og mistet familie i andre land holder kjeft?

Seriøst, du er en taper. En patetisk taper...
27.02.2014, 13:27
Postet av: anon
Tusen takk! Dette hjalp meg så mye med å tenke på noe annet enn selvmord for en gangs skyld.. Du er utrolig sterk og jeg håper at en dag så er du helt frisk og kan smile hver dag og mene det! psykiatrisk sykehus kan være ille.. og det kan være bra. det er noe du legger opp til selv om hvordan du oppfører deg osv.. vet ikke om du leser alle kommentarene, men jeg vet hvordan du har.. du kan tro ingen vet det eller skjønner det.. men jeg gjør.. og jeg vil si tusen takk for at du ville dele historien din! Du er sterk og du klarer dette! Takk!
27.02.2014, 13:28
Postet av: Hanne
Kjente en tåre i øyekroken når jeg leste dette. Har slitt med selvmordstanker og selvskading, men er heldigvis over den delen nå. Anoreksi har jeg, og det er så jævlig som du forklarer det. Hadde en bmi på 13.96 for veldig kort stund siden, men er (u)heldigvis oppe i 15.6 nå... Du er utrolig sterk, og bare vit at du er ikke alene. Etter dette innlegget får du sikkert masse tilbud om hjelp, og av erfaring så burde du si JA! Det går bra til slutt uansett <3
27.02.2014, 13:31
Postet av:
dette er så utrolig trist å lese om. jeg vet hvordan mye av dette er, fordi jeg har slitt med alt, utenom ana. jeg vet at du kanskje ikke føler dette, men du er verdt det! du er en helt fantastisk jente, og fortjener bare det beste! det å aldri spise på skolen, vet jeg alt om. Det at folk ikke forstår hvor viktig du er, ikke forstår hvor mye du er verdt, ikke forstår hvor alvårlig dette er, er bare helt fjerne. Det er de som ikke er gode i hodet, det er ikke du. Jeg er kanskje ikke den rette til å gi råd, fordi jeg er bare 12 snart 13, og sliter selv, men keep your head eld high. Hvis du noen gang trenger noen å prate med, er jeg her. du kan kike meg - henripus, og du kan prate med meg der. Vær sterk, og ikke fall ned på deres nivå!<3
27.02.2014, 13:31
Postet av: marped
HIBT: Taper? Kaller du meg taper? Du er klar over at familien min kan miste meg? Du er klar over hva slags helvette jeg har vært igjennom? Er du egentlig klar over det? Nei det er du faen meg ikke.
Anoreksi er en alvorlig sykdom. En som over halvparten dør av. Og litt mobbing? Haha, du har ikke vært igjennom alt det jeg har vært igjennom. Og det skal du være så jævla glad for. Mobbing er mobbing. Det er en ting som skjer over lang tid. Men siden du uttaler deg som om mobbing ikke er noe galt, har du vel ikke blitt det selv? Vær jævlig glad for det.
Det er alldeles ikke jeg som er en taper her. Jeg deler hele historien min, noe som krever utrolig mye. Og hvorfor jeg gjør det er fordi jeg vil få andre til å tenke, og ikke minst hjelpe andre.
Jeg taper? Haha, se på det du har skrevet.
27.02.2014, 13:33
URL: http://marped.blogg.no/
Postet av: siri
du er ikke alene om dette jeg har opplevd de samme og jeg syntes de var forferdelig,men jeg lærte meg om å stenge ørene mine og lære meg om ikke se på eksen min for da begynner jeg bare og svane de stundene vi hadde sammen. skriv et brev om hvordan du har det også brenner du det år du begynner å føle deg ok. skriv så mange du trenger og når du begynner å bli glad så brenner du de opp. stol på meg for det har jeg gjort og alt ble mye bedre. hvis du vil ta kontakt med meg så kan du få e-posten min. det er : sirilund1@hotmail.com .

håper dette ordner seg :)

jeg har troen på deg
27.02.2014, 13:57
Postet av:
Stå på!

Jeg sliter med en del selv så jeg vet hvordan det føles...
27.02.2014, 14:19
Postet av:
pappaen min prøvde å ta livet sitt for 2 måneder siden og ble sendt på et psykiatrisk sykehus i bergen her jeg bor som heter sandviken sykehus. han får masse behandlinger og hjelp. håper du får masse hjelp og at alt ordner seg! stå på
27.02.2014, 14:43
URL: http://amandafo.blogg.no
Postet av: Mikaela Mörnesten
Det gör så otroligt ont att läsa hur dåligt du mår. Jag känner dig inte, men att en människa ska plågas så mycket är inte rättvist. Dom på din skola måste själva va otroligt osäkra människor. Har aldrig blivit utsatt för att människor varit så elaka mot mig, men däremot har jag haft ätstörningar. Det är något utav det svåraste jag varit med om, men jag kämpade mig ur det & jag vill att du ska veta att det finns en väg ut. Det gäller bara att bestämma sig, kämpa och när man får "återfall", börja om och kämpa igen. Det GÅR! Jag lovar! Har skrivit en inlägg om det på min blogg om du känner det skulle hjälpa dig:http://www.nattstad.se/mikaelamornesten/mitt-liv-nar-jag-hade-atstorningar-7766801

Jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir bättre med dig snart! Kom bara ihåg att aldrig ge upp. Ta den hjälp du behöver så kommer du fixa det!! <3
27.02.2014, 14:52
URL: http://nattstad.se/mikaelamornesten
Postet av: ei som ønsker deg alt godt!
jeg er ikke i samme situasjon, så jeg kan ikke si jeg skjønner! men jeg sitter igjen med en stor klump i halsen etter å ha lest og sett videoen din..

jeg håper du snart kan SKRYTE av at du har slått anoreksi!

Jeg har selv blitt mobbet store deler av skolegangen min, og håper de drittsekkene snart klarer å gi faen, og leve sitt eget liv! dette fortjener du ikke! du er sterk, fortsett i riktig retning! det er mange som tenker på deg <3
27.02.2014, 14:58
Postet av: What
Dere sier hun er sterk, men hun er jo ikke det dersom hun har forsøkt å ta selvmord fordi hun trenger oppmerksomhet? Dette kan ikke bli fikset, du er syk og svak.

Freedom of speech!
27.02.2014, 15:07
Postet av: LOL
Kjære deg! Jeg tror de jentene som "mobber" deg er de du er frekk mot! Alle vet hvordan du er og hva du gjør! Du ser ned på alle andre og tror du er bedre enn dem! Du setter stor press på deg selv ved å bruke merkeklær og være tynn, ingen andre ber deg om dette du setter deg gjennom det selv! Og hvordan klarer du å sitte å skrive dritt om familien din!? Samme hva så bryr de seg som deg og du hadde ikke levd det luksus livet Sigbjørn uten dem! Så skjerp deg og slutt å vær så jævelig oppmerksomhet syk!!!!!!
27.02.2014, 15:12
Postet av: benji
Åherregud... Anoreksi er vel for faen ikke en ordentlig sykdom engang, du kan fikse denne "sykdommen" din selv du, det var jo tross alt du som gjorde at dette ble et problem i utgangspunktet. Torrets, asperger eller andre kromosomfeil- sykdommer, det kaller jeg en sykdom fordi det kan man ikke gjøre noe med, det er noe man er født med. Anoreksi er jo bare et skrik om oppmerksomhet.
27.02.2014, 15:17
Postet av: T
Jeg synes dere kan spare dere for slike kommentarer! Hun er utrolig sterk og tøff som faktisk deler sin historie og hvis dere ikke liker det hun skriver så drit i les eller kommenter da vel!

Du er tøff! stå på!! xo
27.02.2014, 15:44
Postet av: hun lille
Hei leste hele innlegget ditt. Og det er utrolig modig av deg. Blei mobbet selv på barneskolen.har hatt problemer med selvskading å har slitet med selvmordstanker,og det hender at jeg tenker på sånt enda, men prøver og være stærk.

Og til de av dere som legger igjen kommentarer at hun er en taper osv. Hva faen er det som feiler dere. Det er en stor forskjell mellom oppmerksomhet syting enn det og faktisk SLITE med det. Etter det jeg har lest her så ligner ikke dette på noe oppmerksomhet overhode i det hele tatt!!!! Dere aner ingen verdens ting så ta dere en kjekks.

Stå på marthe du har all rett til og fortelle hvordan du har det. Ikke la de sjalu lavmålte taperene dra deg i søla. Stå oppreist og gå med hevet hode.det som ikke dreper gjør deg sterkere. Hvis du vil kan du legge meg til som venn på facebook. (Janne sørengen) vil veldig gjærne snakke med deg. Stå på!!@
27.02.2014, 16:00
Postet av: Martine
Utrolig sterkt og lese! Veldig trist at du har det slik! Virker ihvertfall som psykologen din er flink, og vil hjelpe deg - og det har alt og si i den situasjonen du er i nå! Syns det er kjempe tøft gjort av deg og dele en såpass sterk historie. Men tipper det er godt for deg og få det ut. Ikke la mobberne vinne, for du er ei super sterk jente som ikke taper. For vet du hva? Det er mobberne som er tapere.. De har virkelig ikke noe liv!! Kan ikke fatte og begripe at mennesker vil andre så vondt ! Hadde det fantes en straff for de, så hadde det vært livstid! Fortsett og kjemp kampen, dette vinner du!! Jeg vet det er tøft, men jeg lover deg - det blir bedre tider! :-) Jeg ønsker deg masse lykke til, stå på! Tenker på deg!
27.02.2014, 16:11
Postet av:
Hei Marthe! :)

Trykket inn på dette innlegget etter at jeg så at en del av mine fb-venner hadde delt det. Det er utrolig tøft av deg å dele dette med hele verden, og det står det stor respekt av! Personlig har jeg slitt med depresjoner, panikkanfall, selvskading, selvmordstanker og en "mildere"spiseforstyrrelse siden 8.klasse. Jeg ble aldri tatt seriøst før jeg prøvde å ta livet av meg nå på nyåret. Det førte til krisesamtale med bup og innleggelse på ungdomsposten. Det å bli lagt inn på posten er noe av det beste som kunne skjedd meg. Man kan koble litt ut og fokusere på å bli bedre(noe som var til stor hjelp for meg). Selvfølgelig, alle har ulike oppfatninger om hvordan det er å være innlagt på psykiatrisk og jeg sier bare at det hjalp meg.

Det er fantastisk at du har et så godt forhold til psykologen din, men av og til trenger du det lille "ekstra" du får på posten. :)

Og til de ignorante sjelene her ute på nettet; anoreksi er ikke noe å tulle med. Ja, det er ofte en "fremprovosert" tanke om at du er "feit", men derifra og ut har hjernen et eget liv som gjør det nærmest umulig å spise. Andre ganger er en spiseforstyrrelse et resultat av et ønske om kontroll.

Spiseforstyrrelser og andre psykiske lidelser er ikke noe å tulle med i det hele tatt.

Ønsker deg lykke til videre Marthe! :)

-K
27.02.2014, 16:17
Postet av: Aline
Du er kjempe sterk, og utrolig flink, STÅ PÅ! Bli frisk, Du er den som virkelig fortjener å bli frisk <3

Du klarer det :D

Stay strong! <3<3<3<3

Gode tanker sendes til deg <3
27.02.2014, 16:19
Postet av: Hannah Eline
Det skjærer meg dypt i hjertet at du har måtte gå gjennom noe slikt som dette. Det er ikke rettferdig og jeg skulle ønske du hadde sluppet å gå gjennom alt som du har måtte oppleve. Når jeg leste innlegget ditt kunne jeg virkelig føle frustrasjonen din og takknemligheten din mot de som har vært god mot deg. Du er virkelig modig, og jeg beundrer deg! Jeg skal huske å bære deg i mitt hjerte, og be for deg! <3 Du er en fantastisk jente, som er SÅ vakker, og Gud elsker deg helt ubetinget. Ønsker at du tar dette til hjertet ditt, selvom det kanskje kan være litt uvant.

Vil du snakke, kan du legge meg til på face; Hannah Eline Solsvik.

Stå på, for du er så verdifull!! :)
27.02.2014, 16:25
Postet av: Mia
Det er tøft av deg å dele dette, utrolig trisk historie. Har vært igjennom mye av det samme, bare ikke noe kjærlighetssorg og ikke mobbing i like stor grad.

Skjønner også at du hater disse menneskene, men det blir litt ekstremt. De er drittsekker, men aldri synk ned på deres nivå.
27.02.2014, 16:40
Postet av: Taj
Jeg sitter her med klump i halsen. Jeg kan ikke fatte hvor idiotiske de folkene har vært mot deg. Det er uretferdig hvor slemme jenter kan være. Men jeg er sikkert på at det er veldig mange som vill hjelpe deg gjennom dette. Jeg har full tro på deg. Håper at du kommer ut av det sykehuset og er fornøyd med deg selv. Du er veldig sterk og du kommer til å klare dette her. Everything is going to be Okay in the end, if it's not, well then it's not the end.
27.02.2014, 16:42
Postet av: :)
<3
27.02.2014, 16:45
Postet av: Martine Karlsen
Ojj.. Du har virkelig hvert igjennom mye. Respekterer deg! Lykke til videre håper du får det bedre og blir lykkelig igjen! Stay strong!
27.02.2014, 16:45
URL: http://www.martinekarlseen.blogg.no
Postet av: TheA
Jeg har bare lyst til å gi deg en kjempestor klem og bare holde deg fast. Passe på deg. Dette innlegget traff meg skikkelig... Ønsker deg alt godt og at du fortsetter med den samme psykologen du skriver om her. Det er ikke alle som er så heldige å ha en de klarer å snakke med om alt, så bruk ham/henne og ta imot all den hjelpa du kan få<3

Stor styrkeklem til deg, og masse lykke til!
27.02.2014, 16:45
Postet av: Gjermund93
Hei

Synes det er fint at du forteller om de utfordringene du møter i livet. Jeg har stor respekt for de som sliter med psykiske lidelser over lengre perioder av livet sitt. Selv studerer jeg for å bli førskolelærer, hvor vi lærer om; Barn I Krise.

Eneste jeg reagerer på i din tekst er måten du selv henger ut andre mennesker. Det er lov å være forbandet på andre mennesker, men helst ikke ha for mye fokus på hvem disse personene kan være. Det kan tiltrekke unødvendig oppmerksomhet som kan være destruktiv.

Mobbing er et vanskelig tema. Du må bygge selvtillit gjennom å være stolt av den personen du er. Prøv å se frammover mot den personen du vil bli. Husk at hva vi tenker og sier flere ganger over lengre tid, blir tilslutt den vi er. Så tving deg selv til å være positiv til deg selv og andre, da vil du også til slutt bli positiv til deg selv.

Lykke til videre.
27.02.2014, 16:46
Postet av:
<3 du e sterk!
27.02.2014, 16:49
Postet av: SandraM
Wow...det er utrolig modig av deg å skrive ned alt dette!Utrolig rørende<3 Stay strong!
27.02.2014, 16:53
URL: http://misstoften.blogg.no
Postet av: Synne Eilen Bråten
Hei kjære deg. Du er så sterk som deler alt dette med hele omverdenen, og i en alder av 14 år skal det faktisk ikke være lov å ha det sånn som du har det nå. Værst av alt er at det du skriver er som å få min egen barndom sort på hvitt. Jeg hadde det forferdelig, men jeg lever og har det veldig fint nå, etter mye om og men. Det jeg ikke innså var hvor mange andre som opplever akkurat det samme som jeg gjorde, og som du gjør nå. Jeg råder deg til å virkelig være sterk. Jeg er en av mange tusener som heier på deg og jeg ønsker deg alt godt! Slutt å skad deg selv, for det er ikke fint, og det kommer ikke til noe godt. Jeg vet dette er en tung periode for deg, og det kommer til å bli vanskelige perioder fremover, men aldri glem at når man er på bunn, går det kun en vei, og det er oppover. Jeg krysser alle ben i kroppen for deg vakkre, du får virkelig ikke lov til å gi opp fordi noen idiotiske mennesker skal ødelegge deg.
27.02.2014, 16:58
URL: http://synnebraten.blogg.no
Postet av: silje
Jeg tror ikke du får det bedre av å hate alt rundt deg, spesielt ikke lærerne dine? Av det du skriver, så virker det ikke som om de har gjort så mye "fælt" mot deg? Det virker bare som at de prøver å hjelpe deg.

Men som mange skriver, det kommer en dag i morgen. Du er bare 14 år, og om fire år har du sikkert "glemt" dette.
27.02.2014, 17:03
Postet av: John
Noe av det jeg hater mest, er å lese at sånt som dette skjer med en eller annen, det sårer meg litt hver gang jeg enten hører eller ser at noen blir skadet eller såret, fordi det var en gang jeg ble enten såret eller skadet i hvert fall såret i veldig langt tid. Det var til og med et punkt i 7 ende klasse som jeg ikke tålte mer, men en som trodde noe helt annet enn det som jeg egentlig skulle gjøre, stoppet meg, og jeg klarte faktisk å skru av eller kanskje litt lettere å forstå, låst vekk alle følelsene mine, og det er rundt 4 år siden nå og jeg er enda ikke helt åpen, jeg har klart å bare få frem noen av de følelsene. Flere stykker som har sagt at de syntes synd på meg, men jeg skjønner ikke hvorfor, men det jeg vet er at "smileyface" som jeg en gang ble kalt av foreldrene mine og alle andre, var ikke noe jeg ble kalt nå lengere..
27.02.2014, 17:03
Postet av: Veronica
Du er kjempe sterk!

Stay strong

Gode tanker sendes til deg<3
27.02.2014, 17:09
Postet av: Josephine
wow, dette bher var vondt og lese. jeg sitter her med tårer i øyene. dette fortjener du ikke, det er helt sykt hvordan folk kan være mot andre, eller hvordan folk kan være så respektløse og frekke! stay strong. det er så mange som har troa på deg, og at du kan klare dette! og det kan du virkelig, fordi du er den sterkeste personen jeg vet om <3
27.02.2014, 17:10
Postet av:
pro-ana betyr promotion ana, noe som betyr at man hyller det og anbefaler andre til å bli anorektikere. så jeg tror du har missforstått det ordet litt, men ellers enn det var historien din veldig sterk!
27.02.2014, 17:14
Postet av: Ane
Til deg som skriver: Åherregud... Anoreksi er vel for faen ikke en ordentlig sykdom engag... Det bør vel være opp til leger, eksperter og de menneskene som har anoreksi å avgjøre om dette er noe de klarer å bli frisk fra selv eller ikke, og ikke opp til deg å dømme!!. Jeg velger å tro du selv ikke har noen erfaring eller utdannelse rundt dette emnet, med unntak av det du har lest i denne bloggen. Forutenom det vil jeg legge til at det finnes massevis av sykdommer i denne verden man ikke blir født med, men som man likevel ikke klarer bli kvitt på egenhånd. Neste gang du er hos legen kan du jo spørre han litt om anoreksi, så kan du jo se hvor lett han tar på det?

Til Marthe! Flott at du tar tak i alt det vonde nå. Du er fortsatt ung, og du har et langt liv foran deg. Det som venter deg kan bare bli bedre. Bestem deg for at ordene ikke skal få såre deg lenger. Hvem er andre til å bestemme hvem som er verdifulle og ikke? Som regel slutter mobberne å mobbe når de blir eldre og ofte blir de lidende av dårlig samvittighet som voksne. Det er synd noen ser på andres lidelse som underholdene! Det blir man kvalm av! Handling avgjør verdien av hvem vi er, ikke utseende! Stå opp for deg selv! Vi er alle viktige!
27.02.2014, 17:27
Postet av: Lisa
STAY STRONG!!
27.02.2014, 17:37
Postet av: En venn
Stå på kjære deg! <3 gjør ditt beste for å fokusere på det gode og HUSK : de negativene ordene som blir sagt beskriver bare hva du IKKE er <3 Lykke til.
27.02.2014, 17:38
Postet av: Franciska
Wow, nå kom det mange tanker i hodet på en gang. Jeg er ikke en person som pleier å kommentere på innlegg osv, men jeg vil virkelig gjøre det nå. Det er vel ingen andre en akkurat deg som skjønner hvor vondt du har det, men man kan skjønne det til en viss grad. Bare jeg hører noen som kutter seg selv enten det er en venninne, en beskjent eller en på gata blir jeg veldig såret og det stikker hardt i hjertet. Ingen fortjener å ha det fælt at kutting er utveien. Jeg skjønner godt at du gjør det, og det går ikke ann å si at du skal stoppe heller, selv om jeg vil si det også kan du bare stoppe. også det at anorexi har tatt helt styr over deg vil jeg også bare si at du skal begynne å spise men det er heller ikke så lett. DU ER VERDIFULL, og jeg skjønner deg veldig godt med at du hater elevene, klassen, lærerene osv. Jeg gikk på en skole før der jeg hadde det akkurat som deg, men når jeg skulle begynne på ungdomsskolen, tenkte jeg at nå var det nok. Nok til de elevene som former meg etter hva de vil ha, nok til lærerene som ikke klarer å få stopp på en dritt, nok til hele den drittskolen. Så jeg byttet skole, og jeg angrer virkelig ikke ett sekund. Jeg føler meg så bra og jeg har det så bra. Jeg skal ikke gni det inn til deg hvor bra jeg har det, men kanskje det hjelper å bytte til en liten skole? Gjerne privatskole, som dere har et tett bånd. Du skal ikke latt deg bli formet av det andre vil at du skal være, du skal forme deg selv helt og fullt. Du skal ikke sitte der og høre på at alt går bra og det går over snart, det gjør iallefall ikke det når lærere sier sånt. Du skal være akuratt den du vil være, og etter å ha lest innlegget skjønner jeg at du ikke har krefter nok til å gjøre det enda. Men jeg vet at en dag Marthe, en dag skal du stå i bikini, være stolt over arrene dine for å ha kommet deg ut av dette her. Du skal være stolt over hvem du er, og hvis noen kommenterer kuttene til folk tenker jeg, alle har hadd en deprimerende periode i livet der alt ikke går på skinner, men det i forskjellige grader. Og hva man gjør med det er en personelig sak, og jeg tror ikke du gjør dette for oppmerksomhet i det hele tatt. Du er en fantastisk person som kan gjøre så mye med livet ditt, du er verdifull, du har indre og ytre skjønnhet, du er sterk, du er nydelig, du er så bra! Ingen kan ta fra deg hvem du er, du er like verdifull som de som prøver å dra deg ned, jeg lover! LYKKETIL videre, og det blir virkelig spennede og følge deg.

<3
27.02.2014, 17:42
Postet av: Nina
Du er utrolig modig og jeg vet hvordan det er å ha det vanskelig. Men du kommer til å greie dette. Stå på videre og husk at du ikke er alene. Her er det noe musikk som hjelper meg gjennom dagen http://www.youtube.com/watch?v=5OJCCl5vOqg

Håper det hjelper litt.
27.02.2014, 17:49
Postet av: Sigrid Benedicte
Du må alltid huske at du er nydelig, vakker og helt fantastisk. Du er perfekt akkuratt som du er og jeg håper du får en fantastisk tid på psykiatrien, for en så fantastisk jente som deg fortjener det aller beste. Og det er de som sliter mest i ungdomstida som blir de beste og snilleste menneskene når dem blir eldre, og de oppnår gjerne alt de vill. Pass og deg selv og vær sterk, du er perfekt akkuratt sånn du er. <3
27.02.2014, 17:51
Postet av: Ssirnes
Bra skrevet Marthe!

Litt langt da, Men bra <3
27.02.2014, 17:57
Postet av: Marthe
Forstår ikke hvordan folk kan være så ekle mot deg, for de må vel forstå hva de holder på med? dårlig gjort av dem. stay strong marthe! <3

Du har hele livet foran deg, og kan bygge det opp igjen.
27.02.2014, 18:02
Postet av: Dilki kullhari
Du ser må at det er sykt mangen som bryr seg om deg og er glad i deg<3 alle vi som skrive til deg? Med bryr oss veldig mye.. Men eg har selv vert gjennom mye, heilt siden eg hva liten så med alle har en historie :) men eg e stolt øve deg så du kan ta kontakt med meg via Facebook :) proud to here Your story. Life is Hard but you will make it to the end ❤️
27.02.2014, 18:34
Postet av: anna
jeg har abosolutt ikke en dritt å si, det eneste jeg føler etter at jeg leste dette er som en kniv i hjertet. Det gjør vondt når jeg tenker på dette. Tenk bare at du må være sterk og tenke de horene der ikke kommer til å nå langt i livet, men du gjør fordi du virker som en så fantastisk og god person :)
27.02.2014, 18:45
Postet av:
Du er den sterkeste og vakreste jenta jeg har hørt om! har så utrolig mye respekt for deg, du aner ikke
27.02.2014, 18:50
Postet av: Attrin
Jeg er helt målløs! Marthe du er fantastisk akkurat som du er<3 så mye som du har gått i gjennom....helt utrolig...håper så inderlig at alt ordner seg for deg, fordi du fortjener så mye bedre! Ikke bry deg om sånne horeunger med et underskudd på hjerneceller! Du er perfekt<3 stå på, we believe in you ;)
27.02.2014, 19:04
Postet av: Aurora
http://open.spotify.com/track/7KWjanaWGAkx8MHV7s7Gd4

Jeg forstår deg.
27.02.2014, 20:02
URL: http://aurorawesome.tumblr.com
Postet av: 76543245678
Vil dere virkelig bli så tynn at det er stygt, istede for å bli tynn og fit?

wow det der var utrolig frekt. akkurat at du mener at det å være så tynn er stygt, så mente andre folk at det er å være feit er stygt. Du trenger ikke å være så slem fysøren. Folk kan bli fornærmet, folk sliter med å gå opp i vekt, og det at du sier det er stygt? vel ok, la andre si at vekten din ikke er bra da og judge den. mobberne judger deg, og du judger tynne mennesker.
27.02.2014, 20:08
Postet av:
Veldig sterk historie! Håper ting ordner seg - stå på<3 Jeg heier på deg!
27.02.2014, 20:10
Postet av: Hjertevenn
Jeg heier på deg! ♥
27.02.2014, 20:11
Postet av: Susanne
Hei Marthe, syns det er veldig tøft av deg å skrive dette.. Og for det andre, jeg har selv vært innlagt på psykiatriske sykehus flere ganger, 5 snart 6 de siste 3 årene, og jeg grudde meg og veldig første gangen, men det hjelper. Det å ha noen å prate med hele døgnet, det å ikke være redd for hva du kan finne på å gjøre mot deg selv, det hjalp meg veldig. Det er jo noe negativt på en måte, men da du først kommer deg inn og blir trygg på plassen og folkene vil ting gå veldig mye bedre! Vet det er helt ille å høre, men du må ta tiden til hjelp. Det blir bedre, og selvmord... Da mister din familie og venner en helt fantastisk person! Ikke la de drittsekkene som er så utrygge på seg selv at de må trykke ned andre vinne..
27.02.2014, 20:18
Postet av:
Jeg må si at du er en utrolig sterk person...du må aldri gi opp og drit i alle de rundt deg som slenger dritt og er noen idioter! Ikke glem at det er DU som skal vinne denne kampen og IKKE anoreksien!Selvom jeg ikke kjenner deg, men må si deg at du er en fantastisk jente! Jeg ser opp til deg og fortsett å blogge. Skriv ned alt du har på hjertet og få det ut! Jeg støtter deg utrolig mye og du kommer til å vinne kampen mot Anoreksi! <3 Du er et forbilde for resten som også lider av Anoreksi og mye annet :)

Alle har opp- og ned turer i livet. Disse nedturene kommer du til å bli kvitt snart og håper virkelig du kommer til å få det kjempebra snart <3
27.02.2014, 20:36
Postet av:
Modig gjort av deg å skrive et innlegg om dette tema. Mer modig at du tar ansvar med å prøve å få hjelp. Jeg kan kjenne meg igjen i de fleste situasjonene dine. Jeg har en kusine som får i 8 klasse nå. Hun har blitt mobbet siden 5/6 klasse, mest om utsenden hennes. Hun har mange ganger kuttet seg og prøvd å brenne selv. Dette har jeg sittet og hørt på. du aner ikke hvor udugelig jeg har følt meg. Hun forteller meg at hun har det mye bedre nå og jeg håper virkelig at folk slutter å plage henne.. Hun har vært igjennom så mye crap! Foreldrene hennes ble skilt når hun var 6-7 år. Hun har hatt en hjerteopperasjon. Dette arret vises godt når hun går mer singlet. Også et annet grunn for at hun ble mobbet. Syns det er bare bra at hu har postet dette! Dette vil forhåpentligvis får flere mennesker til å åpne øynene deres for hvor mye "tull" kan skade mennesker fysisk og psykisk. Helt sjukt at vi lever med slike mennesker. P

Prøv å ha bare positive tanker, legg fra deg de negative! Lykke til videre.
27.02.2014, 21:08
Postet av: india Marilyn Monroe Thorvik
utrolig sterkt og skrive ! Fuck mobbere ! Stå på ! <3
27.02.2014, 21:17
URL: http://indiamarilyn.blogg.no
Postet av: Silje
Sykt modig du som klarer å skrive dette kan kjenne meg igjen md det å være svak, men som alle aier så kommer man gjnnom dette.

H= hold

O= on

P= paind

E= end

Hope er faktisk helt sann en vennine av meg klarte seg gjennom noe forferdelig vondt i jula men kom gjennom det så stå på! Dette klarer du!
27.02.2014, 21:48
Postet av: Kristin
Hei, jeg kjenner deg ikke, men jeg synes du er veldig sterk som skriver dette. Jeg har opplevd mye ei jente på min alder ikke skulle ha opplevd jeg også. Men ikke i nærheten av det du har opplevd. Du er nydelig, det må du bare vite. Ingen fortjener dette. Stå på videre! Håper alt ordner seg. :)
27.02.2014, 21:53
Postet av: Sunshine
Stå på vesle jente! Du kan bli bra igjen

Har selv hatt Ana som min bestevenninne, men hun har dessverre ikke så veldig god inflytelse på folk, derfor et det lurt å si hade til henne.

Og ikke la de andre vinne ved at du gir opp. Ta imot den hjelpen du kan få, og hev deg over dem og vis at du er bedre enn dem.

Stay strong. Klem sunshine <3

"Don't kill yourself over a boy. He'll bring an another girl to your funeral" (selv om gutten ikke er den eneste grunnen til at du sliter, la jeg ved quoten. du kan tolke den så den relaterer til "venninnene" på skolen også)
27.02.2014, 21:58
Postet av: Susanne
Blir så lei meg av å lese dette. At andre mennesker kan gjøre noen andre så vondt. Vi lever i en syk verden, det er ingen tvil om. Håper og krysser fingrene for at ting blir bra for deg, det fortjener du virkelig. Du er utrolig nydelig og sterk, aldri glem det!
27.02.2014, 22:06
Postet av: mæii
Du er så utrolig sterk. Kjenner meg igjen i noe av det du skriver. Jeg har hatt det jævlig dårlig selv. Ikke sånn som deg, men på samme måten. Forskjellen er at.. jeg har vært sterk, men ikke like sterk som deg. Jeg har villet blitt tynn, men har aldri vært sterk nok til å gjemme, eller kaste mat.. Delvis fordi jeg ikke vil såre moren min, delvis fordi jeg hver dag tenker på alle de som ikke får mat. Men du er så sterk, at du har hatt viljen til det. Og nå trenger du viljen til å spise igjen.

Jeg er et menneske som.. som er ganske fasinert av naturen, og dyr. og prøver mest mulig å leve av den, med den. Og derfor blir selvskading så unaturlig for meg, uansett hvor deprimert jeg er. Det strider mot overlevelsesinstinktet. Overlevelsesinstinktet... hvorfor gjør dyr alt de kan for å overleve? jeg tror det er fordi de vet at de vil oppleve mer, at de vil bli klokere og skal få et bedre liv.. anyway.

du skriver jo at ingen burde ønske å få denne diagnosen, jeg er helt enig. og tenk hvor ille de hadde hatt det, hvis de hadde hatt den. de hadde ikke fortjent det. det gjør ikke du heller.

søsteren min ble mobbet på barneskolen, og det har preget henne. etterhvert spiste hun nesten ingenting. det var ikke før hun skjønte at noe var for galt at hun begynte å spise igjen. hele henne forandret seg, det var som hun fikk livsgleden tilbake. og hun var lykkelig over å kunne spise to saftis om dagen. det som hjalp venninna mi til å slutte med selvskading og selvmordstanker, var da moren hennes så det. du skriver at moren din er lei seg, så snakk med henne. uansett om hun forstår eller ikke, så vil du føle deg mindre alene.

Det eneste som har hjulpet meg til å blli lykkelig og gi mening til livet, er katten min. hun er mitt alt, og jeg kjenner meg litt igjen; forholdet mellom deg og kjæresten din minner meg litt om forholdet mellom meg og katten. bare at det forholdet ikke har tatt slutt..

jeg har selv opplevd å bli utfryst, uten en sjel å snakke med. det var før katten kom inn i livet mitt også. men nå prøver jeg å lære av det. jeg er glad jeg har opplevd det, og ikke er en av de dumme jentene som alltid har hatt ett nett av venner og bestevenner rundt seg. de er blinde.

jeg lever i den visshet om at noe der ute, passer på meg. på samme måte du snakker med denne ana, snakker jeg med min avdøde farmor, og oldemor. jeg elsker dem. gar en bunke med brev jeg har skrevet til dem. og i tillegg til dem og katten min, har jeg en herlig familie. før tenkte jeg at ingen faktisk trengte meg, men nå har jeg åpnet øynene. for det er først når man mister noen man oppdager hvor mye man faktisk trengte dem. det er noen som trenger meg og, i dagens samf har jenter det tøft, ikl noen av mine venninner, selv om de ikke har sagt noe.

og noen trenger deg og. alle som har lest dette blogginnlegget, ønsker så innmari hardt at du skal bli bedre. vi trenger det, rett og slett.

Spis masse oreokjeks dyppet i melk. og bak en kake, sammen med bestevenninna di , som du er heldig og ha, og som trenger deg.

lykke til på reisen
27.02.2014, 22:06
Postet av:
Utrolig sterk historie. Du er utrolig pen, og du burde virkelig ikke ha dårlig selvtillit. Lykke til med sykdommen, du må bare holde hodet oppe og ikke gi opp, så kan du klare alt! Håper virkelig vennene dine støtter deg gjennom denne harde perioden. Om jeg hadde kjent deg hadde jeg vært der for deg!

Lykke til!
27.02.2014, 22:11
Postet av: Ida
Wow! Du virker som en fantastisk person! Du er utrolig sterk! Vanligvis pleier jeg ikke å gråte av noe som dette, men nå sitter jeg her med tårer i øynene! Jeg har virkelig ikke ord! Du er en nydelig person. Du er kjempesterk, og utrolig flink til å skrive! Jeg ønsker deg alt godt i livet. Håper du bare ikke ser på dette som tomme ord. Noen ganger kan ord bare virke som luft. Men jeg håper virkelig at du vet at jeg støtter deg 100% prosent. Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg er utrolig stolt over deg. Det kreves en sterk person for å skrive noe så personlig som dette! Jeg får virkelig vondt i hjertet av å lese dette. Håper du får det fint fremover, og at støtten vår tilsammen hjelper deg med å få bedre selvtillit. Du fikk meg til å tenke veldig grundig over livet, og over hvor takknemlig mange av oss egentlig burde være. TUSEN TAKK❤️ #staystrong
27.02.2014, 22:24
Postet av: Kjæreste (15 gutt)
Jeg er i samme situasjon med kjæresten min nå, men ting ser ut til å bli mye bedre da hjelp fra barnevernet og psykolog endelig løsner og hjelper. Vi har vært sammen i snart 7 måneder.

Dette var sterk lesing og veldig følsomt for meg nå... Sjelden jeg leser noe og begynner å gråte.

Skulle ønske ingen trengte å bli kjent med Ana og Mia. Heller ikke Annie, Deb, Cat og Sue for den del. Takk for at du delte dette med oss alle.
27.02.2014, 22:26
Postet av: camilla
Du er sterk :* stå på du, frotjener ikke dette i det hele tatt du er en flott jente, ikke la andre ødlegge koroppen din på dette vise... stå på videre og #staystrong <3
27.02.2014, 22:43
Postet av: Amalie
Wow, for en tekst! Jeg følte meg ganske lik deg, bare at jeg hadde utrolig sterke følelser for en gutt, men han gjorde det slutt, jeg hadde det helt forferdelig med noe familie greier..jeg prøvde også og slutte å spise.. For å bli tynnere.. Men heldigvis så var vennene der for meg! Jeg er sikker på at du kommer til og klare deg! Stå på! <3
27.02.2014, 23:01
Postet av: .
Dropp kuttene, det er bare dumt
27.02.2014, 23:16
Postet av: Anja
Så utrolig bra skrevet, du er utrolig sterk!! Sliter selv og har gjort det i 4 år nå og ble nesten tvangsinnlagt på psykiater.. Kjenner meg så igjen i det du skriver, det er helt sykt hva folk kan gjøre med selvtilliten og tankene til en person, det er rett og slett jævlig! Stå på videre! <3
27.02.2014, 23:20
Postet av: katrine
Wow!Du er utrolig sterk! At noen kan gjøre noe sånt mot andre, du fortjener at alle stiller opp for deg og som ikke ødelegger deg! Håper du får det bedre, fordi det FORTJENER du virkelig! Likevel om jeg ikke kjenner deg er jeg veldig glad i deg <3 Stay strong <3
27.02.2014, 23:29
Postet av: marielle
Stå på! Du virker som en herlig person. Ikke la de andre ødelegge mer enn de allerede har gjort! Håper ting ordner seg!
27.02.2014, 23:36
Postet av: Feelinspiration
Du har virkelig rørt oss! Jeg håper du blir frisk og at de dumme idiotene får høre det! Det er tøft gjort og veldig imoponerende
27.02.2014, 23:44
URL: http://feelinspiration.blogg.no
Postet av:
Du er kjempetøff! Stå på❤️💕💕
28.02.2014, 00:02
Postet av: Cecilie
Stå på! ♥ Fantastisk skrevet og jeg håper for all del at du blir kvitt all negativiteten i livet ditt! :)♡
28.02.2014, 00:17
Postet av: Alexander Skrårudsether
TL;DR

/cut
28.02.2014, 00:34
Postet av:
Du er så utrolig sterk! Alt dette jeg har lest nå får meg nesten til å grine. Det er helt sykt hvor ekle folk kan være mot andre. Stå på!! <3
28.02.2014, 00:50
Postet av: renate
alle har det eller her hatt det tøft og eg hører ikke de syt over det
28.02.2014, 00:54
Postet av: toplasserenbloggisabelloghelene
Hei du! Utrolig bra og sterkt skrevet! Jeg sitter her med tårer i øynene og jeg begynner og tenke på alt som har skjedd meg samme historie som min, sikkert litt forskjellig da men mye av det samme. Jeg har fått tilbake problemet mitt med spiseforstyrrelser.. Jeg spiser kun fordi andre tvinger meg til det, jeg har vært innlagt på Østmarka. Jeg skada meg selv å hadde lyst til å dø! Jeg skjønner hvordan det er! Fordi jeg er "syk" selv. Likevel om jeg føler meg mye bedre nå er det jævlig vanskelig. SÅ STÅ PÅ JENTE! Respekt! Å plis han gutten er ikke vært det! Du er verdt så mye mer! Å plis ikke ødlegg deg selv pga andre ikke la de få viljen sin! Vær sterk! Prøv å lev livet, og tro meg innleggelse kommer til og bli bra for deg. Ja jeg hadde det tøft der, men har hjulpet meg så sykt mye! Å jeg håper det virkelig kan hjelpe deg også. :) <3 Legg meg til som venn på bloggen? Eller så kan du jo adde meg på fb: katarina skjelstadås brekken :) <3
Postet av:
Veldig trist historie.

Men begynn å få opp øynene litt. Beklager sterke ord. Men jeg har slitt noe jævelig i 5år. Jeg har blitt banka opp og voldtatt i 5år. Å jeg står forsatt oppreist.

Det handler om deg selv og hvor villig du er til å kjempe deg sterkere.

Vis du skal gi opp livet ditt fordi det er noen idioter av noen fjortisser som går rundt å prater dritt så må du slutte med å tenke så negativt. Får sånn er ungdom nå og om noen år så løser det seg,å du møter mennesker som er mere modne og har litt mer vett i skallen.

Jeg rakker ikke ned på deg. For jeg skjønner du er lei deg å sliter med dine ting. Men sånne ting kommer du deg veldig fort igjennom.

Vær sterk og ha sånne meninger som meg får da er det ingenting som senker deg ned igjen.

Klem fra meg og lykke til :)
28.02.2014, 01:04
Postet av:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=264614097047755&set=a.184805505028615.1073741828.181408008701698&type=1&theater
28.02.2014, 01:12
Postet av: Linn Therese
Veldig bra skrevet!

Fikk tårer i øyene du må ha hatt det forferdelig vondt. Synes kjempe syns på deg så har opplevd baksnakking og frekke idioter, de fortjener og ha skikkelig dårlig samvitighet. Stå på<3:)
28.02.2014, 01:18
Postet av: Mina
Rart hvordan enkelte i kommentarfeltet klarer å gulpe opp så mye ren ondskap, til tross for at denne 14 år gamle jenta har blottlagt sin historie til rettledning og hjelp for andre. Av og til kjenner jeg at jeg skammer meg over å være et menneske.

Veldig tøft gjort av deg å dele historien din, Marthe. Allerede her har du bevist at du er sterk nok til å vinne denne kampen :-)

Ikke la ynkelige tapere stå i veien for deg, kjære.
28.02.2014, 01:31
Postet av: Andre F
Vet alt for godt hvordan den følelsen om å slutte alt er og alt rundt det. Jeg har vært selv borti dette og bare nå som jeg har lest dette får jeg skelvninger og tårer i øyekroken. Du er utrolig som fortsatt kjemper og står på så best som mulig selv om det er vanskelig. STAY STRONG :)
28.02.2014, 01:50
Postet av:
sitter med tårer i øynene, du er så sterk!

jeg har gått gjennom mye av det samme og jeg begynner å falle tilbake igjen.. men det er personer som deg som får meg til å ville bli sterk igjen! STÅ PÅ!!! <3
28.02.2014, 02:16
Postet av: Elisabeth
Det verste helvette jenter går igjennom er for mange i 14-16 årsalderen. Når jeg var suicidal var jeg likegyldig til alt og alle, jeg brydde meg ikke lengre...men folk reagerer vel forskjellig. Kan du forklare i et nytt innlegg hvorfor du skrev dette? Det er ingen skam i å si at det er godt å dele det med verden å få medlidenhet, det er noe alle trenger.
28.02.2014, 02:28
Postet av:
Jeg mistet broren min til selvmord for tre måner siden. Han slet med bipolar lidelse. Jeg håper at du kommer deg langt vekk fra de suisidale tankene å at du blir frisk. Jeg er glad du har en sjanse på å bli bedre før det er for sent. Lykke til videre! Jeg vet det kanskje ikke føles sånn akkurat nå me tanke på "vennene" og de lærerne men det er INGEN som vil se deg dø. Det er ingen utvei! Du må ha en kjempegod bedring!
28.02.2014, 02:32
Postet av: mona-edel nilsen
kjenner jeg blir meget sint og fortvilet når folk skriver att det er patetisk,og idiotisk og ha anoreksia,og att det langt fra er en sykdom,før dere har hatt noen som har eller har hatt det selv kommer dere aldri til og forstå hvordan en person med anoreksia har det...hele livet er tørna på hue for pasienten og de rundt dem...det som er patetisk og dårlig folkeskikk er og tørre og på stå att vi med anoreksi ikke er sjuke og til og med komentere det..det blir som jeg skulle kalle dere mordere.er dere virkelig ikke klar over att slike utalelser er sårende og legger bare enda en stein til byrden...ser ikke dette innlegget som syting.det er ei jente med masse mot og styrke som forteller om ting som har og er tragisk i livet...skam dere.klemmm til deg marthe, og stå på.ta med deg de posetive komentarene og la disse uforskamma og uvitende menneskene fyke...mvh mona-edel nilsen
28.02.2014, 07:03
Postet av: 🙏
Du er så sterk, stå på! Du klarer dette! Bli ferdig med det, og lev videre det bra livet du fortjener! Stay strong:)
28.02.2014, 07:55
Postet av: Silje
Vanskelig å tro det!! trist å lese! Stå på! Du klarer dette så sterk som du er!!
28.02.2014, 07:59
Postet av: Mia
Syntes ikke synd på deg. Alle har noe å slite med, alle har mennesker som ønsker dem vondt. Det er livet! Ja du har anoreksi, ja du vil dø, jeg ber deg ikke dø, men jeg ber deg fatte egen beslutning, ikke fortelle Norge hvor mye du hater de på skolen, hater deg selv og verden. For vet du hva? Det er så utrolig mye mer enn de på skolen, de hjemme eller de rundt deg akkurat nå. Jeg har selv de tankene, men jeg har aldri fortalt det til noen, for jeg ønsker ikke å ødelegge livet til familien og vennene mine. Det er ikke bare din kamp, men også deres når du skader deg selv og tenker så mørkt. Selvmord er egoistisk, det er svakt og det er overhode ikke under min sympati liste. Jeg mistet moren min mot kampen om anoreksi, usikkerhet og egoisme, og jeg føler ikke det grann medfølelse. Jeg hater henne ikke, men den smerten jeg har måttet leve med etter hater jeg henne for. Ta den fri, tenk over livet, tenk litt lenger enn deg selv, og på verden. Håper du leser dette og kanskje innser hva du sier, og jeg sier det ikke for at du føler deg værre men for å gi den en realitet du ikke har oppfattet
28.02.2014, 08:27
Postet av: Har vært der
Har vært hvor du er nå selv, å kan love deg en ting, ALT blir bedre, ALT blir bedre med en gang du selv innser at DU er bra nok, at DU skal være deg selv, at det å vær tynn er ikke så viktig, men at du trives med deg selv er viktigere, å en ting du kan tenke om de jentene som baksnakker deg er; hvis de sier det om deg, hva må de tenke om seg selv når de må få DEG til å føle deg som dritt? De kan ikke ha veldig mye selvtillit de heller hvis de må få noen andre til å føle seg stygg, ikke bra nok og feit får å føle seg bra nok. Får uansett hva noen sier, så er du bra nok, akkurat som DU er. Ikke la noen knekke deg, å en ting skal du vite, jeg synes at du er kjempe pen! Håper dette hjelper, å god bedring! <3
28.02.2014, 09:00
Postet av: Del
Kjære Venn,

''TRO & TRO''

I Deg Hjerte Noe Wonderful er i Ferd Med Å Skje, Elsker Livet ditt TRO på den egen Kraft i Ditt eget Potensial,Og i Din egen Godhet Våkn opp Hver morgen med Den Er Av Å Være i Live,Leve Denne Dagen Godt...Mange Bry om Deg, Og Tenk Positive Lykke til,,
28.02.2014, 09:48
Postet av: Lenarbo
Var sterkt å lese, og jeg kjente meg igjen i nesten alt sammen! Det er ikke lett å leve slikt, å jeg har god anelse om hvordan du har det! Men eneste løsningen er å være sterk, men det er ikke alltid så lett og det er mange ganger jeg også holder på å sprekke å får stygge tanker å gjerne prøver på selvmord, stygge tanker, reise bort herfra... Det er ikke lett i det hele tatt! Men du skal vite at du er ikke alene om dette! Helt siden jeg var liten har faren min rakket ned på meg, kjeftet bare for moro og ødelagt meg helt innvendigt... Har gjort mitt beste for å være sterk nesten fra dag 1 av, men det blir værre og værre og når jeg ble 12 var det så ille at det var rett før jeg brøt sammen... Og akkuratt nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre... Jeg synes du er sterk og tøff som legger dette ut på nettet så alle kan lese det, har hatt tanken på det jeg også men det er ikke bare bare... Stå på videre! En dag vil nok alt ordnes! :D <3 Masse tanker og klemmer fra meg :)
28.02.2014, 10:15
URL: http://lenarbo.blogg.no
Postet av: Silje
Kjære kjære deg! Jeg synes du er helt utrolig sterk og tøff som skriver et slikt innlegg som dette! Jeg kjenner meg selv igjen faktisk.. i mye av det du skriver. Jeg trodde jeg hadde det dårlig med meg selv, men etter å ha lest hvor langt det egentlig kan gå .. så innser jeg at jeg ikke skal furte over noe! Men du må vite, mange har opplevd like ting som deg, tro meg! For min del, ikke pga. vekt, men pågrunn av andre ting - som barndommen. Jeg trenger hjelp selv. Noen å snakke med. Noen som hører på meg og forstår meg. Hater når ingen forstår, eller bare later som de skjønner. Ingen skjønner at man faktisk sliter med noe. Håper virkelig du får den hjelpen du trenger! Jeg krysser fingrene mine for at du får hjelp! Helt seriøst. <3
28.02.2014, 11:50
URL: http://brytesilje.blogg.no
Postet av: Linda Helen Hansen
Det jeg anbefaler deg nå, er det å ta kontakt med de som har kommentert her og snakk med dem! Dere kan bli Internett-venner og kanskje møtes i virkeligheten? Det kan hjelpe noe helt ekstremt å snakke med folk som har opplevd noe lignende. Fortelle om forskjellige hendelser og følelser. Det kan hjelpe masse psykisk!! :) Stå på! Jeg har troen på deg!! Kanskje du til og med kan få venner for livet!! Det er verdt et forsøk! Alle som har kommentert her har troen på deg, og det er ganske mange!!

Jeg har hatt det litt vondt på en annen måte. Jeg mistet to brødre på grunn av sykdom og har en mor i dag som kan dø når som helst. Dette har vært veldig tøft for meg, men det jeg tenker nå i ettertid er at oppveksten er en BITTELITEN del av RESTEN av livet! Livet har SÅ UTROLIG mange gleder å gi deg! Du kan gjøre HVA du vil! Du kan flytte så langt vekk du bare vil og starte helt på nytt!!! Ta med deg bestevennina di og flytt når dere kan! :) Kanskje etter du har fått litt hjelp, slik at du er litt mer positiv om livet. STÅ PÅ! Jeg har virkelig troen på deg! OG gleder meg masse til å høre om hvordan ting går på bloggen!! :)

Tenk på den historien du ender opp med, som kan bidra til å hjelpe MANGE ungdommer på din alder!! Du er ikke alene der ute, det kan jeg love deg!!

Jeg skjønner kjempegodt at det er vondt for deg nå på ungdomsskolen. Jeg mistet mine to bestevenner rett etter ungdomsskolen og i dag har jeg på en måte "slettet" alle minnene der i fra. Jeg startet helt på nytt på vg1. Alt jeg hadde var kjæresten min. Det var heller ikke noe lett, jeg var veldig deprimert på grunn av dette, men i dag går jeg vg3, og har fått noen nye venner! Og mitt motto er: Det er MYE bedre å ha 2-4 venner isteden for 10-20. Jo færre venner man har, jo mer ekte er dem.

Det du kan gjøre også er det å ha som mål å starte litt på nytt på vgs, og starte på en skole som nesten ingen fra ungdomsskolen skal på. Hvis du vil snakke med noen, så er jeg her :) Jeg har ikke akkurat opplevd slike ting som deg, og det er nok vanskelig for deg å tro at jeg forstår, men jeg er veldig flink til å sitte meg inn i andre sine situasjoner.

MEN UANSETT

STÅ PÅ!! <3

VI HAR TROEN PÅ DEG!
28.02.2014, 12:10
Postet av:
Ønsker deg alt godt i fremtiden <3
28.02.2014, 13:12
Postet av: Anne
Det var sterkt å lese! Du må stå på videre, vær sterk, dette skal du klare, du må ha troen på deg selv, du er fantastisk! Stay strong <3
28.02.2014, 13:25
Postet av:
Typisk ''Crazy X'' historie, la gutten være i fred hvis han vil
28.02.2014, 13:27
Postet av: Anthonett
Jeg håper de jentene og alle de fake vennene du har hatt lider av stor skyldfølelse. Stay strong.
28.02.2014, 13:50
Postet av: Camilla Frøhaug Bjørnson
Heier masse på deg! Lykke til videre, dette greier du <3
28.02.2014, 14:13
URL: http://camillabjornson.blogg.no/
Postet av: Mina
stå på lillevenn! ikke la folk knekke deg,uansett hvor vanskelig det er <3
28.02.2014, 14:29
Postet av: kjersti :)
Du er sterkere en du tror! Var veldig sterkt å lese!kjenner tårene presser på! Har vært der en gang selv for noen år siden men var ikke like ille som dette! Ville bare gi deg ett lite tips om du ikke har prøvd det før da :) det funka for meg :) du kanj begynne å skrive alle tankene dine følelsene dine alt som faller deg inn på en blank side og aldri vis den til noen!! :) jeg hadde over 100 sider der det er bare klaging å syting :) kansje det hjelper deg også :)) hold mote oppe for en dag kommer den dagen du kan smile uten noen bekymringer eller tull!

STAY STRONG!:)
28.02.2014, 14:53
Postet av: Celine
Hold ut! Jeg vet akkurat hvordan du har det, jeg har slitt med det samme i snart fem år, og blitt truet av min mor om at hun vil legge meg inn på sykehuset for tvangsforing. Men bare stå på, du virker som en ganske fin og sterk jente! Lykke til ♥
28.02.2014, 15:02
Postet av:
Jeg har en gang vært som deg. Hadde selv spiseforstyrrelser når jeg var 14, nå er jeg 19. Det blir bedre. Jeg selv var innlagt, på bup som du selv skal, barne og ungdom psykrati. Å det er langt ifra slik du tror det er! Hadde mitt eget fine rom og bad, var stue der og kjøkken, var som å bo hjemme. Jeg ble bedre etter 2 måneder men det tar tid, det tok noen år til meg men du må være streng med deg selv for du lar de andre hærse med deg. Slik jeg gjorde å men man må gi seg selv ett spark bak og prøve, hjelper ikke å sitte inn på rommet å gråte hver dag, så om noen er litt skarp i stemmen og sier du må gjøre noe med deg selv så er det ikke vondt ment, det er for ditt eget beste. Så du trenger noen til å være litt streng, å si at slik må du gjøre. Begynner du ikke nå endre deg så tro meg, det blir verre. Selv jeg greide ikke skolen, prøvde vidregående flere ganger men gikk på veggen. Selv hadde jeg en alkoholisert far, opplevde voldtektsforsøk, mishandlet, elendig selvtillit, depresjresjon, anoreksia som førte til lang depresjon og angst som enda sliter med. Men tenker heller slik, andre har det mye værre enn meg. Du må ikle tenke så negativt og heller se det brae du har i livet, du tenker såklart at alle hater deg og du hater de. Du blir sur fordi de ser ikke hvordan du har det, men de har det nok ikke så enkelt de heller. Hvis du ikke sier noe så hvordan kan de da forstå, tenk på det. Hata lærerne mine jeg også men de så ikke hvordan jeg hadde det, det var da jeg måtte åpne meg. Å har selv vært kjæreste med en som dro fra meg, fordi det ble for mye for han å se meg slik. Du må huske at det sliter psykisk på den person også, det er ikke lett å være sammen med noen som er psykisk syke. Du er bare 14 år, livet har vidt begynt! Kommer flere gutter, du er ung:-) å du må å se at det sliter nok på foreldrene dine også, vær takknemlig for hva de gjør selv om du kansje ikke ser det. Men vis du ikke selv vil hjelpe deg selv, hvordan kan noen hjelpe deg da? For det er bare deg selv som kan hjelpe deg selv. Ta tak i probleme dine og gjør noe med det NÅ, ellers så blir det veldig vanskelig til deg senere. Ting blir bedre bare vent å se, men det handler om hva du selv gjør :-)
28.02.2014, 15:47
Postet av: Martha
Marthe, jeg synes så synd på deg. Ikke bry deg om de drittsekkene som er på skolen(lærerne, elevene osv.)!!! Fordi du er SUPER sterk! Jeg gråt nesten, når jeg leste denne teksten, og vet du hva, du er utrolig sterk og flott! LAG EN AVTALE MED REKTOREN TIL BESTEMT TID, SÅ DERE SKAL PRATE OM AT ELEVENE OG IKKE MINST LÆRERNE(de er voksne!!!!!!!!!!!) AT DE BEHANDLER DEG SOM EN DRITT, DU ER JO MOTSATT AV EN DRITT!!!! DE ER EN DRITTGJENG ALLESAMMEN!!

+ det med tweets og snaps, kan du RETT OG SLETT si ifra til politiet! Med en gang!

!Stay Strong!
28.02.2014, 15:50
Postet av: emma
Det er tøft men jeg føler hat ovenfor menskene som gjorde dette mot deg. Hat
28.02.2014, 15:56
Postet av: EmilLyngstad
du er sjukt sterk! ønsker deg alt det beste!!
28.02.2014, 16:29
Postet av:
Vet ikke helt hva jeg skal si, jeg... Det er så vanskelig å forstå alt dette ved å bare lese det. Og en annen ting er det at det er jo mangen som legger ut slike innlegg for oppmerksomhet og sånt.

Jeg tror på din historie, men jeg skulle ønske jeg kunne sett hvordan du hadde det. Det er ikke alltid så lett å tro på noe som er så alvorlig før du ser det selv (i alle fall ikke for meg).

Uansett, jeg skulle ønske at jeg var der med deg og kunne hjelpe deg! :( Jeg håper virkelig at du vil få ordnet opp i dette, og at alt vil bli bedre en dag <3 Hold ut, og du vil se at det var verdt hvær minste ting du kjempet mot -

for en dag så har du en selvtillit som man bare får av å gå gjennom disse situasjonene som du har gått gjennom, du vil se på alle mennesker som likeverdige og ha respekt for alle som alle burde hatt for andre. Ikke bare det, men du vil også se mye mer av den positive siden med livet imens de som rakket ned på deg får leve sitt liv på sin måte. Jeg håper for deres skyld at de innser at de har vert noen utrolig store idioter som angrer på det de har gjort mot deg.

Gråt ikke for de som har behandlet deg dårlig, men vær glad de har vist segselv fram, og at du nå vet hvem du ikke gidder å bruke tid på.

Lykke til videre <3
28.02.2014, 16:54
Postet av: Lille meg...
Hei. Jeg vet akkurat hvordan du har det. Falske venner er noe søppel. Noen som svikter deg med en gang de får sjansen, noen som kommenterer det bak ryggen din hvis de finner ut noe som er unormalt. Helt utrolig, at det finnes slike mennesker her i verden. Jeg skulle ønske alle jenter og gutter som bor i Norge og egentlig alle andre land også hadde lest dette innlegget, da ville de skjønt hvor mye mobbing ødelegger for en person. Jeg har blitt mobbet i mange år, og har følt at jeg ikke hadde noen å leve for, noen som elsket meg, noen som tenkte på meg, noen som var der når jeg trengte det. Vi som blir mobbet kan aldri bli helt bra igjen, aldri. Det setter dype spor som aldri blir borte.

Hvis du tar selvmord vinner mobberne, og en mobber skal aldri vinne! Stå på, tenk over de gode tingene i livet, det hjelper! Jeg følger med deg <3
28.02.2014, 16:55
Postet av:
Ikke del alt med hele Norge for å få sympati, du må selv gjøre noe med deg selv. Så ikke skyld på at det e lærerne, mobberne og familien din sin feil for det er din egen feil. Det var du som sluttet å spise, du som er negativ, å som lot deg bli mobba. Sier ikke det for å være vond, har vært slik selv men begynn å åpen øya, det er ikke andre som er problemet, det ligger i deg. Det e bare du som kan endre deg. Det er egoistisk å ta selvmord, tenk på alle andre som blir igjen? Tror du ikke de vill slite slik som du gjør? Du må også tenke på de, det er lik vanskelig for de å se deg slik og prøve å hjelpe deg, men når du selv ikke vil hjelpe selv så gir de opp. De er nok sliten. Du er 14 år, du er ikke en gang konfirmert! Du vet ikke hva livet handler om enda. Ja det er synd på deg men så er det ikke så synd likavell, noen har det verre enn deg og de får ikke hjelp. De venter hver dag på at idag så kansje dør de for de har verken mat, vann eller medisin. Vis du vil bli godt likt så må du endre deg, folk holder seg unna for de vil ikke selv bli dratt ned i den graven du lever i. Åpen øya dine, jeg har levd ett større helvette men jeg måtte være sterk. Ting blir ikke bedre med å skriv det på nett, det er bare ord, ikke handling. Livet er nedturer og oppturer kjære deg. Du vil vokse på det
28.02.2014, 17:10
Postet av: Solveig Ø
Så mange onde mennesker ute i samfunnet, men man må huske at det finnes så utrolig mange fantastiske mennesker også!! Stå på og ikke gi opp, uansett hva slag kritikk du må få slengt etter deg. Du vil klare å bygge opp selvtilliten din igjen, og du vil bli helt bra igjen! tilslutt.

Har vært deprimert selv med kutting og selvmordstanker, men etter å ha plukket ut de beste menneskene rundt meg, så er jeg mer eller mindre der jeg vil være i livet, og har det passe greit. Ikke la noen andre rive deg ned.

Håper virkelig at alt ordner seg for deg. Skal tenke på deg hele tiden, og sender deg varme klemmer!

Stay strong! <33
28.02.2014, 18:03
Postet av: Silje
Jeg blir litt forbanna når jeg leser kommentarer som at "Dette er noe av det verste jeg har lest noen gang!" og slike ting. Selvfølgelig er det trist, men å slite med spiseforstyrrelser er faktisk ikke det verste man kan lide av i dagens samfunn, heller ikke å bli dumpa som 14-åring. Uheldigvis er aneroksia et voksende problem blant småjenter, og det sjokkerer meg ikke lenger når jeg leser om det. Å havne på psykriatisk er heller ikke helt grusomt som noen av dere tror. Jeg har selv vært lagt inn der etter selvmordsforsøk, men jeg vet om uendelig mye mer som kunne vært verre. Å slite med aneroksia og selvmordstanker er ikke greit, men når man er 14 år så skjønner man ikke det at dette er noe de fleste går gjennom på en eller annen måte i den alderen og at det løser seg til slutt så lenge man ønsker hjelp.

Håper det blir bedre ihvertfall. Å bli innlagt på psykriatisk hjalp ikke meg noe annet enn at jeg ble tatt litt mer på alvor av de rundt meg, men så slet ikke jeg med aneroksia heller. Det blir nok veldig hjelpsomt for deg! Og husk at du bare er 14. Jeg er selv 19 og husker selv hvordan jeg tenkte at ting aldri blir bedre og at jeg like så godt bare kunne dø. Når du blir eldre vil du innse at ting er mye bedre enn du tror og lærer deg til å sette mer pris på det du har. For tenk, selv om det virker umulig for deg, så kunne du hatt det uendelig mye verre. Aneroksia kan man få hjelp med, og når det problemet er ute av verden kommer ting til å ordne seg :)
28.02.2014, 18:04
Postet av: Rita
Sitter her med tårer i øynene og frysninger over hele kroppen. Jeg føler med deg! Sterkt å lese dette innlegget og synd er det at det finnes slike personer som gjør alt for å lage et helvette for andre og som tror de er noe,mens sannheten er at de er noen lavmål selv. Jeg ønsker deg alt godt,vennen! Innerst inne er det en styrke og en vilje som kommer til å gnistre opp en dag, og da vil alt få en annen vei å gå. Vær sterk og aldri glem at det er personer der ute som ikke vil miste deg.

Stoor klem
28.02.2014, 18:12
URL: http://ritaheggviksfotoblogg.blogg.no
Postet av:
Blir helt rørt til tårer når jeg leser dette. Du fortjener virkelig ikke dette, ingen gjør det❤️ Det er utrolig gjort av deg å skrive dette og håper virkelig alt ordner seg for deg en dag❤️ Jeg håper du en dag innser hvor ubeskrivelig nydelig du er, hvordan kan noen i det hele tatt mobbe deg? Jeg skjønner virkelig ikke hva som er galt med de folka. Jeg har bare utrolig lyst til å klemme deg nå og fortelle deg at alt kommer til å gå bra :) for stol på meg det gjør det. En dag kommer alt til å bli bedre, du må bare overleve helt til den dag❤️Du er utrolig sterk som har kommet så langt❤️ Vil gjerne be deg om å ignorere jentene på skolen men vet hvor vanskelig det er❤️ Ååå den verste følelsen er når jeg bare kan hjelpe ved å kommentere et innlegg. Skulle ønske jeg Kine gjort noe mer for å hjelpe. Har du ikke mulighet til å bytte skole? Vil ikke presse deg til noe men om dette problemet ikke blir løst råder jeg deg til å gjøre det❤️ Uansett hvilke valg du tar.. Tenk før du gjør noe, uansett hva❤️ Ikke skad deg, ikke kutt på kroppen din, du er unik uansett hva folk sier❤️ Jeg håper du får det bedre for det fortjener du virkelig❤️❤️ Nå bare håper jeg at jeg fikk deg til å smile :)
28.02.2014, 18:20
Postet av: Brageellernoe
Det skal ordne seg for deg! Den essen din høres ut som en jævla dritt ass.
28.02.2014, 18:56
URL: http://eteelletahfjjd.com
Postet av: Dr. Pujoles
Lol
28.02.2014, 19:05
Postet av: Dr. Pujoles
TL;DR
28.02.2014, 19:06
Postet av: Støtte
Det var sterkt! Utrolig bra å høre at du har håp. Det er viktig. "Historien" min ligner din til dels, så jeg vet at håp er stort. Lykke til videre.
28.02.2014, 19:33
Postet av: STÅ PÅ STØTTER DEG FULT❤️
Du er sterk💪
28.02.2014, 19:56
Postet av: p
hei jeg har jeg har lest det du har skrivd her .. jeg sitter her og gråter boksavelig talt .. jeg elsker deg jeg kjenner deg ikke meg ..du skal bare vite at de jævlene som har plaget deg kan bare dra langt ut i helvette for du er perfekt akutatt som du er<3
28.02.2014, 20:15
Postet av: Yasmin ❤️
Ååå❤️ stay strong❤️😘
28.02.2014, 20:18
Postet av: Anonym
Jeg for min del, ble dette litt vell voldsomt... Én ting er sikkert, og det er at du burde hvertfall snakke med foreldrene dine om alt dette som har skjedd... Ingen skal ha det sånn, men ingen skal ha creds for å legge bredt ut i det frie om hvor mange kutt man har og skrive mye stygt om andre personer selv om de kanskje ikke har vert så snill mot deg. For meg virkes det ut som du stoler 100% på hele verden ettersom du skriver så mye om det. Hadde jeg vert en del av familien hadde eg vert utrolig skuffet... Greit nok om du kanskje har problemer, men da bør du kanskje ikke dele dem med resten av verden.. Gå heller å snakk med de nærmeste rundt deg. Jeg sier dette fordi jeg har gått igjennom mye av det samme selv, men jeg orker ikke tanken på at folk skal synes synd i meg, fordi det er ikke de det er noe problem med...

Jeg virker kanskje som en frekk person, men jeg syns virkelig ikke at unge jenter skal legge ut noe sånnt som dette. Rett og slett fordi du er ikke gammel nok til å skjønne konsekvensen av det når du blir eldre... Mye av dette med at du snakket så stygt om andre folk og sier at du hater dem er ikke riktig av deg å gjøre. Det er ikke snillt å si mot dem i det hele tatt!! Vet foreldrene dine at du har en blogg der du skriver hvor forferdelig du har det? Du burde kanskje fortelle dem det og se hva de syns om dette du skriver... For min del ble dette voldsomt, og noen bør ordne opp...
28.02.2014, 20:31
Postet av: Marte
Du er utrolig modig som skriver dette! Det skal du ha stor respekt for! Det folk har gjort mot deg er utrolig feigt og forbanna slemt gjort. Måtte de få sin straff!!
28.02.2014, 20:45
URL: http://marteflute.blogg.no
Postet av: ss
Du er utrolig vakker, pen, sterk og utrolig! Kan nesten kjenne meg igjen i alt det du skriver, du fortjener ikke dette! Stå på søta, du kommer til å klare deg, fuck haters! Smile and make them wonder how you're still smiling! <3
28.02.2014, 20:58
Postet av: Victoria
Wow.. Wow.. Jeg har nesten ikke ord.. Jeg har full respekt for deg og synes synd i deg som må gå gjennom noe så fælt. Hadde det vært meg så tror jeg nokk ikke at jeg hadde holdt ut.. Mens du, du er en utrolig sterk og modig person! Du er mitt forbilde! Absolutt❤ lykke til videre, og stor klem fra meg.
28.02.2014, 21:13
Postet av: Linn Desiree
Okey dere! Nå er jeg forbanna og rørt på en og samme tid. Jeg kjenner at det er IKKE greit å komme å si at anoreksia ikke er en sykdom fordi den ikke er medfødt. Når ble kreft for eksempel, medfødt? Det er en sykdom og den er svært alvorlig om man går over en viss grense, som hun også skriver. Samt også dere som sier hun skal slutte og sutre og reise seg opp på sine egen bein og ikke klage over andre, fordi det er andre i verden som har det vanskeligere enn henne. Det er ALT for mange som sliter i verden i dag. Det er blitt er ondt sted, å det er de hardt fakta. Sånn skulle det overhodet ikke vært. Vi jobber hver dag for at alle skal kunne få det bedre. Men kjære dere, det å komme å si at denne jenta ikke har det vondt nok, det blir for dumt! Jeg har selv blitt mobbet, og det har satt spor i meg selv om jeg overhodet ikke kan sammenligne det med det du skriver. Det er tungt når mennesker rundt deg snur ryggen og snakker stygt og nedlatende om deg. Over en periode blir dette tungt. Jeg tviler sterkt på at hun en dag tenkte at "Ja nå er jeg lei, nå skal jeg ikke spise bare fordi jeg er trass" Det er ikke sånn det fungere. Det går over en periode, og det er derfor man får diagnoser, som blandt annet deprisjon. Det utvikler seg. Så slutt å si at hun bestemte dette selv. Jeg forstår dere mener hun skal kommet seg fordi hun kun er 14, å det er jeg enig i. Du har hele livet foran deg, og det er i motbakke det går oppover. Men slutt å rakk ned på henne. Hold de negative tankene for dere selv! Skriv at dere støtter henne, og ønsker henne alt godt, og hold resten av dritten for dere selv!

Det at du skriver dette så detaljert står det stor respekt av og du er sterk som klarer å dele dette. Det å oppleve ting som du har opplevd er utrolig tungt, og det er overhodet ikke greit at du har det som du har det. Du virker som en herlig jente, og du fortjener overhodet ikke å ha det slik som dette, det er det ingen som gjør! Jeg håper at du nå får hjelpen du trenger til å bli bedre. Husk at du er fantastisk, du er en vakker jente og du kan klare dette! Stå på videre, jeg heier på deg! <3
28.02.2014, 21:25
Postet av: Stay Strong❤️
Du fortjener ikke dette! Du er en ordentlig og sterk jente som tørr alt dette her❤️ Du er en vakker jente som har gått gjennom alt dette og fortsatt er her her og nå❤️ Ingen kunne ha gått gjennom dette og det må være noe helt forferdelig!❤️ Bare stå på, alle stygge kjerringer har ikke noe bedre å gjøre enn å rakke ned på folk fordi de vet at alle andre er bedre enn dem❤️ Stay strong, vi er alltid her for deg :* jeg støtter deg fult ut og det er ikke noe annet jeg heller vil gjøre❤️
28.02.2014, 21:39
Postet av: En venn
Hei

Jeg tror det er mange som i likhet med meg blir forbløffet og veldig rørt av dette innlegget. Jeg kjenner meg igjen i veldig mye av det du skriver, men jeg ser også at noe av det du skriver minner meg om besteveninnen min. Håper det er greit at jeg bare tømmer hodet litt, vet ikke noen annen måte å gjøre det på.

Jeg ser opp til personer som deg, og jeg synes at vi jenter som ikke faller for det "venne"-opplegget enkelte har, bør være stolte av oss selv! Vi er smartere, kanskje ikke skolesmarte, men vi skjønner sammenhengen, det store bildet.

Ikke endre deg, men bli frisk. Det unner jeg deg, fordi ut i fra det jeg har lest nå, høres du ut som den lille delen mennesker som faktisk har vett oppe i hodet.

Jenter i min omgangskrets har ødelagt mye for meg også, jeg har så uendelig lyst på hevn, men vil ikke utøve hverken vold eller kjeftbruk. Til tross for at jeg dagdrømmer om å se disse jentene blø og feile, har jeg ikke lyst til å gjøre det mot meg selv.

Jeg har vært alt for snill mot folk hele livet, og har ikke klart å si nei. Det å være en god person betyr ikke nødvendigvis at man skal gå rundt og nikke og smile som en jævla idiot. Det har jeg lært nå, og lever heretter etter mottoet; du kan gjøre hva enn du vil i livet så lenge det ikke fysisk eller psykisk skader andre mennesker. Jeg vil også nevne at jeg hater de personene som forårsaket problemene dine. La oss hate dem, men ikke bruk et sekund av tiden din på dem. De er ikke verdt mer enn gråstein og fugledritt

Jeg synes du ikke skal ta til deg de vonde ordene og kommentarene som slenges etter deg, fordi ingen mennesker kan fortelle deg hvordan nettopp du skal være eller hvordan du skal leve livet ditt! Hvis alle skulle ha gått rundt og vært bedrevitere, er det jo tilslutt ingen som har rett, fordi alle er forskjellige av ulik grad.

Jeg heier på sånne jenter som deg, fordi du er ærlig, og overdramatiserer ingenting for å få oppmerksomhet. Jeg føler meg bedre når jeg vet at det finnes ordentlige personer her i verden som ikke bare tenker på seg selv og sitt. Rosabloggene kan brenne i helvete. Promotering av "perfeksjon", solbrun hud, exstentions, og et bunnløst klesskap er forkastelig. Dette ser ikke jeg på som verdier, men som på ting som folk med tomme hoder trøster seg med imens de venter på å dø.

Fordi alle skal dø, og hva er det man tenker på når man er i ferd med å dø? Ikke vet jeg, men det er neppe morgendagens outfit, den dyre rettetanga du ønska deg til jul, eller "faen nå skulle jeg ha hatt bikiniskille og flat mage".

Jeg forstår deg så inderlig, og ønsker deg lykke til av hele mitt hjerte. Jeg skal ikke skrive stay strong fordi det forbinder jeg med useriøse folk. Derfor skriver jeg heller:

Jeg er glad i deg, uansett om jeg ike kjenner deg. Jeg er mer glad i deg enn 90% av drittungene jeg ser på skolen hver dag. Men jeg gir faen i dem, fordi jeg vil aldri se dem etter videregående. De betyr ingenting for meg, fordi den dagen jeg begynner på eventyret mitt, skal jeg lete etter flere som deg. Vi velger ikke hvem som er rundt oss men vi velger hvem vi kan prøve å søke etter i livet. Jeg velger å se det slik hvertfall.

Takk for at jeg fikk lov til å skrive dritt, sannheten, og tankene mine. Ta vare på deg selv og folk du er glad i, og ikke tving degselv til å være noe du ikke er.

Snakkes på den andre siden
28.02.2014, 21:49
Postet av: Anonym
Jeg har hatt det på akkurat samme måte! Kjente meg igjen i hele historien.. Du klarer dette, har jeg klart det så kommer garrantert du også til og klare det! MEN en ting jeg reagerte sterkt på er at det virker som det er bare du som har problemer her i verden. Å det er du ikke, men du er sterk, å du SKAL klare dette så lenge du har den innstillingen på at du skal klare dette så klarer du det! Stå på! <3
28.02.2014, 21:51
Postet av: Irene
Stå på! Utroli trist å lese men du klare deg du! Bare kjemp gjennom ein dag om gangen, mobberne må aldri vinne 😊
28.02.2014, 21:54
Postet av: Karoline
Jeg begynte å gråte nå. Og det er ikke ofte jeg gråter av sånt, men jeg kan virkelig føle det dypt inne i hjertet nå. Jeg kommer sikkert ikke til å møte deg deg, men om jeg noen gang gjør ville jeg gitt deg verdens største klem❤️ Jeg håper VIRKELIG disse jentene får straffen sin for det de har gjort mot deg. JEG VIL IKKE BARE DENGE DISSE JENTE EN GANG SKAL JEG SI DEG! Dette høres ut som pining, og det er IKKE rettferdig. DU VIL BLI FRISK SNART, FOR DETTE ER IKKE DIN FEIL. DETTE ER DE FALSKE JENTENE SITT VÆRK OG DE SKAL FÅ STRAFFEN SIN! ikke bry deg om hvordan du ser ut, en jente som er så ærlig og så modig at hun tør å innrømme dette er alltid perfekt i mine øyne, men ikke bare mine❤️Jeg håper du snart får det bedre nå. DU ER EN HELT❤️ JEG TENKER PÅ DEG OG STØTTER DEG NÅ, du merker det kanskje ikke men tro meg jeg gjør det💕 alle som føler de har det fælt burde lese dette, for dette er å ha det fælt, VIRKELIG FÆLT! Jeg er så utrolig stolt av deg❤️ JEG ØNSKER DEG ALL MIN LYKKE VIDRE💕 EVIGE KLEMMER FRA KAROLINE❤️
28.02.2014, 22:09
Postet av: Anonym
Du er så sterk!!! Skulle ønske keg kjente deg sånn at jeg kunne gi deg en stor god klem og si at alt skal gå bra til slutt, for den vil bli det!!! Alle historier skal ha en god slutt, din historie er ikke ferdig enda og da kan den ikke ende nå! Jeg håper du får det bedre, virkelig!!!
28.02.2014, 22:25
Postet av: Marie
Stay strong. Jeg ber for deg og heier på deg. <3
01.03.2014, 00:36
Postet av: Mari
Tøffe, tøffe jente - dette fikser du!
01.03.2014, 00:53
Postet av: Kristina
-En som har fått mye hjelp og trenger sin egen!

Å høre om livet ditt har vert en av de største opplevelsene og inspirasjon for meg, jeg skriver kanskje ikke mye og jeg er sikkert ikke en av de jentene som du kommer til å sende en Mail til etterpå og si takk men jeg vet dette:

Du skal være den du er, den originale personen som du alltid har vert. Du skal være stolt av det du har gjort mot deg selv, den eneste skaden du gjør er å lage historien din lengre og lengre, du skal ikke gjemme arrene dine, du skal ikke gjemme historien din. Jeg kan ikke si at jeg kjønner hva du går i gjennom men jeg kan si at du er en av de som har gått i gjennom mest her i verden og at du ikke kommer til himmelen men du direkte til Gud.

Du skal være stolt av hva du har gjort mot deg selv!

-En jente som kommer til å få de samme problemene og trenger hjelp!
01.03.2014, 00:57
Postet av: kristine
Jeg er 21 år nå.

dette var rart å lese. det var som å lese i mine egne dagbøker da jeg var på din alder. Jeg hadde ikke anoreksi som sykdom. snap hadde ikke kommet enda....tweets? vel det var ikke mye av det. men MSN. drittprat bak ryggen og stengt ut av "jentegjengen" på barneskolen og folk som er falske. Jeg lider av depresjon den dag i dag. Har ingen tro på at jeg noen gang blir frisk, men har lært meg å leve med det.

jeg håper virkelig du får et bedre liv enn det du har nå. og jeg vil deg bare godt og sender deg gode tanker. jeg respekterer deg noe enormt for at du deler dette.

det er flere her ute som kan kjennd på disse forferdelige tankene.

sender deg masse kjærlighet.
01.03.2014, 03:07
Postet av: Anonym
Hei, så utrolig alt du har opplevd, jeg kan ikke tenke tanken på hvordan du har det. Fortsett å stå på, du fortjener ikke noe av dette💕 Jeg har tenkt tanken på selvmord jeg også, men har de beste vennene du kan få tak i som støtter meg å hjelper meg vekk ifra det, uansett hva. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten de!

Synd at du hadd så mange fake venner..

Stå på!!
01.03.2014, 08:48
Postet av: guud så sterk du er!håper alt ordner seg for deg!♥
01.03.2014, 09:03
Postet av: Eva Ursin
Kjære Marthe!

Det er helt forferdelig å lese om ditt liv, og jeg er oppriktig lei meg.

Som menneske har vi alle behov for å føle tilhørighet, og jeg tror det er det som mangler i live ditt etter å lest ditt innlegg.

Mennesker trenger å være sammen med andre mennesker som ser dem og setter pris på værandre, som muntrer værandre opp og er der for værandre!

Jeg er lei for at di som står deg nær har "sviktet" deg.

Jeg tror kanksje det kan hjelpe å ha en hobby, vil foreslå ridning.

En hest som du har ansvaret for, som venter på deg vær dag vil goi deg styrke og mot til å stå opp om morgenen og glede deg til dagen!

Hestemiljøet er fantastisk og det er mange gode mennesker som vil hjelpe deg!

Det fins ingen stop for alt man kan gjøre sammen med en hest! Sprang, dressur, western, kjøring, distanse, terreng, osv!

Di er også gode bestevenner og svikter aldri!

Hvis det er noe du kan tenke deg, kan du gjerne sende meg en mail og jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg i gang!

Mange styrke klemmer fra Eva
01.03.2014, 09:23
Postet av: Emma
Jeg grein når jeg leste dette... Du har opplevd det alle oss tenåringer ikke vil oppleve. Jeg kjenner deg ikke, men jeg tenker på deg <3 Jeg håper at veldig snart så vil alt gå bra med deg <3 xx
01.03.2014, 10:00
Postet av: CH
Jeg har nesten ikke ord akkurat nå, dette gikk veldig inn på meg. Ærligheten din treffer meg som et hardt slag, fordi det er så utrolig vondt å vite at en uskyldig, sterk og god femtenåring har måttet møte så mye motstand i livet. Det er så urettferdig, og jeg blir provosert av tanken på hvordan både lærere og jevnaldrende har oppført seg mot deg. Helt forferdelig!

Du er STERK, ikke glem det. Du er kanskje syk nå, men mennesker er svake, og kroppen gjør det den kan for å minske smertene. Psykoser er ikke et uttrykk for galskap, men et forsøk på å gjøre tilværelsen ikke fullt så uutholdelig. Jeg er sikker på at du har sjansen til å bli kvitt dem og bli helt frisk igjen. Jeg har troen på deg!
01.03.2014, 11:20
Postet av: Kristine Marie
Vet ikke helt hva jeg skal si, egentlig. Jeg forstår sykdommen din, og hvordan den er, for jeg har selv vært syk i over fem år. Er nå innlagt for 13. gang, på tvang. Sykehus nummer sju, og ingen av de har gjort meg frisk. De holder meg fast og legger ned sondeslanger som jeg bare drar ut igjen, før jeg klarer å lure alle trill rundt og kommer meg hjem igjen. Så går det en liten stund, - enten svimer jeg av på gata, eller så er blodtrykket og vekta gått så til helvete på neste legekontroll at det er rett inn på sykehuset igjen og så har vi den samme runden. Hele ungdomstiden min har nesten utelukket bestått av dette, og nå står jeg ved et veiskille. Om et par uker er jeg nitten år. Jeg har jobb og førerkort, og bruker bukser i størrelse tolv år. Det er absurd. Sykt. Alt. Men sånn er det. Og jeg lover deg èn ting; hvis du ikke virkelig tar tak i dette - NÅ - så kommer du til å havne i den samme karusellen. Dette livet vil du ikke ha. Det kan jeg også love. Hvis du er heldig, er dette en "fase" du kommer deg ut av, med litt hjelp, slik veldig mange gjør. Er du litt mer uheldig må du gå hundreogfemti runder med deg selv inn og ut av sykehus i mange, mange år. Er du veldig uheldig, lar du dette gro seg fast til deg, og trist er det, men sant - da kommer du deg aldri ut av det. Jeg har flere uføretrygdede venner som bare går rundt og sulter til de er alt for godt voksne til å fortsatt slite med noe som startet i tenårene. Jeg har møtt folk på over 50 år som har vært syke siden de var tolv/tretten. De ser ut som hundre år gamle skrukketroll i barnekropper, og det er DA jeg tenker at jeg MÅ ut av dette. Og det må skje. NÅ. Ellers ender jeg opp som dem, og det er det siste jeg vil.

Ta tak nå, Marthe. Det er ikke verdt å vie livet sitt til "Ana." Du tror meg ikke når jeg sier det, men hun kommer til å ødelegge alt for deg, selv om det ikke føles sånn. Du blir ikke frisk over natta, men du må starte et sted, og du må bestemme deg. Lykke til
01.03.2014, 11:24
Postet av: sunshine
En 14 år gammel jente skal egentlig ikke kunne få lov til å gå igjennom så mye vondt!

- Du er meget sterk som har klart å dele din historie med resten av verden.

- Du er meget sterk som har klart å reise deg for hver gang livet har gått imot deg.

- Du er meget sterk som har klart å være deg selv og funnet deg selv.

- Du er meget sterk som har klart å innse hvem dine fiender og venner er, hvem som har rett og hvem som tar feil.

Nå håper jeg bare at alt går din vei, at du blir frisk og kan leve det livet du egentlig fortjener: som en ungdom med gode venner og en støttende familie, og med en framtid som lyser i enden av tunnelen :) - Jeg ønsker deg all lykken som finnes, stå på, sterke deg <3
01.03.2014, 12:44
Postet av: Alida
Det er så utrolig dårlig at det finnes hat og respektløshet i mennesker. Åh..jeg blir jo forbanna her jeg sitter, men samtidig blir jeg fryktelig lei meg. Jeg gråter for deg, Marthe. Vær sterk og ikke gi opp. jeg er sikker på at ingenting feiler deg, men jeg vet ikke om de som har gjordt dette mot deg.

Og du er ikke svak. Du er super sterk :)
01.03.2014, 13:45
Postet av:
Stå På!
01.03.2014, 14:02
Postet av: Helena
Vil bare si at du er utrolig tøff som tør å dele din historie slik, og håper at ting kommer til å gå bedre.

Ungdomsskolen var rene helvette for meg også! men tro meg ting bli bedre.

husk, du er bare 14. så fort du kommer deg bort fra det miljøet og de menskenne så kommer ting til å se lysere ut <3
01.03.2014, 14:02
Postet av: Anna
Hei fine deg!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Vil bare si at jeg har lest alt du har skrevet, og du er virkelig en utrolig sterk og inspirerende person. Ble virkelig dratt inn i historien og livet ditt, og dette var virkelig en sterk påminnelse på hvor urettferdig livet og ting faktisk kan være. Du virker som en helt fantastisk jente og person med et stort hjerte av gull, og jeg unner deg virkelig alt godt! <3 Helt forferdelig trist å lese, og utrolig hvor onde og hjerteløse visse mennesker faktisk kan være!

Keep on holding on, Be strong! <3

Varme klemmer fra meg
01.03.2014, 15:56
URL: http://annanhole.blogg.no
Postet av: <3
Du er virkelig en utrolig sterk jente! Aldri slutt å kjempe, fordi tenk tanken av å en dag kunne si "Jeg har slått anoreksi!". Selv har jeg ikke noen problemer nå, men har ei venninne som sliter ganske mye og ganske likt som du gjør, og jeg kommer aldri til å forlate henne. Alle som sliter, trenger og fortjener en venn/venninne som er der, som man kan snakke om alt til! Stå på! <3
01.03.2014, 16:38
Postet av: I.E.B
Vet godt hvordan du har det, har hatt det ganske likt som deg! Du er virkelig sterk! og fortsett med å være sterk!<3 vær stolt av den du er! Du kommer til å få god hjelp hos psykriatisk sykehuset! det er jeg bombe sikker på!! jeg fikk kjempe god hjelp! så stå på! hev deg over de drittungene!
01.03.2014, 17:18
Postet av:
Det er ikke du som er dom! De som gjør alt det her mot deg er de dom!
01.03.2014, 17:21
Postet av: Ragnar
Jeg beundrer deg Marthe. Jeg beundrer deg at du i din motgang er så åpen og ærlig og står fram med dine meninger. Jeg beundrer deg for at du i det hele tatt greier å samle dine følelser og utrykke deg så klart. Jeg beundrer deg fordi du er en diamant. En diamant som jeg tror vil gjøre sitt eget liv til en diamant ! Andre har også sagt til deg at du er en diamant....
01.03.2014, 17:31
Postet av: Ingvild Alexandra Berg
Du e min hverdags helt!
01.03.2014, 19:09
Postet av: Jenny
Livet er som en berg og dalbane. Jo lenger ned du er jo høyere kommer du! Det vil alltid være noen som er slemme mot deg, men det vil også være mange som vil være glade i deg uansett hva. Jeg er helt sikker på at du vil få et fint liv når du blir voksen. Du er utrolig inspirerende! Føles som om jeg kjenner deg etter at jeg leste det du har skrevet. Og jeg er faktisk glad i deg. Stå på!!
01.03.2014, 19:36
Postet av:
Stay strong!

I have come to realize that making yourself happy is most important! Never be ashamed of what you feel. You have the right to feel any emotion you want, and to do what makes you happy. Your beautiful just the way you are. Tall, curvy, small, whatever you are your beautiful. Beauty comes in all shapes and sizes. Remember that! Never forget to smile. Use Your smile to change the world, never let the world change Your smile :) Appreciate the People who love you.. who help you.. who need you.. Forgive those who hurt you.. Forget those who leave you.. Forgivness is an attribute of the strong.. It's the key to freedom! Your awsome! and if People can't see that, Fuck'em!
01.03.2014, 19:53
Postet av: nomeda
Det er veldig modig av deg å skrive dette. Det er trist å høre at du må gå gjennom sonne ting som det. De domminger vet ikke hvordan det er å være i dine sko. Stakkars deg som har anoreksi. Ikke bry deg om de som baksnakker deg hele tiden fordi mange som leste bloggen din støtter deg<3

Ikke gi opp!!!

Du er sterk og modig jente.

Eg heier for deg.

Det er så respektløst av de domminger som mobbet deg, men ikke bry deg om hva de sier.

I WISH YOU GOOD LUCK;)
01.03.2014, 21:34
Postet av: Frikke
Jeg skjønner deg for sånn er jeg også bare yngre å har ikke havnet på sykehus, å jeg vet at du sikkert sier til deg selv :; "stay strong er bare noen ord, de sa de skulle være der for meg å så dro de, at det ikke blir bedre uansett" men jeg skjønner deg godt og det kommer til å odne seg til slutt viss ikke så er det ikke slutten 💖💕
01.03.2014, 22:08
Postet av: Karen
Dette var trist og lese jeg sitter nesten med tårer i øynene. Du er sykt sterk !! Stay strong
01.03.2014, 22:20
Postet av: sofiesofus
Stå på! Jeg vet du kan klare det. Håper dette vil gå over og du vil bli frisk, og at du vil få en perfekt gutt som skjønner deg. Håper du får EKTE venner som støtter deg uansett. Ber alt godt for deg. Og alle drittunger som mobber kan dra til helvete og faen meg forstå hvor mye et ord kan bety. Stå på!
01.03.2014, 22:41
Postet av: nicio99
Det er utrolig trist å høre at du har hatt det så vanskelig og vondt!Kunne ønske det aldri hadde skjedd, du virker som en person med en veldig fin personlighet!Jeg kjenner igjen litt av følelsen, men kan virkelig ikke si at jeg har det sånn.Det er dumt folk skal være så jævlige og respektløse.Håper de brenner i helvete ;) Hvis du trenger å snakke, kan du bare sende melding på face <3
01.03.2014, 23:15
URL: http://nicio99.blogg.no
Postet av: Eva
Stå på, hold ut. Ord blir fattig, men eg håper av hele mitt hjerte at du holder ut. Eg har troen på deg.
01.03.2014, 23:19
Postet av:
fyyyy faen hvor tøff du er! det mener jeg av hele mitt hjerte. Stå på, og vær så snill hold ut! Jeg har tro på deg, og mener helt oppriktig at du fortjener så mye bedre! Sender masse varme tanker til deg! <3
01.03.2014, 23:48
Postet av:
Det er helt forferdelig å lese om at du har hatt det så vondt! Skulle ønske eg berre kunne komme å gi deg en stor klem! Du trenger støtte fra alle som er rundt deg. Du virker som fantastisk person! Stå på videre og ALDRI gi opp♥
01.03.2014, 23:58
Postet av: A*
Kjære deg*

Takk for at du får hjelp! Vi er altfor mange som ikke har tatt det skrittet. Og jeg lover deg at det er ganske bittert å se tilbake på et tiår med spiseforstyrrelser, så mye tid og krefter på noe som ikke gir deg et eneste positivt øyeblikk egentlig. Få hjelp- bli frisk! Uansett hva de sier, dette trenger du IKKE leve med, det er ikke sant, for du kan bli helt frisk<3 du må ville det og det tar tid å gi opp sykdommen sin og å tro på at man kan eksistere uten den..

Jeg hadde og et veldig tungt brudd(som deg hadde jeg spiseforstyrrelser før dette) og har slitt med det i 5 år, til slutt tok jeg "reisen" hos Eva-Lill Hansen, og all sorg, bitterhet osv er borte. Nå er jeg bare glad for at jeg har fått lov til å oppleve å elske og å da lære hvordan jeg vil og burde få ha det- alltid, uansett.. En annen ting jeg har gjort er å lese "i morgen var jeg alltid en løve", nesten litt ironisk at historier kan minne så mye om hverandre, but then again, vi er bare mennesker. Og NOE må vi ha for å beskytte oss.. Så må vi bare se at de som driver oss, egentlig er en del av oss selv. Og ta seg selv i nakkeskinnet og si- nå er det nok!

Ikke gi deg!!

Snakk om alt, ikke hold igjen, for hva kan vel gjøre det værre enn det er nå?

Kjør på- krev hjelp!

Vit at det nå er hundrevis som støtter deg og sender deg tanker*

Bli frisk <3

***
02.03.2014, 01:14
Postet av:
respekt til deg!

du er utrolig sterk!
02.03.2014, 10:56
Postet av:
på din side!<3
02.03.2014, 11:22
Postet av: Andreas
Dette er noe av det sterkeste og mest ærligste noen har skrevet på en blogg! Du skal vite at du er ikke den eneste! Hvis du trenger noen å snakke med så snakk med meg <3 Jeg gråt under historien om ditt liv, det var sterkt å lese! Håper det går bra til slutt! Men ikke gi opp! Stay strong and believe in yourself!
02.03.2014, 11:40
Postet av: Karina
åååå så utrolig modig du er som tørr å skrive om det, jeg må bare si det hjalp meg egentlig ganske mye bare å lese dette her<3

Du er så sterk! stå på! alle de der på skolen din, lærere og alt kan bare dra rett te helvete! drit i dem! <3
02.03.2014, 12:29
Postet av: Oi..
Du er utrolig sterk! Jeg hadde ikke klart det så bra som deg!

Respekt til deg! Du er en utrolig person <3
02.03.2014, 13:16
Postet av: Julieeee
<3
02.03.2014, 13:20
URL: http://julieeee.blogg.no
Postet av: Noah er jÆvlig kul
Hvis de som har gjort dere leser dette, så FUCK DERE! OK? FUCK DERE!
02.03.2014, 14:01
URL: http://volcraft.blogg.no
Postet av:
Stay strong! <3 Mobbere vinner aldri.
02.03.2014, 17:30
Postet av:
Dette var et sterkt innlegg! Å høre sånnt som dette gjør meg utrolig vondt og det står stor respekt til deg. Jeg har tro på deg, men om du skal klare dette må du ha tro på deg selv. DU er den eneste som kan gjøre noe med det, bare DU! Husk det!

Klem <3
02.03.2014, 17:33
Postet av:
<3 <3
02.03.2014, 18:09
Postet av: Emilie
Herregud for en historie. Jeg må si jeg ble veldig lei meg og rørt. Men du virker som en ekstremt sterk person, og jeg skjønner at det var vanskelig for deg å dele dette innlegget! Stå på masse videre, du virker som en super jente. Selvom jeg ikke kjenner deg og du kjenner meg er det bare å ta kontakt om du trenger å snakke med noen eller få ut litt følelser :-) Jeg har troen på deg!
02.03.2014, 22:07
URL: http://mzi.blogg.no
Postet av: Meg
Historien din taff... I hjerterota. Kjære deg <3 Jeg kjenner meg så sinnsykt igjen i det du sier, og må bare si at du ikke må miste håpet. Jeg var i nesten samme situasjon, foruten spiseforstyrrelsene, så hadde jeg det ikke lett og ble mobbet pga. utseendet mitt.. Men vet du hva? Per dags dato er jeg en flink skoleelev, utrolig fornøyd med utseendet mitt, jeg har en ny kjæreste som elsker meg over alt og viktigst av alt er at jeg har gode og ekte venninner. Bare hold ut, så kommer det! For det er et lys i enden av tunnelen, og selvom det virker umulig nå, så vil ting løsne etter hvert. Det er mange som er glad i deg, og du har ikke noe skylda i dette! Må Gud være med deg, vakre deg <3
02.03.2014, 22:58
Postet av: pernille
ååh, kjære deg, dette var virkelig vondt å lese. 14 år og har opplevd så mye. masse lykke til på psykiatrisk, jeg har en venninne som nettopp kom ut derfra og hun fikk det bedre. jeg håper verden behandler deg bra snart. masse lykke til ♥

ps. ville bare nevne at pro ana ikke betyr å skjule sykdommen sin, de som er pro ana er sånne idioter som egentlig ikke er syke, men som prøver å dyrke sykdommen.
02.03.2014, 23:56
Postet av:
Det er utrolig tøft av deg å komme ut med dette. Det traff meg virkelig i hjerte, jeg ble virkelig lei meg og rørt. Jeg er utrolig lei meg for å høre alt det forferdelige du har gått i gjennom, skulle virkelig ønske du ikke gikk i gjennom dette forferdelige greien! Jeg vet hvordan det er og det er helt forferdelig! Stå på videre, du er virkelig en sterk jente! Jeg håper virkelig du får det bra og at menneskene behandler deg bra! Jeg syntes så virkelig synd på deg! Jeg er her for deg&❤
03.03.2014, 13:44
Postet av: Renate Gjernes
Gråter for deg! noe av det tristeste jeg har lest. Det skal ikke være sånn. Ingen fortjener ett sånt liv! Stå på! aldri gi opp! Du er nydelig! Aldri glem det.
03.03.2014, 13:52
URL: http://renatek123.blogg.no
Postet av: Hilde
Det er utrolig tøft gjort av deg og dele dette! Var trist å lese dette, men du er ei sterk jente! Stå på <3 Du virker som ei kjempe snill jente som har gått igjennom mye dritt som du egentlig ikke fortjener! Håper du blir frisk igjen, det unner jeg deg <3 Du er best!
03.03.2014, 16:49
Postet av:
Eat a muffin, dont care

Stay strong, stay beautiful

If you dont know, I will always share a tear
03.03.2014, 17:10
Postet av: Tuva Sandal
Hei søte deg. Jeg må først og fremst si at du er helt ubeskrivelig vakker. Du bør virkelig innse hvor fantastisk du er for du er mega pen. Jeg får helt vondt inni sjelen min av å lese dette her. jeg sliter en del med meg selv og jeg vil ikke se deg slik. Jeg kjenner deg ikke men har så utrolig lyst til å bli kjent med deg sånn at jeg kan hjelpe deg. Det er noe jeg virkelig har lyst til her i livet. Jeg ønsker deg masse masse masse lykke til <3
03.03.2014, 18:32
URL: http://tuvisuper.blogg.no
Postet av: En person
du er mitt idol, du har forandret blikket mitt på verden, takk, lykke til, stå på, du klarer det <3
03.03.2014, 22:03
Postet av:
Vil bare gi deg et hjerte: <3
04.03.2014, 00:45
Postet av: synnøve
Hei. Jeg vil bare si takk. Takk for at du skrev dette innlegget. Det fikk virkelig opp øynene mine. Jeg leste hele innlegget. Topp til bunn. Du er så tapper og så sterk. Takk for at du er et så godt forbilde. Du viser at selv om man har det vondt og hater verden, er det mulig å bli frisk. Tusen takk. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, selv om jeg ikke kjenner deg. Du betyr noe. Du betyr alt. Tusen takk.
04.03.2014, 07:39
Postet av: Julie
Jeg har lagt ut et facebook innlegg på tidslinjen din, men ville så gjerne kommentere her også :)

Du er så herlig person Marthe og alt som har skjedd er jo ikke bra :( Historien din var kjempe sterk og den ga meg tårer i øynene <3 At du valgte å legge ut historien var modig og tøft gjort! Du er som et idol for meg, jeg ser opp til deg! <3 Du er en så sterk og modig person :D <3

Jeg håper virkelig at alt kommer til å gå bra med deg, jeg støtter deg av hele mitt hjerte <3 Stay strong, du er sterk ! <3

<3-lig hilsen Julie :*
04.03.2014, 20:58
Postet av:
Jeg vet at dette kanskje ikke er det du vil høre, men jeg har gjennomgått en del av det samme som du skriver her. Og jeg har lært meg en setning som har gjort mye av det lettere å takle.

"Det kunne vært verre" det har blitt mitt mantra i livet, og selv om en til tider ikke tror det selv, så er det i de aller fleste tilfeller sant.
04.03.2014, 21:37
Postet av: Andrea
Du er utrolig modig som skriver dette her på nettet! Jeg støtter deg kjempe mye, og håper virkelig du klarer å slå anoreksi. Du er utrolig sterk Marthe! Dette klarer du, vi alle heier på deg!
05.03.2014, 19:34
Postet av: Anonym
Jeg kan på ingen måte si jeg vet hvordan du har det. Men jeg har også drevet med selvskading å vet hvordan det er. Jeg har blitt mobbet så lenge jeg kan huske å jeg VET det er så gjævlig vont. Alle tror man gjør sånne ting for oppmerksomhet men de skjønner faen ikke en dritt! Jeg har også hatt problemer hjemme. Jeg ønsker deg lykke til videre i livet! Du vil klare deg !! ❤️
05.03.2014, 21:27
Postet av: Christine
Marthe, jeg har kjent deg utrolig lenge. Jeg er utrolig lei meg for at det tok så lang tid for meg å innse hvor vondt og ille du faktisk har det. Nå som jeg har det, og vet hvor ille det er, er jeg nesten flau over at jeg ikke har snakket med deg eller vært der for deg og støttet deg. Jeg syns du er utrolig sterk, og jeg elsker deg for den du er. Jeg er veldig stolt over at du er så ærlig, og for at du tør å legge ut hele historien din. Stå på videre!<3
07.03.2014, 15:49
Postet av: lailasfoto
Jeg er en mamma ,og må si at dette var sterkt å lese.

Kunne jeg bare gitt deg tryggheten og selvtillitten nok til å tro på deg selv skulle jeg virkelig gjort det.Jeg ber om at du kan få den rette hjelpen og klarer komme deg videre i livet.

Du skal vite at det er så mange som heier på deg,og støtter deg.

Ønsker så inderlig at du en dag klarer å se at du er bra nok, og ikke tenker på disse som mobber deg.

Husk heller på alle som støtter deg, for det er de som snakker sant.

Sender en klem og ønsker deg en fin dag.

Masse lykke til :)

Stå på , aldri gi opp :)

Klem Laila :)
08.03.2014, 14:09
URL: http://lailasfoto.blogg.no
Postet av: jente
Du er utrolig sterk! Nydelig akkurat sånn som du er! Du kommer til å komme deg gjennom dette<33
09.03.2014, 22:32
Postet av: Rebekkaa
Du er så ufattelig sterk som faktisk klarer og leve sånn som du gjør! Men jeg syntes veldig syn i deg som må gå gjennom så mye bare på en dag.. og at du kutter deg er så dumt.. jeg skjønner ikke at du klarer og gå rundt å ha så mange arr som har sine forferdelige historier! og de som mobber deg, de har ikke ett liv! Du er så utrolig vakker! og jeg håper virkelig du kan fort bli bedre!

du er kjempe sterk som klarer dette!
10.03.2014, 20:12
Postet av: Silje
Du er så utrolig sterk, beundrer deg virkelig. Håper du får den hjelpen du trenger. Ikke gi opp og stå på videre. Ønsker deg alt godt i livet, og håper at alt ordner seg. <3
15.03.2014, 00:50
Postet av: Anonym
Dette var som og lese min versjon om mitt liv... Da jeg var mindre var jeg deprimert og jeg følte at venninna mi brukte meg til ting.. Jeg lå hver natt og tenkte på hvordan det var og dø det måtte være godt og få slippe. Jeg gråt meg i søvne og gruet meg til neste dag for jeg viste hun ville spørre om jeg ville komme jeg var ikke den pensjonen som sa nei for jeg tørte ikke og si nei til henne sånn hadde jeg det hver dag når jeg var liten og den dag idag... Spiser lite etter og blitt mobbet av mange jenter.. De lo av meg kom med kommentarer på meg så jeg gadd ikke å spise mat på skolen mer og spiser lite hjemme..:( jeg føler meg feit! Har fådd ned 5 eller 9 kg og det er mye for og være 14 år og 1.63 høy! Jeg veier 58 kg nå tror jeg og sliter enda med meg selv. Jeg har blitt om til en kutter en som hater live en som gråter seg i søvne HVÆR natt! Dette er ikke tull engang jeg har sagt til moren min og faren min at livet er meningsløst og leve! Ingen ting går min vei... Jeg skulle se om jeg hadde lesevansker pg jeg sluttet og lese høyt i klassen jeg nektet for jeg har blitt ledd av når jeg las før i klassen jeg ble sint og lei meg da og etter det har jeg ikke lest høyt igjen... Jeg kan godt sitte en hel time, men jeg nekter og lese igjen! Jeg mistet en pensjon som betydde mye for meg og som jeg snakket om alt til uansett hva det var!.. Han døde 3mars iår... Skriker når jeg skriver dette men det var litt av min historie så du er ikke alene om dette!
16.03.2014, 00:27
Postet av: Tine Elise
Blir sur på folkene som har gjort dette mot deg bare ved å lese innlegget! Stay Strong♡ Du er så mye tøffere enn dem!
19.03.2014, 13:43
Postet av: Cathrine
Stå på! Takk for at du deler din historie :)) <3 og husk;

You were given this life because you are STRONG enough to live it ;)

Sender mange gode klemmer til deg :) lykke til <3
19.03.2014, 20:54
Postet av: Anita
Kjente jeg fikk tårer av å lese dette. Du er utrolig sterk. Dette kommer til å gå MEGET bra, så lenge du innser at du er en BRA person. Som mange sier så er mobbere veldig sjalu på at du er pen og ikke dem. Hadde jeg vært deg hadde jeg gått til dem og kjeftet. Men men.. Du er UTROOOOLIG sterk, stå på. Dette vil gå veldig fint :))Sender mange sterke tanker til deg ;*
21.03.2014, 20:30
Postet av: Quandt
Dette var bare helt utrolig bra. Jeg bare elsker deg. Håper du får det fint fremover. Hold deg sterk.
23.03.2014, 23:54
Postet av: Inger
Stå på, jeg heier på deg!!! Om du er villig til å høre på andre som også har hatt det litt tøft opp igjennom skolen men som nå har det mye bedre.. Jeg vet hva du går igjennom, jeg kjenner til ropene inne i hodet ditt som gjør at tårene triller og du ser deg i speilet og spør hvem er egentlig denne personen jeg ser på. Når du går på skolen og sitter der, ser ut i rommet og spør deg selv, hva faen gjør jeg egentlig her. Jeg lover deg, det blir bedre, bit tennene sammen og hold ut. Når du er ferdig med skole, når du har muligheten til å reise bort, kanskje bare for en liten stund så gjør det, det hjelper deg så utrolig mye. Du får selvtilliten tilbake, du får nye venner som ser deg for den du er nå og du kan rett og slett være deg selv uten at noen kan dømme deg. Det er en herlig følelse og jeg må si at den har gjort meg så sykt sterk, jeg spiser normalt og jeg kaster ikke opp lenger. Jeg er kvitt tankene og noen dager tenker jeg hvor vanskelig jeg hadde det før men hvor fantastisk fint livet er nå:) sett pris på den hjelpen og støtten du får, jeg heier på deg!!!! <3
24.03.2014, 00:17
Postet av:
❤️❤️❤️❤️❤️Stå på!!! Du e fantastisk!
24.03.2014, 20:53
Postet av: meg
stor respekt til deg, kjære. håper du får hjelpen du trenger til å leve det flotte livet du fortjener, og ikke minst håper jeg du får flyttet bort fra det helvetet.. du er ikke alene, det lover jeg. stay strong og hør på bra musikk ;)
25.03.2014, 16:07
Postet av: Anonym
Jeg synest det er flott at du står på, det er bra at du er sterk nå, og med all respekt, det er ikke de andre som har gjort det slik, det er deg selv. Før dere tenker noe uhyre negativt nå vil jeg bare si at det er du INDIREKTE som har gjort det slik for deg selv, du var 13 eller 14 år og du prøvde å ta selvmord fordi en gutt du hadde kjent i 8 måneder gjorde det slutt??? Først og fremst vil jeg bare si at dette ikke var din feil på noen annen måte at du forventet for mye, ja, folk går fra deg av og til, ja, ting blir ikke alltid perfekt, livet er ikke en dans på roser og vi i dette landet har glemt at det ikke er slik. Jeg bodde selv 3 år i tyskland og fikk oppleve en helt annen kultur og væremåte, jeg blei banket opp fordi jeg var annerledes, jeg holdt fortsatt på osv. osv.
26.03.2014, 15:39
Postet av: Anonym
Jeg klarte desverre ikke å få så mye ut av historien din da det ble for mye hat,hat,hat og alle andre sin feil. Jeg vet det er utrolig vanskelig å sitte ord på hva som er skjedd. Du deler en vond historie med så mangen andre. Du deler en vond historie med meg. Jeg har ikke hatt spiseforstyrrelser, men jeg har opplevd andre ting. Livet går videre. Min redning var folkehøyskole, langt hjemmefra. Nye mennesker, dyrke en hobby, rutiner og ekstremt mye kjærlighet. Jeg fikk venner for livet, og nytt livsmot igjen. Jeg håper ting ordner seg for deg. Hatet er det som ødelegger deg nå. Du må tilgi andre for å være ung og dum, selvsentrert, usikker og misunnelig - og deg selv for å latt de gå så langt som det har gjort nå. Lykke til videre i livet :)
31.03.2014, 15:12
Postet av: anonym psykiatriansatt
hei

jeg følte et ansvar for å gi deg noen råd ettersom jeg gjennom jobben (er snart psykolog og) har møtt utallige jenter med den diagnosen du vil få når du blir lagt inn, nemlig en eller annen form for personlighetsforstyrrelse. Ungdommen er den verste tiden for mange, kanskje spesielt jenter. Desverre må jeg og si at de fleste i din situasjon går det ikke så bra med. Men du har fortsatt muligheten. Jeg vet at det er det siste du vil høre, men den enestesom kan fikse dette er deg selv. Nå mener de fleste meg selv inkludert at denne problematikken ikke løses med langvarig innleggelse. Fordi du må lære å ta ansvar for deg selv. Ja, mange har vært slemme med deg som med så mange andre. Men det hjelper ikke å dele ut skyld. Du må klare å drite i dem, og tro meg når du blir eldre og treffer masse bra mennesker så vil det bli lettere. Problemet er hvis du som så mange andre begynner å dyrke pasient/offerrollen og lar psykiatrien blir livet ditt. Ikke lev for å oppsøke andres omsorg, empati og oppmerksomhet, osv. Utenfor psykiatrien vil få gi det og dermed gjøre alt verre. Bruk foreldrene dine derimot for alt de er verdt. i Psykiatrien vil du møte mange omsorgsfulle og snille mennesker som du trives med. I tillegg vil venner å bekjente skygge unna, desverre, ettersom de ikke lenger orker å forholde seg til alt dramaet og det negative.Du trenger selvfølgelig samtaleterapi. Dette jeg sier med ansvar og skyld,osv er jo en del av sykdomsbildet og ikke noe du kan klandres for men samtidig nøkkelen til å bli frisk. Det er jo det paradoksale, akkuratt som med depresjon, at det du må gjøre er det aller vanskeligste. Det er så mye jeg kunne sagt og jeg vet at dette kommer frem som rimelig kaldt og hardt. Ansikt til ansikt og med god tid ville vært bedre, og du går jo til psykolog. Desverre er kvaliteten varierende og de med din problematikk trenger gjerne en som sier det du ikke vil høre. Å kutte seg, i likhet med å ruse seg og mye annet handler om å takle følelser og du må finne positive måter å takle og bearbeide dine på. Vær så snill ikke kast bort ungdommen, kanskje livet ditt, på dette. Jeg vet det er lettere sagt enn gjort og tro meg det er frustrerende og sårt å se på uten å klare å hjelpe. Dette ble veldig rotete og jeg regner med at det vil provosere deg. Jeg håper inderlig det løser seg for deg fortest mulig. Hvis du faktisk skulle tenke at det jeg sier er interressant, så vil jeg sjekke innom om et par dager. Jeg sender deg masse varme tanker og kjærlighet. Beklager hvis jeg skrev noe sårende, men i motsetning til folk flest forstår jeg hvor uforståelig vondt du har det så du har all min medmenneskelighet.

Ønsker deg av hele mitt hjerte lykke til
31.03.2014, 20:28
Postet av: ane karene bukten
Herregud, dette stakk langt inn i hjerterota:( Du er så utrolig sterk som har klart deg gjennom alt dette. Og jeg VET du kommer til å klare deg videre! Skulle gjerne vært der for deg som en venn, men kjenner deg jo ikke da, hihi:) Men det betyr ikke at jeg ikke er her for det <3 Stå på videre, dette klarer du! Måtte forresten søke deg opp på facebook, du er jo nyydelig:o Man skulle virkelig ikke tro en så fin jente som deg skulle få så mye hat og ha det så fælt:'(
31.03.2014, 20:30
URL: http://karenee.blogg.no
Postet av: Anonym
Det er høyst kritikkverdig at Nettavisen linker til en blogg der en psykisk syk tenåring blamerer seg for hele verden. Det er forkastelig og helt sjokkerende. Jeg vet at dere vet bedre men siden lesere flest ikke tenker over det så kjører dere på for å få klikk. Skam dere!
31.03.2014, 20:31
Postet av:
Tøft!! Stå på!! Du skal vinne!!
01.04.2014, 01:58
Postet av: Kaja Storemyr
Gjesp. Jeg har to venner som begge har alvorlig kreft. Da blir denne sutringen her helt meningsløs.
01.04.2014, 14:39
Postet av: martine
har alltid tenkt at selvmord er en permanent løsning til et midlertidig problem ... jeg vet ikke .. kanskje jeg er naiv fordi jeg ikke ønsker å ta mitt eget liv? Jeg tror alle sliter med depresjoner og tanker som er "unormale" i følge normen... Jeg har slitt , du har slitt - alle sammen sliter. jeg vet ikke om jeg vil påstå at jeg har slitt med tanker om å ta mitt eget liv, men tanken har vært det. Det tror jeg de fleste tenåringer kan si. Jeg har aldri planlagt hvordan jeg skulle ta mitt eget liv, men at "ting kanskje ville vært lettere om jeg ikke var i live-tanken" har jeg hatt.

Du har en trist historie , men du må slutte å hate.. hate deg selv - hate alle andre. ta balletak på verdnen og lev. Det er så sinnsykt kult å være i live. Det er så sinnsykt kult å få til noe .. Det er sinnsykt kult å tråkke som bare faen i salaten, drite seg ut, feile så det synger og så reise seg opp igjen , på egenhånd eller med hjelp.

hvem er vel jeg til å gi råd? Jeg har ingen utdannelse , ingen kurs eller diplomer. MEN jeg er meg, jeg har opplevd, jeg har grått , ledd .... lev livet nå , dø skal du uansett en dag.

heia !! en fot , så den andre. :)
01.04.2014, 17:24
Postet av: marped
Kaja Storemyr: Hadde likt om du sa det samme om jeg faktisk hadde tatt livet mitt:)
01.04.2014, 17:59
URL: http://marped.blogg.no/
Postet av: Simballarimjob
Dere skal få hele historien, og sannheten -->

Det ligger mer bak barndommen min, men det blir for mye å skrive.

Jeg vet ingenting om deg annet enn det lille jeg gadd å lese av denne meningsløse og misvisende bloggen.

Patetiske, selopptatte, selvabsorberende esel.
02.04.2014, 20:11
Postet av: Sjef
Hvem er du?

Og hvorfor skal noen bry seg om din historie? Hva gjør deg unik?

Jævla bloggere...
04.04.2014, 20:23
Postet av:
Folk er max tilbakestående hvis de tror at hun skrev dette for å få oppmerksomhet, eller at hun prøvde å ta livet av seg selv fordi en gutt prøvde å gjøre det slutt med henne. Det er åpenbart at problemet stikker dypere enn dette. Innlegg som dette er så utrolig viktige, nettopp fordi så mange ungdommer sliter med det samme og behøver å lese dette for å få en følelse av at de ikke er alene. Voksne mennesker som sitter å moraliserer over hvorvidt hun burde ha publisert dette eller ikke. Det er publisert, og lest og sånn er det. Kritikken rundt innlegget kan dere ta en annen plass. Hun er en ungdom, og åpenbart fortsatt sårbar.

Og kjære du. Det gjør vondt i hjertet mitt å lese dette på så mange måter. Jeg skulle ønske jeg kunne tilby deg en magisk ordning. Noe du kunne gjøre for å gjøre alt bedre. Men det går dessverre ikke. Ting blir ikke magisk bedre. Jeg har ikke noen løsning. Men at du er åpen med problemene overfor deg selv å andre er noe du må bestemme selv om du ønsker. Mange vil nok se på dette som en overeksponering, men om det er det og disse kommentarene du trenger, så er det det du trenger akkurat nå.

Men det du virkelig trenger er hjelp. Kanskje hjelpen ikke hjelper. Kanskje det tar mangfoldige år før ting blir bedre. Kanskje det er fantastisk og bra igjen om et år. Kanskje alt er bra en stund før det blir kjipt igjen. Kanskje ting aldri blir kjipt igjen, og du lever lykkelig alle dine dager.

Det viktigste du gjør er å ta det dag for dag. Kjenn på dine egne behov. Ta gjerne mot råd og veiledning og hjelp, men først og fremst er det dine behov, og dine følelser som er i fokus. Du er den som sliter. Du er den som kjenner dine følelser. Og du er den eneste som kjenner på dine behov. Om du har behov for en tur, så har du behov for en tur. Om du har behov for en klem, så har du behov for en klem. Om du har behov for noe så teit som å stå på hodet, så er det et behov du har.

Følelsene dine er OK å kjenne på. Det er dine følelser, og uansett hvor irrasjonelle andre gjerne mener de er, så eksisterer de like fullt. Du har hele livet ditt til å behage alle andre. Nå har du det vanskelig, og behøver å behage deg selv. Tillat deg selv å ha det vondt. Men tillat deg selv å ha det godt også. Kvitt deg med mennesker som gir deg vonde følelser om deg, eller generelt.

Om du behøver noen å prate med om disse problemene er jeg tilgjengelig. Jeg har hatt det vanskelig selv, og har også møtt en del utfordinger og skrevet om dem. Jeg er villig til å bare lytte, eventuelt gi råd eller tips, eller bare være en samtalepartner når ting går galt.

Det viktigste du husker er at å ta livet sitt ikke hjelper på noe. Du oppnår ingen lettelse. Problemene dine forsvinner ikke. Den følelsen av lettelse, eller tanken rundt at probleme dine forsvinner eksisterer ikke i døden. Problemene dine vil være der, men overføres til noen du er glad i. Det går jeg utifra at du ikke vil.

Så ta kontakt om du føler du behøver noen som ikke er profesjonell, men har sin fair share av erfaring. Mailen min er: camilla.k.karlsen@gmail.com
04.04.2014, 20:46
Postet av: Inger Marie
Hei,

jeg skrev noe på bloggen min jeg vil at du skal se det handler om deg !
17.04.2014, 21:14
URL: http://www.ingermarie00.blogg.no
Postet av: katrine
jeg vet ikke helt hva jeg skal si. du har gått i gjennom så mye og er så ung. søsteren min er like gammel som deg og hvis du hadde vert henne aner jeg ikke hva jeg hadde gjort. men jeg vil prøve og støtte deg uansett. jeg kjenner deg ikke de kjønner jeg. du aner ikke hvem jeg er. men jeg støtter deg. du er perfekt som deg selv.
20.04.2014, 20:35
Postet av: Maja Hansen
Stå på du e utruli sterk som skriv dette, æ heie på dæ! ikke tenk på det de idiotan sa/sei om dæ du e heilt pærfækt å fortsætt med det æ e 110% på ditt parti å æ støtta dæ fullt ut :)
27.04.2014, 20:11
Postet av: Ingrid
Feel your pain.. Har det helt prikk likt som deg.. Å da mener jeg prikk likt.. Bortsett ifra at jeg bli ikke å fårikke låv til å dra på psykiatrisk sykehus..
28.04.2014, 01:43
Postet av: Hanna
Tanken på hvor sterk du har vært, igjennom disse tøffe periodene dine, det er så utrolig sykt å tenke på det. Jeg vet selv hvordan det er, og jeg har vært i litt den samme situasjonen som deg, men fyfaen så sterk du er, og her på slutten klarer du faktisk å skrive ned hvem ditt grusome hat går til. Vet ikke hva jeg skal si en gang, det er jo bare rååstilig. All min respekt til deg. Kjemp deg til topps, jeg heier på deg!! Wow, sier bare jeg.
28.04.2014, 12:15
Postet av: Anna
Du er utrulig sterk! Dette klarer du! Du er ei perfekt person! Stay strong! Drit i alle di falske vennene! Tenk på di gode vennene❤️
01.05.2014, 22:59
Postet av: Sunniva
Det er noen dager siden jeg leste dette nå, men jeg tenker selvom på deg vær kveld og natt💕 jeg vet at dette kan du klare❤️ Vær sterk og stå på videre💖 💕 sender deg og din familie mange gode tanker❤️
05.05.2014, 00:02
Postet av: Thu Hien
Hei! Oj, så utrolig e du sterk men står på videre å være sterk! Jeg skjønner hvordan er føles.. Jeg har også opplevelser selv og jeg har vanskelig meg selv i livet mitt fordi døvemiljøet har blitt mobbet meg og langhistorier.. Jeg kom og såklart meg bryr meg ikke om noen sier det, jeg kom står på videre gjennom til livet plutselig jeg kom å bli kjent med nye folker som er hørende og en del noen av dere kan litt tegnspråk siden jeg har lærte dem :) Og jeg føler meg er over men av og til når jeg har litt vanskelig :/ Uansett er positiv videre :)

Bryr deg ikke om noen vennene sier til deg, du må å være sterk på. Ta vare på godt til livet :) Ha en super dag til dager :)
11.05.2014, 23:38
Postet av:
Sitter her med tårer i øynene! staystrong❤️
15.05.2014, 14:56
Postet av: sigrid lundervold nesheim
wow.Du er sterk,det må jeg bare si . Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det. Men jeg kan si at jeg har opplevd å bli mobbet . Ganske mye også. Men dette var sterkt . Jeg har aldri egentlig syntes synd på meg selv ,har alltid tenkt at noen faktisk har hatt det mye verre en meg.Jeg er så rørt... Jeg heier på deg av hele mitt hjerte <3 er så glad for at du er modig nok til å vise de jævlene som gjorde dette mot deg hva de gjorde <3 Men skulle så veldig gjerne ønske at du hadde sluppet å gå gjennom dette.Hvorfor gjorde gud dette med deg.. Hva var hensikten til dette? <3 Håper du greier dette. Hilsen en som støtter deg og heier på deg av hele mitt hjerte <3
16.05.2014, 20:40
Postet av: Laura thorsen
At folk som dem skal mobbe en så vakker jente som deg er helt utroligt..... Eg kan bare drømma om å få ein sjangse te å få ett så vakkert fjes..... Det er veldigt dumt at folk gjør dette med deg og at de har sannvittighet til det! Utroligt......

Eg sjønne halveis kossen du har det... Eg blei mobba på skolen før og det masse.... Men din historie e enda verre enn min... At eg så vakkert menneske kan oppleve dette hver dag og at dette eg en normal dag for deg er forferdeligt...... Ønsker alt Bra me deg og håper at du blir bedre og senere frisk😘
26.05.2014, 21:07
Postet av: Erlend Halleland
Jeg har blitt mobbet jeg og det gidde meg depresjoner og sinne problemer men til slutt orket jeg ikke mer og ropte ut at han kunne bare ha seg vekk men det hjalp ikke. Når jeg kom til ungdomsskolen ble jeg fortsatt mobbet men da tok lærerne skikkelig tak i det i 7ende brydde ikke læreren min seg om det en gang gym læreren i 7ende min sa en gang at vi burde oppklare dette til kontakt læreren i 7 ende men han løftet ikke en finger og brydde seg ikke så hver gang jeg ser han får jeg en klump i halsen fordi han ikke gjorde noe. Men jeg tror det er bra å vite at andre har det vondt for da er det lettere å snakke ut om det det gjorde jeg på speider tur med en på trinnet over det hjalp virkelig da jeg så på ingen grenser så snakket de ofte om at de ble mobbet det gjorde sånn at jeg fikk tårer i øynene for jeg bare minnes den tida jeg ble mobbet men på grunn av at lærerene tok tak i det ble det bedre jeg har ikke sinne problemer men jeg er fortsatt en veldig følsom person jeg kan begynne å grine hvis ingen vil være med meg på et skole prosjekt sa bare springer jeg og hjemmer meg til timen er slutt. Jeg vet godt hvordan det er å bli mobbet og jeg føler med deg men det beste er å tenke positivt og det går bedre. MEN MÅTTE ALLE GI EN HYLLEST TIL DEG SOM KLARER Å SNAKKE SÅNT UT OM DER👍👌🙏 håper du finner en annen du blir glad i ❤️👍 vennelig hilsen Erlend fra Førre
26.05.2014, 21:57
Postet av: Melinda 🌸
Fyfaen. Jeg syntes så Fucka synd på deg! Herregud. Har aldri i livet mitt sett værre liv! Hvis jeg bare kunne komme å drepe alle de sykdommene å Ana å alt det som plager deg! Du er en ganske viktig person for meg. Fordi du har et bra hjerte og du tør og skrive blogg om livet ditt, og om sannheten og du greier det, jeg har aldri i hele livet mitt sett en så sterk jente som deg! Og jeg kommer aldri til og se en heller! Jeg hater de dritt folka som mobba deg. Vis jeg kunne, hadde jeg gidd dem den værste sykdommen noen gang! #staystrong ❤️ Altså, jeg har hørt mange triste historier, men ALDRI så synd! Marthe, hør her, jeg er Kjansje en jente på 12 år.. Men jeg vil at du skal vite, om du noen gang blir Kjokk (sorry ikke frekt ment elsker deg) så vil eg alltid vær der for deg, jeg vil alltid huske deg, jeg er så stolt av alt du har fått til. Rett og slett! Jeg sitter her og griner meg i hel! Du betyr mye mer for meg en mamma og pappa! Og jeg sier ikke dette fordi jeg syntes du er fin eller pupulær eller noe sånn. Du er akkuratt som Gud for meg❤️ Jeg elsker deg over hele mitt hjerte. Jeg ville ha byttet liv med deg bare for at du skal ha det bra ❤️ #staystrong #marthe Pedersen ❤️❤️❤️
06.06.2014, 17:44
Postet av: Julia
Du er kjempetøff og modig. Jeg kunne ALDRI overlevd den situasjonen du er i. Håper du får det bedre og håper livet ditt snur for det beste. Ønsker deg masse lykke til videre , stay strong ♥♥♥
15.06.2014, 13:21
Postet av: Elise
Jeg har også blitt mobbet og blir det fortsatt, men når jeg ser på deg og hvor sterk du har vært gir det meg selvtillit. Du er helt fantastisk sterk og jeg ser virkelig opp til deg. Du har hjulpet meg så mye uten att du en gang vet hvem jeg er eller att jeg eksisterer. Men selv om du ikke vet det har du hjulpet meg. Når de kommer bort til meg å plager meg tar jeg det ikke til meg lenger for jeg vet att man kan stå imot pågrun av deg, att men bare kan si dra til helvete til de som mobber. De har sagt att jeg er feit og att de ikke skjønner hvordan jeg tør å vise meg i offentlighet. Men de er ikke de verste personene, de verste er de som i ettertid ser att de har skadet meg og later som de er vennene mine men med en gang det kommer noen andre inn i bildet vender de ryggen til meg, som om alle andre er bedre enn meg. Du har vært så sterk og du må fortsette å være det. Det høres kanskje ikke ut som du har vert det i det du har skrevet, men deter du. De vet ikke hvor hart det er, hvor jævla forferdelig det er å ikke ha noen. Jeg er bare 12 men jeg vet allikevel hvordan det er å ikke ha spist på 4 dager. Hvordan det føles når det føles som om hele verden er mot deg og du bare vil sitte i ett mørkt hjørne i en kjeller å gråte, men du har holdt ut, det har jeg og. Du er sterk og jeg vet att hvis du kan greie det kan jeg, jeg kan stå imot. Dette ble veldig mye om hva jeg har opplevd, men det jeg prøver å si er att du er helt fantastisk. Att du har hjulpet meg, etter att du startet å blogge har det blitt bedre, jeg har fått et håp om att det er mulig å fortsette. Tusen tusen takk for alt du har gjort for meg. Jeg er så utrolig takknemmerlig att du aner ikke. Alt skal bli bra. Du har hele livet foran deg. Tenk på alle de menneskene du har hjulpet med bare å lage en blogg. Du kan gjøre utrolig mye og jeg føler med deg. Du er modig som tør å si det, jeg tør ikke. Så bare husk hvis du noengang trenger å snakke med noen andre enn de som kan oppsøke deg er det bare å sende en Mail. Det hjelper jeg lover. Takk for alt du har gjort for meg, du har reddet meg kan man vel si. Du er helt spessiel og jeg er utrolig glad i deg, jeg vet ikke hvordan det går men jeg er det, selv om jeg ikke kjenner deg. Stay strong for me
27.09.2014, 09:02
Postet av: Liv Holmelid
etter å ha lest dette vet jeg at du er en utrolig sterk person! jeg har troen på deg, marthe-sophie!♥
05.08.2015, 00:13
Postet av: Maren
woow!! du er så utrolig sterk Marthe, det mener jeg virkelig!!

Vist jeg kunne gitt deg en klem nå hadde jeg gitt deg en stor en!

Det at folk faktisk synker så lavt og mobber, gjør meg rett og slett kvalm. Det er ikke greit i det hele tatt, og som du sa at mobber skulle fått en dom, er jeg helt enig med deg i. Fordi det er så jævlig kvalmt og stygt.

Håper du får all den hjelpen du trenger, og at du blir frisk en dag.

Du fortjener det virkelig.

stooor klem<3<3
04.01.2016, 00:17
Postet av: J
Heisann, jeg ønsker bare å fortelle deg at jeg har fulgt med på bloggen din utrolig lenge. Du er så utrolig hyggelig og søt, og du fortjener å ha det mye bedre enn du har det nå. Husker jeg var så nervøs for DBT med ukjente mennesker, men når jeg så deg ble jeg egentlig litt lettet. Da kjente jeg vertfall 1 person fra før + å vite hvem du var fra før av. Så kan vell si en og en halv kjent person :P Du klarer det du vil klare Marthe, stå på! Er det Bjerketun du legges inn på? De hjalp i vertfall meg veldig :)
06.01.2016, 19:18

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Marthe Pedersen, er 14 år og kommer fra Drammen. Bloggen min kommer til å handle mye om hva som foregår i hverdagen min og hva jeg ønsker å dele med dere./font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits